icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zuzkadf
10. aug 2011

@gabi.k vieš čo ja som zistovala na socialke že to je 270 dní do porodu...nie do nástupu na matersku....

stassa
10. aug 2011

Baby ahojte. Tak dnes som sa konečne dostala k dokymu a výsledok je takýto. Sme v 5tt +1d. Zatiaľ je to iba malá dutinka ale hlavné je že tam niečo je. O dva týždne mám ísť na kontrolu. Zobrali mi krv a termín pôrodu mi určil až na 10.4.2012. Tak neviem že čo s vami marcovkami 🙂

gabi.k
10. aug 2011

@zuzkadf aha...tak som teraz ja zas o nieco mudrejsia 🙂

zuzkadf
10. aug 2011

@gabi.k no malo by to tak byt ,že do porodu 🙂))) každopadne už ked je baba tehotna ,tak už nestíha 🙂))dobre je dat si náskok aspom 3 mesiace .... 😉 ale ked som si to zistovala aj tešky v sociale boli z toho nejake nesvoje...same sa na tom nejak nevedeli zhodnut všetky....hmmmm

dadak
10. aug 2011

Baby, tak tu je odpoved z tej sukromnej temy marcoviek a dufam, ze sa Janka na mna nenahneva:

Ahojky, priznam sa ze som si to az potom vsimla ze uz je taka skupina vytvorena.
Nie je to nic osobne. Ale nemam rada ked cudzi ludia na googli si najdu co som pisala pre XY rokmi.
Moc to nemusim.

Takze uz sa rozhodnite ako chcete, ja som aj za to, aj za to...

denisenko
10. aug 2011

ahojte... ták už sme po vyšetrení....všetko ostalo po starom....žubrienočka sa má k svetu, srdiečko bije, aj ked tiež sme nepočuli len videli.....máme 8,5 mm...čiže 6tt+4...podla PM 6+5...takže asi tak nejako......dostala som už aj materskú knižku, pozvánku na krvné testy a dalšie son o o tri týždne.....a poradna o 5 týždnov...a poviem vám...ako som sa obávala, že tí doktori budú nejakí predpojatí voči cudzincom, tak som mala šťastie....takú super dokinu by som ani u nás nenašla..... 😉 😉 😉 😉

denisenko
10. aug 2011

@dadak na mna už asi posobí to tehu....ja som to nepochopila....... 😕

ivulik211
10. aug 2011

@denisenko nič si z toho nerob, ja tiež nie 😀
super ze je všetko v poriadku 🙂

tibiana
10. aug 2011

@ivulik211
@denisenko ide o to, ze ak hodite vas nick do googlu vyhodi vam vsetko .. resp. vsetko co ste kedy na nete pod tym nickom piali, pokial samozrejme nejde o sukromne spravy atd.

denisenko
10. aug 2011

@tibiana no ja neviem, ja nedávam na net veci, za ktoré by som sa hanbila..... 😀 my s malým pozerávame ovce.sk a podla toho sa riadime.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

micikatka
10. aug 2011

inak baby novinka, uz mam povoleny vstup do tej sukromnej miestnosti :o))))

tibiana
10. aug 2011

@denisenko netusim co su ovce.sk, neriesim .. len som vysvetlila ked ste nerozumeli pointe! Ja taky tak neriesim a pisem tu kadeco .. ale su ludia, ktorym to vadi ... co uz🙂

bacillka
10. aug 2011

@dadak pre toto čo píše @tibiana by som bola radšej za súkromnú tému.

tibiana
10. aug 2011

@micikatka ja ju pre zmenu ani neviem najst :D

innka09
10. aug 2011

Ahojte... prisla som vas pozdravit... aj mne nejako pominuli priznaky... uz aj nevolnosti pomaly prechadzaju... tak len dufam ze bude lepsie a lepsie 🙂)) Pekny den 😉

micikatka
10. aug 2011

@tibiana je v sukromnych skoro uplne posledna miestnost

ivulik211
10. aug 2011

@tibiana je to tak, ale nie sú tam všetky moje príspevky 😀 no ved tomuto rozumiem, len mi to cele prišlo také zamotané ale to asi ze to bolo vytrhnuté z kontextu a tiež ma boli hlava ako čert 😠
každopádne som za našu sukromnu temu. aj ked vždy ked prispievaš na nejakej soc. sieti musiš ratať s tým že sa to niekde ukladá a bude sa to dať nájsť - taký už je net

dadak
10. aug 2011

@bacillka no, ved @tibiana reagovala a vysvetlila @denisenko a @ivulik211 tu moju poznamku a odpoved co som dostala od bab, ktore su uz v sukromnej teme marcovky 2012...mne osobne je inac jedno ci sukromna, ci ostaneme tu...poviem pravdu, ze rada si aj precitam nazory decembroviek a podobne ako sa citili v mesiaci, ktorom som ja...a keby boli v sukromnej, tak by som nemala sancu...hm...tak neviem..ale mne je to jedno..kde idu moje spolubojovnicky a kamosky z marcoviek, tam idem aj ja..😀...

micikatka
10. aug 2011

@stassa super tak gratulujeme :o))) ale zostat s nami mozes, aj ked si aprilovka

denisenko
10. aug 2011

@dadak aj ja mám taký názor.... 😉

micikatka
10. aug 2011

prave som zjedla dukatove buchticky a za tym jahodovy jogurt :o) som zvedava co to urobi v mojom brusku

bacillka
10. aug 2011

@micikatka ja som si dala fajnový mrazený jogurt s čerstvými jahodami a malinami u nás to robia volá sa to JOGO no proste mňam

denisenko
10. aug 2011

@dominika911 ty máš tiež termín 30.3.???? 😵 ja mám obavy aby to nebol akože prvoaprílový žart....... 😀 😀 😀 😀

denisenko
10. aug 2011

@bacillka to by som si dala....najskor som nemohla sladkosti a teraz mám stále chuť na niečo mrazené a sladké....pošli..... 😀
@micikatka ja som si dala po ceste z nemocnice kebab a teraz to zalievam rajčinovou polievkou 😀 prežijem 😀 😀

bacillka
10. aug 2011

@dadak to máš pravdu že otvorené budeme všade ale ja sa napr obávam dávať fotky

sasena033
10. aug 2011

ahojte kocky...tak som tu na skok sme u svokry cely tyzden tak oddychujem.....poradnu som mala mat az 24,8 len dnes som sa necitila dobre tlaky v bruchu nemozem chodit...tak ma pozrel ze je vsetko ok som 11+2tt co sedi a TP mam zmeneny na 1.3.2012 male ma 4,6 cm a tancovalo si v brusko kludovy rezim v posteli etse 2 tyzdne zajtra mam odbery a daju mi knizku takze dalsie sono az 2,9 uz mi to posunul ked som tam bola dnes zatial papa a drzte sa...musim oddychovat este aspon do konca 13tt

bacillka
10. aug 2011

@denisenko mne sa tohoto roku 1 apríla narodila neterka a je to úplne super dátum

denisenko
10. aug 2011

ale aspon som sa donutila viac jesť.......ked ma sestrička dneska postavila na váhu, oblečenú a obutú v teniskách, tak len neveriacky krútila hlavou......49,5 kg... 😀 a potom že: asponže tlak máte ideálny 12O/8O 😀 😀 😀

denisenko
10. aug 2011

@bacillka to ti verím...... 😀 😀 😀 ja som tiež aprílová, a ked som povedala mužovi že zrejme bude další Baran v rodine, tak to ste mali vidieť ako sa zatváril...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..hlavné, že ma miluje, no nie???? 😵

bacillka
10. aug 2011

@denisenko mne práve nejde na chuť nič sladké a čokoláda mi strašne smrdí