Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Baby ahojte. Tak dnes som sa konečne dostala k dokymu a výsledok je takýto. Sme v 5tt +1d. Zatiaľ je to iba malá dutinka ale hlavné je že tam niečo je. O dva týždne mám ísť na kontrolu. Zobrali mi krv a termín pôrodu mi určil až na 10.4.2012. Tak neviem že čo s vami marcovkami 🙂
Baby, tak tu je odpoved z tej sukromnej temy marcoviek a dufam, ze sa Janka na mna nenahneva:
Ahojky, priznam sa ze som si to az potom vsimla ze uz je taka skupina vytvorena.
Nie je to nic osobne. Ale nemam rada ked cudzi ludia na googli si najdu co som pisala pre XY rokmi.
Moc to nemusim.
Takze uz sa rozhodnite ako chcete, ja som aj za to, aj za to...
ahojte... ták už sme po vyšetrení....všetko ostalo po starom....žubrienočka sa má k svetu, srdiečko bije, aj ked tiež sme nepočuli len videli.....máme 8,5 mm...čiže 6tt+4...podla PM 6+5...takže asi tak nejako......dostala som už aj materskú knižku, pozvánku na krvné testy a dalšie son o o tri týždne.....a poradna o 5 týždnov...a poviem vám...ako som sa obávala, že tí doktori budú nejakí predpojatí voči cudzincom, tak som mala šťastie....takú super dokinu by som ani u nás nenašla..... 😉 😉 😉 😉
inak baby novinka, uz mam povoleny vstup do tej sukromnej miestnosti :o))))
Ahojte... prisla som vas pozdravit... aj mne nejako pominuli priznaky... uz aj nevolnosti pomaly prechadzaju... tak len dufam ze bude lepsie a lepsie 🙂)) Pekny den 😉
@tibiana je to tak, ale nie sú tam všetky moje príspevky 😀 no ved tomuto rozumiem, len mi to cele prišlo také zamotané ale to asi ze to bolo vytrhnuté z kontextu a tiež ma boli hlava ako čert 😠
každopádne som za našu sukromnu temu. aj ked vždy ked prispievaš na nejakej soc. sieti musiš ratať s tým že sa to niekde ukladá a bude sa to dať nájsť - taký už je net
@bacillka no, ved @tibiana reagovala a vysvetlila @denisenko a @ivulik211 tu moju poznamku a odpoved co som dostala od bab, ktore su uz v sukromnej teme marcovky 2012...mne osobne je inac jedno ci sukromna, ci ostaneme tu...poviem pravdu, ze rada si aj precitam nazory decembroviek a podobne ako sa citili v mesiaci, ktorom som ja...a keby boli v sukromnej, tak by som nemala sancu...hm...tak neviem..ale mne je to jedno..kde idu moje spolubojovnicky a kamosky z marcoviek, tam idem aj ja..😀...
prave som zjedla dukatove buchticky a za tym jahodovy jogurt :o) som zvedava co to urobi v mojom brusku
@dominika911 ty máš tiež termín 30.3.???? 😵 ja mám obavy aby to nebol akože prvoaprílový žart....... 😀 😀 😀 😀
ahojte kocky...tak som tu na skok sme u svokry cely tyzden tak oddychujem.....poradnu som mala mat az 24,8 len dnes som sa necitila dobre tlaky v bruchu nemozem chodit...tak ma pozrel ze je vsetko ok som 11+2tt co sedi a TP mam zmeneny na 1.3.2012 male ma 4,6 cm a tancovalo si v brusko kludovy rezim v posteli etse 2 tyzdne zajtra mam odbery a daju mi knizku takze dalsie sono az 2,9 uz mi to posunul ked som tam bola dnes zatial papa a drzte sa...musim oddychovat este aspon do konca 13tt
ale aspon som sa donutila viac jesť.......ked ma sestrička dneska postavila na váhu, oblečenú a obutú v teniskách, tak len neveriacky krútila hlavou......49,5 kg... 😀 a potom že: asponže tlak máte ideálny 12O/8O 😀 😀 😀

@gabi.k vieš čo ja som zistovala na socialke že to je 270 dní do porodu...nie do nástupu na matersku....