Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@kajuska09 No vieš co... ja celkom fajne, len som strasne nafuknuta, niekedy unavená, a ta hlava a nohy ma bolievaju často.... ale je to taký zvlástny neopísatelný pocit, ked som videla tu malu fazlku na sone....pomalicky sa s tým začinam stotožnovat....
A ty ako??? A v kolkatom si týždni???
@kajuska09 tak ja som ani nespinila takze ziaden klud doma nepotrebujem aj ked nemam chut pobehovat ale musim sa nejak zabavit.. A inak stale to iste niekolko krat za den take menstruacne krce, som stale hladna ale zo vsetkeho je mi zle ked si to predstavim a prsia ma neskutocne bolia mam pocit ze stale viac.. Takze dva dni a ides co? Ja uz som povedala manzelovi ze ak toto nevyjde necakam uz na nic a skusame hned jak sa dam dokopy lebo tymto tempom budeme mat deti ani sa neodvazim trepnut kedy...
Ako je tebe?
@katrenka111 🙂 ja som na zaciatku 8.tyzdna, ale vo stvrtok idem na kontrolny ultrazvuk, lebo minuly piatok este nebolo vidiet srdiecko...Tak sa bojim..ale musim verit ze to bude v poriadku...
@miumia hmmm, moj manzel sa ma stale pyta ze ako mi je, a je mi fajn, aj ked napr. vcera mi bolo dost zle od zaludka, bola som v meste, a asi mi nerobia dobre tieto horucavy, takze obcas ma napne, ale nevraciam a ta bolest prs je vzdy rano a vecer. Ale som stastna ze mam cele leto dovolenku /kedze som ucitelka/ a tym padom mozem vela oddychovat 🙂 Aj ja si hovorim ze to musim vyjst lebo nechcem mat 1.dietatko v 35 :D teraz mam 28 rokov. a ty?? 🙂
@kajuska09 No ja mam ist aj zajtra a potom v pondelok.... nevedel presne definovat že zhruba 5-6 týžden....
A mas už aj knižku???
@miumia ahoj, akurat som sa ti dnes chystala napisat 🙂 vyslo, tak prekvapivo, ani som to uz necakala, lebo minuly tyzden to bolo este negativne. Od vcera si picham fragmin, dala mi ho zatial gyndoska, lebo hematka ma dovcu. zatial sa tesim len tak opatrne, hcg bolo dost nizke a baby tu pisu ake maju priznaky a ja nemam ziadne, dokonca ani prsia ma nebolia, co pri predoslych tehu ma boleli silno....v pondelok uz bude moja hematologicka a mam ist vtedy aj na gyndu. Ale velmi nechcem aby mi este robila sono, podla mna srdiecko este nebude a zbytocne nechcem aby do mna sprtala...a ako sa mas ty?
@katrenka111 nie knizku este nemam, lebo nebilo srdiecko, takze dostanem ju az ked bude vsetko vo stvrtok v poriadku..
@katrenka111 beriem ich len od vcera, neviem presne co mam, nejaky homozygot....aj ja mam strach....
@kajuska09 ja mam 25 a manzel 30 co nieje taka katastrofa len sa to stale tak komplikuje ze zacinam mat strach.. Vy mate vsetky ostatne vysetrenia ok? Neviem ako mam postupovat ked ani toto nevyjde, nechcem to privolavat ale radsej stale pocitam s horsou alternativou nech mam plan b..
huráááááááááááááááááááááááá
@eviq ani ja som prvy krat co bolo 4+0tt nechcela sono ale dr povedala ze mi chyba preventivka tak sa rovno pozrie a nevidela este nic a priznaky som tiez nemala skoro ziadne ale kazdym dnom mi bolo viac a viac tazko a ta bolest prs sa rozbehla a teraz bolia stale viac a viac.. Cize v pondelok budes presne ktory tt podla ms?
je to tam!!!! mam // !!!!!!!!!!!
vdaka žienky ste prve čo to vedia
no manžel to ešte nevie. a kedže som to musela niekomu povedať-napisať tak komu inemu ak nie vám 🙂 . rozmyšlam ako mu to poviem
Dievcata vsetkym vam drzim siiiiiiiiiiiiiiiiiilno palceky,takto pred rokom som to prezivala aj ja,uz po druhy krat. 🙂
gratulujem všetkým budúco-marcovým maminkám, prajem krásne tehuľkovanie s čo najmenšími stresmi a hlavne zdravučké bábätká v bruškách, lebo nič nie je teraz dôležitejšie než to, aby bolo všetko ok a vy ste sa o pár mesiacov dočkali tých vytúžených voňavých uzlíčkov. 😉
takmer takto pred rokom som aj ja zistila, že čakám môjho Samka a teraz má už 3 mesiace....
užite si brušká 😵
6 mes....no už sa mi to zdalo ako večnosť... dufam že bude všetko ok
@petasllov
@lienka55
dakujemeeee 🙂
inak opat mam otazku - beriem kyselinu listovu, v jednej tabletke je 10miligramov = 10.000mikrogramov. Pre tehotne vsade pise, ze je idealnou dennou davkou 800mikrogramov. Takze je poriaaaaadne prekracujem 😀
dufam, ze to je nie je nic zleho, alebo si mam davat tabletku kazdy druhy den..? jeeeezos, citim sa ako uuuplny zaciatocnik v tehotenstve 😀 ( to bude tym, ze nim som... 😵 )
@usacek79 no mozem ta ukludnit, ze ja som tiez prvotehula a uplne neinformovana, tiez zistujem veci ze sa divim. dnes som sa docitala ze tie nevolnoti mi mozu sposobovat aj vitaminy co beriem, tak zajtra nezoberem a uvidim ci budem kecat zo zachodom...podla si telo zoberie s tych vitaminov len co potrebuje a ostatne vyluci mocom alebo potom, tak myslim ze neprekracujes davku

@katrenka111 viem o tom ze Leiden je dost nebezpecny....tak velmi drzim palce nech to vyjde 🙂