Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Jaaj baby koľko zlých správ v priebehu pár dní.všetky sa držkajte... 😢
veru nejako sa to rozsypalo s tými zlými správami...... ☹
dakujem, ano do tretice vsetko dobre. Dam tomu este jednu sancu, dr vravel ze mozme ist hned nato nemusim cakat. Pichol mi injekciu na stiahnutie maternice a dufam ze sa dokonale vycistim sama a vyhnem sa kyretu. O tyzden kontrola a mozme pokracovat v snazeni
...maminky, už debatujeme v súkromnej téme, tak poďte tam...
@ejka3 Hmmmm.... a ktora tema sme my? Lebo som nasla aj MARCOVKY 2012 aj MARCOVCATKA 2012...
@zubrienocka marcovčatká, do marcoviek nemáme prístup 🙂
@ejka3 ja mám,ale sme tam len tri.Som sa vtierkla zo zvedavosti, tak som tej zakladateľke janke...napísala nech sa pridá k nám, že tu si viacej podebatíme 😀
@dominika911 tesim sa 😉 S nimi treba niekedy veeelmi pomalicky a ked su zaujaty kompom...., no ale poviem Ti ze aj ja ked sa dostanem sem k nam, potom veru aj manzelove fyzicke potreby idu bokom 😀 myslim veceru 😉 Casom sa mozno v zaujme vlastnej pohody prepracujes k tomu, ze mu len sladko oznamis napr: Milacik caka Ta vo vani hrniec, ja uz nevladzem, dakujem 🙂 a pojdes spat aj s rizikom ze ostane neumyty., ale naozj sa viac tes z tych krajsich veci a tie co ta zamrzia radsej rychlo pustaj z hlavy 🙂
Ahojte tak vidim ze nove deticky nove rozmery...super...
Ja neviem co si mam dat na ranajky asi ovocie najprv a potom uvidim ze co si dam.....
@leleh Naozaj ma to velmi mrzi, ze ti to nevyslo.......prajem ti skore zotaveneie a coskoro hura na dalsi pokus....nestracaj nadej..... 😉
@dzudka poď do súkromnej témy Marcovčatká 2012 🙂
Inak, ja som mala jogurt a potom hrušku 😅
@leleh je mi to ľúto ☹ ty si to tak nejak tušila od začiatku, že niečo nebude v poriadku 😢 Držím palce, aby si sa rýchlo zotavila a šup na ďalší pokus 😉 potom určite informuj.
@tigriatko ja tomu celkom nerozumiem, naco si robime nove miestnosti ?
@bejbinka131 vytvorili sme si len jednu sukromnu, s ktorou vacsina suhlasila, aby sme si v kllude mohli pisat o com len xceme aj nexceme... tak, aby sa do toho neplietli nezainteresovani 😀 😀 😀
@zubrienocka Ahoj moja, ako??? ... už sa neviem dočkať na utorok, ideme na uzv a budeme mať už aj tehu knižočku 🙂 🙂
@ketere Ahoj mojko, celkom dobre sa mam 🙂. Pekne lebedim na gauci a oddychujem. Ja idem na uzv az vo stvrtok, tiez ratam dni. Ani neviem, ci mi uz da tehu knizku, som sa nepytala. 😖 Budem Ti drzat palce a urcite daj vediet. Ty sa ako citis? Este Ti byva nevolno?
@zubrienocka hej, ešte mi býva zle... čo už, ževraj sa to stratí po 12tt, tak musím ešte 2-3 týždne počkať 😒 už Ti brali krvičku? Lebo je treba nejaké krv. vyšetrenia pre tehu knižku.. mne brali teraz v utorok 4 ampulky, a mám im ešte v utorok doniesť moč... jasné, že sa potom ozvem🙂
@zubrienocka
@ketere
@ketere baby, podte bo sukromnej Marcovcatka 2012, co zalozila tigriatko
Hmmm, takže vy už máte súkromnú skupinku? Tak kto tu ostáva teším sa na spoločných 9 mesiacov 😉 😉 😉
@zubrienocka nejde mi to otvoriť v teme marcovčatka 2012 😖
@ask
mas pravdu, odteraz sa zacnem naplno vytesovat a uzivat si to a vsetko zle a malicherne dam bokom, ved musim hlavne mysliet na malinke
@tigriatko Ty su uzastna, dakujeme ti aj za tabulku aj za pridanie do tajnej skupiny....znie to super...idem ju vyskusat 😀 . Uz mate 1 cm? To je krasne, ja som dnes bola na krv a vysledky budu 24.8, mam rovno priniest aj moc (preco???), uz sa tesim, dostanem aj tehu knizku a mozno uvidim drobca (este nemam obrazok, som si nevypytala ☹ ) a potom uz len raz mesacne do poradne.
@dominika911 možno ti už odpovedali v súkromnej, lebo som ťa tam už zazrela..ale tak napíšem - moč budeš odteraz nosiť do každej poradne, kontroluje sa, či nemáš v moči bielkoviny 🙂 je to preventívne.

@leleh uuu, leleh, to ma mrzi, myslela som na teba, pametam si, ze to bolo 50 na 50.... drzim palce...