icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tigriatko
11. aug 2011

@leleh uuu, leleh, to ma mrzi, myslela som na teba, pametam si, ze to bolo 50 na 50.... drzim palce...

jankajanka
11. aug 2011

Jaaj baby koľko zlých správ v priebehu pár dní.všetky sa držkajte... 😢

denisenko
11. aug 2011

@leleh to mi je velmi luto, že to nevyšlo....budem držať palce nech do tretice...ved vieš ako to má byť 😉

denisenko
11. aug 2011

veru nejako sa to rozsypalo s tými zlými správami...... ☹

moni
11. aug 2011

@andy09 @leleh
mrzi ma to dievcata 😔 vela sil na zotavenie tela a duse!!!

leleh
11. aug 2011

dakujem, ano do tretice vsetko dobre. Dam tomu este jednu sancu, dr vravel ze mozme ist hned nato nemusim cakat. Pichol mi injekciu na stiahnutie maternice a dufam ze sa dokonale vycistim sama a vyhnem sa kyretu. O tyzden kontrola a mozme pokracovat v snazeni

obedwix
11. aug 2011

@leleh tak sa na to privelmi nesustred a pekne snazilkuj držim palce

moni
11. aug 2011

@leleh
zaciatkom marca som otehotnela, bohuzial to skoncilo MA a kyretazou ☹ cyklus mi nabehol v maji a zaciatkom juna som zas otehotnela - takze zazraky sa deju! pokial sa budes psychicky na to citit; necakaj! budem ti velmi ti budem drzat palce!

ejka3
11. aug 2011

...maminky, už debatujeme v súkromnej téme, tak poďte tam...

zubrienocka
11. aug 2011

@ejka3 Hmmmm.... a ktora tema sme my? Lebo som nasla aj MARCOVKY 2012 aj MARCOVCATKA 2012...

ejka3
11. aug 2011

@zubrienocka marcovčatká, do marcoviek nemáme prístup 🙂

jankajanka
11. aug 2011

@ejka3 ja mám,ale sme tam len tri.Som sa vtierkla zo zvedavosti, tak som tej zakladateľke janke...napísala nech sa pridá k nám, že tu si viacej podebatíme 😀

ask
11. aug 2011

@dominika911 tesim sa 😉 S nimi treba niekedy veeelmi pomalicky a ked su zaujaty kompom...., no ale poviem Ti ze aj ja ked sa dostanem sem k nam, potom veru aj manzelove fyzicke potreby idu bokom 😀 myslim veceru 😉 Casom sa mozno v zaujme vlastnej pohody prepracujes k tomu, ze mu len sladko oznamis napr: Milacik caka Ta vo vani hrniec, ja uz nevladzem, dakujem 🙂 a pojdes spat aj s rizikom ze ostane neumyty., ale naozj sa viac tes z tych krajsich veci a tie co ta zamrzia radsej rychlo pustaj z hlavy 🙂

dzudka
12. aug 2011

Ahojte tak vidim ze nove deticky nove rozmery...super...

Ja neviem co si mam dat na ranajky asi ovocie najprv a potom uvidim ze co si dam.....

zuzanka7117
12. aug 2011

@leleh Naozaj ma to velmi mrzi, ze ti to nevyslo.......prajem ti skore zotaveneie a coskoro hura na dalsi pokus....nestracaj nadej..... 😉

katkarv
12. aug 2011

@leleh juj co to citam,to je mi luto.Len sa rychlo pozbierat.Nepamatam ci si bola uz na nejakych vysetreniach.Mne nic nenasli tak mozem trpnut ci to tiez dotiahnem dokonca,ale budem skusat kym sa nepodari 🙂

veronika81
12. aug 2011

@dzudka poď do súkromnej témy Marcovčatká 2012 🙂
Inak, ja som mala jogurt a potom hrušku 😅

veronika81
12. aug 2011

@leleh je mi to ľúto ☹ ty si to tak nejak tušila od začiatku, že niečo nebude v poriadku 😢 Držím palce, aby si sa rýchlo zotavila a šup na ďalší pokus 😉 potom určite informuj.

bejbinka131
12. aug 2011

@tigriatko ja tomu celkom nerozumiem, naco si robime nove miestnosti ?

tigriatko
12. aug 2011

@bejbinka131 vytvorili sme si len jednu sukromnu, s ktorou vacsina suhlasila, aby sme si v kllude mohli pisat o com len xceme aj nexceme... tak, aby sa do toho neplietli nezainteresovani 😀 😀 😀

ketere
12. aug 2011

@zubrienocka Ahoj moja, ako??? ... už sa neviem dočkať na utorok, ideme na uzv a budeme mať už aj tehu knižočku 🙂 🙂

zubrienocka
12. aug 2011

@ketere Ahoj mojko, celkom dobre sa mam 🙂. Pekne lebedim na gauci a oddychujem. Ja idem na uzv az vo stvrtok, tiez ratam dni. Ani neviem, ci mi uz da tehu knizku, som sa nepytala. 😖 Budem Ti drzat palce a urcite daj vediet. Ty sa ako citis? Este Ti byva nevolno?

ketere
12. aug 2011

@zubrienocka hej, ešte mi býva zle... čo už, ževraj sa to stratí po 12tt, tak musím ešte 2-3 týždne počkať 😒 už Ti brali krvičku? Lebo je treba nejaké krv. vyšetrenia pre tehu knižku.. mne brali teraz v utorok 4 ampulky, a mám im ešte v utorok doniesť moč... jasné, že sa potom ozvem🙂

zuzanka7117
12. aug 2011

@zubrienocka
@ketere
@ketere baby, podte bo sukromnej Marcovcatka 2012, co zalozila tigriatko

studio11
12. aug 2011

Hmmm, takže vy už máte súkromnú skupinku? Tak kto tu ostáva teším sa na spoločných 9 mesiacov 😉 😉 😉

veronika81
12. aug 2011

@studio11 však poď aj ty tam, @tigriatko nás tam všetky pridala, aj ty si tam, pozerala som 🙂 Mala by si tú skupinu automaticky vidieť, naľavo s takým malým žltým kľúčikom 😅

ketere
12. aug 2011

@zubrienocka nejde mi to otvoriť v teme marcovčatka 2012 😖

dominika911
12. aug 2011

@ask
mas pravdu, odteraz sa zacnem naplno vytesovat a uzivat si to a vsetko zle a malicherne dam bokom, ved musim hlavne mysliet na malinke

dominika911
12. aug 2011

@tigriatko Ty su uzastna, dakujeme ti aj za tabulku aj za pridanie do tajnej skupiny....znie to super...idem ju vyskusat 😀 . Uz mate 1 cm? To je krasne, ja som dnes bola na krv a vysledky budu 24.8, mam rovno priniest aj moc (preco???), uz sa tesim, dostanem aj tehu knizku a mozno uvidim drobca (este nemam obrazok, som si nevypytala ☹ ) a potom uz len raz mesacne do poradne.

veronika81
12. aug 2011

@dominika911 možno ti už odpovedali v súkromnej, lebo som ťa tam už zazrela..ale tak napíšem - moč budeš odteraz nosiť do každej poradne, kontroluje sa, či nemáš v moči bielkoviny 🙂 je to preventívne.