icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejbyk
14. júl 2011

@usacek79 jaaaaj, no ok...co by som pre toho drobca neurobila! cize budem si chrumkat mrkvu 🙂

ejbyk
14. júl 2011

...buem sa tvarit ako by sa teraz ani nestalo 😒

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk dobra mrkva nie je zla 😉 ale ked tak, kup si tie kukuricne hovienka zlte 🙂 tie su v pohode, ak teda musis nieco chrumat 😀

ejbyk
14. júl 2011

@usacek79 boze ja som taka v strese (no nie tak uplne v strese, ale pozorrujem sa, kazde pichnutie zaznamenavam a skumam, no hotove psycho 😀)...ze by som najradsej len lezala a dychala...aby setko bolo ok a nic sa nepokazilo

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk aj ja som psycho 😀 dnes mi v Lidli doslo tak zle, ze som sa zvalila na vozik a dyyyychala, totalna slabost a uplne som sa triasla 😒 ale preslo to do 10 minut 🙂 a potom ma pichalo trosku v brusku, ale tiez to rychlo preslo..
ja si siiiilno vsugerovavam, ze to vsetko je a bude OK, uz sa rozpravam s babom v brusku (dcerkou 😉 ), vyberam postielku, kocik atd 😀

ejbyk
14. júl 2011

@usacek79 jaaaj tak som rada ze nie som sama psycho. no prezivam to intenzivne...i ked dobre viem ze keby co by, neovplyvním nic...no pozitine myslenie sa mi osvedcilo..otehotneli sme vdaka takemu mysleniu, tak hadam dobre dotiahneme tiez
tiez som dnes bola v meste asi dve hodky sme behali...no ale v obchode v tom teple, som myslela ze nepredycham...hovorim ze uz cez den ani nos nevystrcim...bud skoro rano alebo vecer, to je na umretie...

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk no veru, treba vylihovat, pupek hore, nohy vo vode, telo pod slnecnikom 😀 to si prosiiiiiiiiim! 😎

ejbyk
14. júl 2011

@usacek79 my ideme na dovolenku, ako velmi sa tesim...ale takk istejsia by som si bola doma.

obedwix_
14. júl 2011

ejbyk a ako idete na dovču? myslím lietadlo atd...my sme planovali v polke augusta niekam ist no tak asi zrušime naše plany ☹

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk my ideme na dve dovolenky - jednu len tak pupkom hore do Grecka koncom augusta (mozno autom alebo busom) a na druhu taku "adventure" do Omanu (letecky smaozrejme) - chceme prejst tu nadhernu krajinu 🙂 ja nevidim dovod, preco neist na dovolenku 😉

ejbyk
14. júl 2011

@obedwix_ ideme len na slovensko..a to sme kadejake zahranicie zvazovali, no este ze to slovensko vyhralo. ja by som sa takto na zaciatku tehu necitila bezpecne v inej krajine...a tiez boli plany ako budeme pracovat intenzivne na babetku a hup uz tam ideme s nim
@usacek79 super dve dovolenky...si odvazna 🙂

katy633
14. júl 2011

@ejka3 ano robila som si test dva dni pred mrchou, tá druhá čiaročka bola velmi slabulinká tak som si ho urobila aj další den, a čiaročka už bola o trošku silnejšia, dnes mi to mešká prvý den. Bola som velmi prekvapená, že tak skoro mi to ukázalo, jak som čítala tak test si robia až ked im mrcha mešká. Až si hovorím či to nebudú dvajčatka ked mi tak skoro ukázalo 😅 . Len dufam že bude všetko v poriadku a doktorka mi to potvrdí 🙂 .
Bývame v Plzni už sedem rokov prišli sme tu obaja kvoli práci 🙂 a spoznali sme sa až tu. o mimi sme sa snažili 9 mesiacov

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk no do toho Grecka pojdeme akurat na zaciatku 4 mesiaca, takze to uz by malo byt "rizikove" obdobie za nami 😉 a Oman v 5/6 mesiaci - to je obyvkle uplne najpokojnejsie obdobie 😉
akoze samozrejme, ak by som zdochynala, tak nepojdeme, ale ak mi bude fajn ako doteraz a lekar tiez povie, ze je vsetko OK, tak preco nie 😉 ved praveze je to naposledy vo dvojici, tak si to uzijeme 😎

my sme boli uz pred 3 tyzdnami v Terchovej, to som netusila, ze som uz tehotna 😵 a teda take tury sme davali, ze som dusu vypluvala 😀 aj na Pohode sme teraz boli 🙂

katy633
14. júl 2011

@sundance preistotu sa nestretávaj ani s tou kamarádkou ktorá ma tu dcerku. inak som ich ani ja ešte nemala, mamka mi aj sestrine veci obliekala a nič som nedostala, treba dávat hlavne na seba pozor

ejbyk
14. júl 2011

@usacek79 jaaaj tak to uz ked budes po 4 mesiaci a vsetko bude ok, tak spokojne chodte...to budem aj zavidiet, v dobrom. naozaj je najlepsie tehulkam v nevedomosti...vtedy nas nic neboli a nic neriesime...ja som sice uz pred ms mala take tusenie ze sa asi nieco deje ale az po potvrdeni sa zo mna stalo mierne psycho.

zajtra idem inak na krv, beriem silne davky liekov na stitnu zlazu, tak ma dnes doktor celkom prekvapil ze ma hned aj zobral, a ze pravdepodobne mi este davky zvýšia bo ze ma dietatko cuca 🙂 nech len cuca a je zdravucke.

katy633
14. júl 2011

@ejbyk stastnú cestu 🙂

ejbyk
14. júl 2011

@katy633 dakujeme 😉

usacek79
14. júl 2011

@ejbyk no v Grecku budem len koncit treti mesiac 🙂 to aj ty na tom tak budes koncom augusta, takze by som pokojne isla na tvojom mieste tiez, ak by bolo vsetko OK 😉

inak fakt - zlata nevedomost 🙂 zavidim tym, ktore aj 3 mesiace nevedeli, ze su tehotne - presli trimester ani nevedeli ako! 😀

eviq
15. júl 2011

ahojte, som v 5 tt a chcela by som sa opýtať, aké ste mali v 5 tt príznaky? ja mám zatiaľ také divné podbruško, nie je to bolesť, len taký nepríjmený pocit a trošku citlivé prsia. Do včera som mala aj dosť silný celodenný výtok, ale dnes po výtoku ani stopy. Je to v poriadku? V ktorom týždni by na uzv už malo byť viedieť srdiečko? ďakuejm

vbc22
15. júl 2011

ahoj kocky, ako sa dnes mate? pozeram ako planujete dovolenky, ja by som tiez niekam sla, ale uz to mam tento rok za sebou, uz asi vybehneme na par dni len do Tatier.
co sa tyka tehulkovania, vsetko je ok az na tu poobednajsiu unavu, zaspavam v praci na stole 😔
v pondelok volam doktorke a objednam sa na prvy ultrazvuk, uz sa tesim,ale zaroven aj bojim,ci je vsetko ok.

jankajanka
15. júl 2011

Ahojte dievčatá 😉 .Ešte sa bojím hovoriť o tom nahlas, ale asi budem patriť medzi vás Marcovky 🙂
@eviq ahoj.Ja som na tom asi rovnako, len sa nechcem predčasne tešiť.
Prsia mávam citlicé v priebehu dňa, ráno po prebudení nič a dnes akoby to zmizlo.Cítim že ich mám akurát pri silnejšom dotyku.Výtok nemávam.Ale teda príznaky nemám žiadne.Ešte je to asi skoro 🙂.A dnes som si merala len tak zo srandy BT, pretože pred MS som mávala vždy okolo 37,10-20 a dnes bola cez 37,30.No a plačem hlavne keď sa trošku hádam s priateľom 😎 .Takže asi toľko.A robila si si testy? Ako ti vyšli čiarky? Boli silné alebo slabšie?

eviq
15. júl 2011

@jankajanka ahoj 🙂 ja som taký trošku zložitý prípad, ešte 3 dni pre vynechaním ms som mala v krvi 0 hcg, tak som to uzavrela, že nič no a potom mrcha nedošla a už aj test bol pozitívny aj krv. som však po 2 potratoch, tak si musim pichat injekcie a ovela viac sa pozorujem. asi je to na skodu veci, lebo kazda zmena, bolest, krc ma hned vystrasi....kolko ti meska ms? alebo este len ma prist? s testom mam dobru skusenot - mamatest10 - ten mi ukazal slabu druhu ciarku aj vtedy, ked krv bola nulova, co nikto nechape...🙂

ejka3
15. júl 2011

@katy633 Tak to je náhodička. Ja mám manžela z Plzne. My sme tam začínali nejako v r. 1999. Ale potom sme sa rozhodli nakoniec pre Slovensko 🙂 A kde robíte ( ak sa môžem spýtať ) ... Ja som si tam nemohla nájsť lepšiu prácu ( mám VŠ ) práve kvôli tomu že som Slovenka. V agentúrach mi vraveli, že sa mám najprv vydať a až potom hľadať lepšiu prácu 😒 A to sa mi vtedy zdalo ešte priskoro a dosť prihlúple brať sa kvôli práci 😖 A tak som skončila v Siemense pri páse 🙂 Ale aj tak to všetko stálo za to a nemenila by som 😉 😉 Bol tam super kolektív a super zážitky 😉

usacek79
15. júl 2011

aaaaaaaaaaaaaaa neveriiiim! 😒 😒 vcera sme s mojim drahym laskovali a po orgazme mi ostala maternica v bolestivom krci este asi 20 sekund a cely vecer ma potom tak menstruacne bolela (cela panva)
a dnes rano som trosiiiicku svetlohnedo spinila ☹ som na prasky, esteze idem dnes k lekarovi 🙄

jankajanka
15. júl 2011

@eviq no ja som teraz 36DC.Robila som si test keď mi meškala deň pretože nezvykne a to bol Rapi Clear a neukázal nič.A teraz som si robila predvčerom a včera.Najprv Pepino ukázal slabšiu a včera Rapi Clear ale ja som si oba robila večer.V pondelok idek k DR,pretože som sa dopredu objednávala na vyvolávačku ale sestrička mi vezme aj krv a uvidím 🙂.Držím ti palčeky-psychyka robí s naším telom šarapatu najväčšiu.Ja si to tiež teraz uvedomujem, ale treba to brať prirodzene aj keď sa nedá nesledovať 😉
No a rozmýšľam že by som si ešte nejak cez víkend urobila jeden test a hotovo 😀

ejbyk
15. júl 2011

@eviq ahoj...ja som v 5tt, a tiez mi takmer nic nie je..len podbrusko pobolieva a bradavky, no inak ok, no a travim trocha tazsie, ked nieco zjem, tak kym to zaludok pretravi trva.

srdiecko by malo byt vidno ja myslim tak 7-8tt
ja idem na dalsie sono az v 9tt

@usacek79 aj mna po "polubeni" boli podbrusko...a teda som povedala ze sa tohto vzdam aspon na cas a budeme to riesit nejak inak (aby som zas muzika neobmedzovala)

ejbyk
15. júl 2011

@jankajanka urob si test z ranneho mocu...aj ked su niektore testy celodenne...z ranneho mocu je to najistejsie.

usacek79
15. júl 2011

@ejbyk aaach jo, ked mne to teraz tak nejako viac smakuje 😎 uvidim, co povie doktor, nerada by som sa toho uplne vzdala, ale samozrejme ak babo zaveli, tak posluchnem 🙂

jankajanka
15. júl 2011

@ejbyk hej ale včera som nevydržala a chcela som sa dať trošku do kludu, tak bol robený večer.Dúfam že mi ranný moč urobí inak silnú čiarku 😀.A ty si už bola u loekára? Bral ti krv?
@eviq Aha a ešte ma napadlo, že nemám takú obrovskäú chuť na sladkosti ako obvykle.Ja som bez sladkého nemohla fungovať ani jeden deň a teraz keď ma napadne si dať tabuľku čokolády, tak mi ide dolu krkom veeľmi ťažko, pretože mi pripadá neuveriteľne sladká 🙂

jankajanka
15. júl 2011

@usacek79 nemáš pocit takého väčšieho prekrvenia -dole? Ja hej.