Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dadak tato - http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...
ale je v anglictine 🙂 tam sa da vybrat bud tyzden po tyzdni, alebo den po dni dokonca a vyberas si aj ci zacnes pocitat od poslednej MS alebo od ovulacie atd
@alaniska presne snažim sa byt kludna aj ked si cele tehu dost asi vytrpím, tie injekcie každy den a taaak....no len nech je vse ok, po nicom inom netužim, stoji to za to vsetko 😉
@ejuska79 a nad tandemovym dojcenim si neuvazovala? pokial ti to zdrav. stav dovoli a budes vladat.. tym padom malicka nebude odtrhnuta od toho co tak miluje. Mne sa mala odstavovala od 8mes. udrzala som to iba nocnym dojcenim do 11mes a potom som sla na operaciu. Ked som sa vratila tak prsnik odmietala aj v noci. 😒 Ja mam syna takeho ziveho, aktivneho, neobsedi.. este ze mala je taky ´normal´ 😅 😀 😉
Tak som konečne zaliezla k PC a mám chvíľku len pre seba 🙂 Ešte ma napadlo k tej tabuľke, teda neviem čo na to hovoríte... mohli by sme tam napísať čo si myslíme že to bude 🙂 a potom v marci 2012 porovnáme naše inštinkty s realitou 🙂 🙂
žienky kedy vlastne počuje doky srdiečko?
tehu kalkulačka mi píše 4+6tt a tuna mam 6tt. ta ja už z toho magor 🙂
@andrea12737 Neboj, ten rozdiel medzi deťmi je úplne super 🙂 Ja mám medzi týmito dvoma asi 6,5 roka a je to už dosť cítiť. Pomôcť mi pomohla veľmi keď som potrebovala, na 9-ročnú sa už dá troška spoľahnúť, ale nezahrajú sa už dlho spolu ☹ Ten rozdiel je cítiť hlavne pri hraní 🙄 To keď ty obkolesíš svoje detičky hračkami, môžeš oddychovať 😀 😀
@dadak No vitaj medzi nami 🙂 Tak zajtra daj hneď vedieť čo a ako. Ja idem až 9.8., ale mám už tehu knižku, malinké má srdiečko, tak som spokojná 😉
@dadak Júj a zabudla som: deti mi dávajú riadne zabrať. Unavená som asi hneď ráno, len čo otvorím oči 😀 😀 😀 a deti sú na baterky. Tie fungujú nonstop 😉 Teraz keď sú prázdniny a horúčavy, tak chodíme k mamine. Bývame v činžiaku a mamina má dom. Tam majú deti bazén, trampolínu, ... Tak tam sa ja zašijem a už len kukám čo zas robia 😎 Večer keď prídeme domov, ja padám od únavy a oni sa pýtajú prečo už musia ísť spať 😲 No čo ti poviem 😀 😀 😀
A ešte ma napadlo, ktosi tu spomínal, že jej narástlo bruško a či sme to už niekomu prezradili.... Tak ku mne už nosia vecičky pre bábätko 😀 😀 😀 Tak si asi viete predstaviť ako už vyzerám 😉 Ja myslím, že to bude tretie dievčatko, ale pribudli mi doma 3 škatule pre chlapčeka 🙂 🙂 Všetci okolo si myslia, že to bude chlapček. Tak som strašne zvedavá 😉 Pred 2 mesiacmi mi totiž zomrel ocino a je to zhruba presne ten istý čas čo som aj tehotná. Tak všetci hovoria, že chlap odišiel a musí späť do rodiny aj prísť. Som naozaj strašne zvedavá...
Ahojte tehulky tiez sa tak nenapadne pripajam 🙂 tak som rada ze nas je tu viac na zaciatku 🙂 mne termin vychadza na koniec februara zaciatok marca tak uvidime co povie doktorka. A priznaky zacali trosku cudne, bola som v 2 tyzdni a isla som na Filipiny a chytila nejaku crevnu pliagu...tak neviem ci nevolnosti boli z toho alebo z tehu 🙂) inak citim asi kazdy pach a vonu na velku vzdialenost a hned mi byva zle 😒 a prsia bolia ako keby chceli odpadnut....tak si idem precitat kazdy prispevok 🙂 a potom sa opat ozvem 😝
Ahojte vsetky marcovky!!! 😎 Rano sme sa vratili po tyzdnovej dovolenke z Chorvatska. Bolo strasne, ale strasne horuco, aj nad 40` ale musim poklopat, ani jedna nevolnost, unaveni z tepla boli vsetci, tak si nikto nic nevsimol. Jedine s cim som mala problem, tak som nevladala dychat 🙂 Som stastna ze neprujemne priznaky mam len v minimalnej miere a tak si len uzivam stasti ze som tehu. Aj smo sa kupala ale len rano a vecer, lebo cez den sa tam nedalo zit, tak sme len vegetili v chladku pred stanom. Mali sme tam aj tury na bicykloch a to aj po polnych cestach, takze ked bejby vydrzalo toto, bude urcite velmi zivotaschopne. 😉
@ejka3 ahoj, preluskala som vsetky zameskane stranky a velmi sa mi pacia tvoje odpovede a rady maminam, su prakticke a citit ze od srdca.
@ejka3 jeeeeeeej, ejka, ahoj, davno som tu nebola, lebo sme boli na slovensku...no na mne to vidno hrozne, normalne som tucna, nie tehotna...cecky velke jak balony...ojooooooooooj, to sa bude tazko zhadzovat...taka si pripadam neatraktivna...inac aj ja som hrozne unavena...len v tej horucave, deti pustat von nechcem, takze motame sa po dome...a ja obcas konikujem...s tou tabulkou, super napad....ze pridat pohlavie...hm, to budu tipy...inac tebe kedy bolo pocut srdiecko? ja idem zajtra, som zvedava ktory tyzden mi povie a ci uz to srdiecko budem pocut...
k tvojmu ocinovi..je mi to hrozne luto... ale aspon mas anjelika, ktory sa o teba stara...a poslal ti maleho chlapiska...uvidis...bude to darcek od tvojho ocina....tuj tuj tuj, nech to vyjde..
barbyes...posled.mrcha bola 13.6.
@ask taaaaaaaaak, treba sa nechat rozmaznavat... moj manzel pride az na konci augusta, tak to taham s detmi sama cele leto...co ti poviem, chyba nam... hlavne to rozmaznavanie...😀, ale bojujem...fuuuu a jake hnusne chute vzdy citim...je mi z nich zle...zajtra idem k doktorke, tak dozviem sa viac...dam info potom tu...

@barbyes ahoooj, vitaj 🙂 🙂