icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

miumia
autor
17. júl 2011

@dadak ahooj sem tam pisem ale citam staaale 🙂 ja netusim co budem mat ale keby som si mohla vybrat tak dievcatko🙂 a ty? Teda vy vsetky? 🙂

dadak
17. júl 2011

@miumia aj ja veeeeeeeeelmi tuzim po dievcatku....fest velmi...

andrea12737
17. júl 2011

@ejka3 ano, ono svojim sposobom je urcite super, mat takyto vek. rozdiel. Syn je o dcery starsi o 3r a oni sa napriklad uz nezahraju, fakt len maloco, ked su vonku vobec a doma fakt len zriedkavo. Ale asi je to tym, ze nie su rovnakeho pohlavia 😕 😅 .. Neviem ci sa mi to zda, ale aj napriek tomu ze som este len 6t-7t, mam pocit, ze mam bud nafuknute brusko, alebo mi uz rastie brusko. Nepribrala som zatial nic. 😨 Inak ja si myslim, ze budeme mat chlapca, aj ked v obchode neviem spustit oci z ruzovych veci.. tak som zvedava 😉

ask
17. júl 2011

@dadak dnes uz ani mna nie, mam este cestovnu unavu, ale ak ma napadne, dam tip 😉

jankajanka
17. júl 2011

Ahojte baby, tak vám poviem že mi trvalo kým som prečítala všetko čo ste popísali.Ja idem zajtra k DR.-mala som ísťna vyvolávačku, ale zoberie mi len krv.Dnes som si robila Clear Blue a vyšlo mi 3+, teda 5 tt a vyššie.Podľa kalkulačky mi to vychádza na 5tt+2.V podstate by mi teda sedel test aj s kalkulačkou.
Čítala som tu vaše trošku zmiešané pocity-nečudujem sa tomu.Len som vám chcela poradiť aby ste to naozaj tak nesledovali, pretože si tým spôsobujete stresy.Viem že je to ťažké, ale využite čas na niečo pekné-stretnite sa s kamoškami, vymyslite si nejaký program, pretože sa rozptýlite a nebudete sa toľko sledovať.
Dávno som mala cystu a keď som u DR.povedala čo som čítala na nete, tak mi povedal nech nikdy nedávam váhu tomu čo tam je, pretože by som podľa toho mala ešte ďalších 5 diagnóz a z toho minimálne jednu smrteľnú 😀.Veci treba brať tak ako sú-všetko má svoj význam 😉 .
No a inak mne chutí všetko, nič mi nevadí, nič ma nebolí len trošku prsia -takže ja som zatiaľ bezpríznaková 😀..Zajtra vám dám vedieť či ma DR. aj omrkol na sone a ako dopadla krv.Tak sa majte, držkajte sa a hlavne nečítajte hlúposti na nete.
No a @tigrik mne vychádza termín na 15.3.2012

martinamk
17. júl 2011

Fiha no trvalo mi kym so precitala vsetky prispevky 🙂 mna caka doktorka buduci tyzden v piatok, som uz v 8tt...trosku sa bojim ci bude vsetko v poriadku...a stale sa mi sniva ze to bude chlapcek, ale moj pocit je ze to bude dievcatko 🙂)) takze uz naozaj neviem. Podla svokry a mamy to je isty chlapcek 😀
drzim nam hlavne vsetkym palceky nech vsetko ide ako ma a babulka su zdravucke.

tigriatko
17. júl 2011

@ejka3 no problem

alaniska
17. júl 2011

@usacek79 no pohyby su myslene take co este nemozme citit, babatko sa hybe velmi skoro,ale je to predsa len tabulka

jankajanka
17. júl 2011

Baby a ešte mi nedá jedna otázka.Ja mám strašný problém so spánkom.Hrozne zle v noci spím.Zaspať nemám problém, ale potom sa okolo 2-4 zobudím a hrozne dlho sa prevaľujem.Nemyslím si že je to len tým horkom, zase si to nechcem vsugerovať.Vy spíte v pohode 🙂?

obedwix
17. júl 2011

aj ja spim zle. ťažko sa mi zaspava a taktiež niekedy raz inokedy dvakrat sa zobudím akoby som bola vyspinkana a neviem spať dalej. ženy vobec nepociťujem hlad. až ked si spomeniem že som celý den nič nejedla tak niečo do seba dostanem ale aby som sama od seba...nehrozí... týžden viem že som tehu a mam dva kila dole...nepáči sa mi to 😒

ejuska79
17. júl 2011

@andrea12737 neuvazovala, ja som aj tak chcela malu odstavit hned po dovolenke bez toho ci by som bola tehu, ci nie...,,uz je to jedno velke trapenie..v noci hore kazdu polhodinu, aj terz zaspala o 9 a uz bola 3 krat na prsniku...som z toho hrozne unavena, takto je od januara...uz vyzeram ako zombie... a potom som mala rizikove tehu, len som lezala od 20 tt, zasity krcok...nejako to musim zvladnut, aj ked ona sa strasne meta, a vresti...nuz, co uz, moja chyba, ja som ju to naucia...

ejuska79
17. júl 2011

@jankajanka presne tak, zdielam tvoj nazor...netreba sa pozorovat....ale priznam sa, pri prvom som to robila aj ja...teraz niet casu...som rada, ze sa vecer dostanem na net...

usacek79
17. júl 2011

@jankajanka ja spim furt, aj postojacky 😀 ani v noci nemam problem...
ale naozaj, priznaky su tak individualne, ze az - pokojne aj uuplne protichodne, ak by sme sa furt len v priznakoch porovnavali, tak sa z toho nevysomarime 😉 a su aj take stastne mamicky, ktore nemali vobec ziadne priznaky 🙂

inak aj ja chudnem, sice maaalinko, ale predsa.. No je to urcite lepsie, ako hned zhurta priberat, ked este nie je dovod 🙂

andrea12737
18. júl 2011

Dobre ranko zienky 😵

@ejuska79 juuuj ejuska, to mi je luto. Mala ti dava pekne zabrat. Skoda ze tak male dieta si nevie dat povedat... 😒 vsetko by bolo jednoduchsie. Tak teda prajem vela trpezlivosti a nervov pri odstavovani. 😖 😉

alaniska
18. júl 2011

@jankajanka no ja sa budim okolo 4.30, hodinu sa prevalujem a potom zaspim este nastastie, ale na nervy mi to ide celkom a hlavne priatelovi lebo potom do neho stucham 😀

alaniska
18. júl 2011

@obedwix ja som prvy tyzden po zisteny nemala na jedlo chut obec, nebyvalo mi zle,ale proste nechutenstvo,ale preslo to aj ked ked som nebola tehu som jedavala viac ako teraz, bola som aj viac maskrtna, teraz napriklad cokoladky,kexiky nemusim vobec 🙂

alaniska
18. júl 2011

Dobre ranko, tak zas domace polihovanie a to este cely tyzden uff. Ale telenovely som este nezacala pozerat 😀

dadak
18. júl 2011

baby, tak to aj ja som hore od 5 a potom normalne velke ociska vygulam...a ze akoze vyspata???, ja mam problem aj so zapchou...neviete nieco proti tomu? lebo potom ma normalne picha v bruchu a take ostre krce mam...vy to nemavate?
Dnes ma caka sono a pevne verim, ze budem pocut srdiecko a ze doplnim info o mierke mojho plodoveho vacku...😀

eviq
18. júl 2011

@jankajanka ahoj, tak ako si dopadla u lekára? oficiálne môžem blahoželať? 🙂

eviq
18. júl 2011

@dadak ahoj, na zapchu skus probiotika - napriklad Nutrolin B alebo psyllium, to je taky prasok, co sa rozpusta vo vode. obidva by si mala zohnat v lekarni a obidva sa mozu v tehotenstve. ja este pijem velmi vela aj 3 a viac litrov za den, tak zatial s tym nemam problem. 🙂

ejka3
18. júl 2011

@ask Dobré ráno! Tak ťa vítam doma 🙂 Som rada, že to bolo v pohode a užila si si a ďakujem aj za pekné slová...Veľmi ma potešili 😅 😅

ejka3
18. júl 2011

@dadak Tak sa drž! Mne bolo srdiečko teraz vidieť 6+1tt. A naozaj krásne bilo 🙂 🙂 🙂 A neboj, troška si oddýchni a zas naberieš síl!!! Šípková ruženka 😀 😀 Dobré!!!!!
A ďakujem aj za slová útechy. Bolo to veľmi ťažké. Aj pre deti. Mal ich veľmi rád a strašne ich rozmaznával!!!! Na to tretie by sa strašne tešil. Už sa nedozvedel, že je v brušku 😢 A zas plačem... Ale viem, že na nás dáva pozor a to isté hovorím aj deťom... Malá vždy ukazuje na oblohu a hovorí, že je tam dedo ☹

ejka3
18. júl 2011

@andrea12737 To už rastie bruško 🙂 Vitaj medzi nami bruchatými 😀

ejka3
18. júl 2011

@ejuska79 Ajajáj, odstavenie- neľahká úloha. Ešte to mám v čerstvej pamäti. Držím palce!!!!! Nech vás to nebolí-ani jednu, ani druhú 😉

tibiana
18. júl 2011

Dobre ranko VSETKYM BUDUCIM MAMINKAM 😉 ,
vy ste ale rychle ... nestiham citat, za dva dni 4strany zapisane 🙂. Vsetkym novym clenkam blahozelam, vsetkym, kt. videli bit srdiecko rovnako. Tiez ma caka v utorok sono, snad ukaze nieco viac ako len ciernu gulicku, tzv. dutinku :-/. Uff a cez vikend ma inak pobolievalo brucho - podbrusko a vajecniky, snad to bude ok .. desi ma to uz dlhsiu dobu. Chcem sa spytat : ide niekto z vas na dovolenku? Chystam sa buduci tyzden autom do Chorvatska, snad ma pusti lekar, vraj sa to neodporuca do 12tyzdna. ☹. Zelam vam pekny den plny energie, tym kt. idu dnes na vysetrenia drzim pylce 🙂.

akinorev87
18. júl 2011

@dadak ahojjjjj!!!!!! áno, dneska máme veľký deň 😀 nech už idem, nech je už po obede 😅
na zápchu: zeleniny, ovocia, neviskúšala si ešte Actimel, my to používame, okrem mňa, ale aj malému dám raz denne, predtým mal s tým veľké problémy, keď bolo treba ísť na záchod, ale odvtedy, ako pije bud denne alebo max! obdeň bezproblémov ide!!! 😉

akinorev87
18. júl 2011

@sasena033 Prajem ti všetko naj naj k dnešným narodeninám 😀

katik1
18. júl 2011

Ahojte kočky, tak rada by som sa pridala k vám, už konečne. Ja som v 5tt+3 a termín. By som mala mať 15.3. No mám všelijaké pocity, lebo doktorovi som išla veľmi skoro, lebo som nevydržala a samozrejme nebolo nič vidieť, podla krvi som tehu aj podla testov. Ale taký zvláštny pocit lebo som babenko ešte nevidela. No ale som neskutočne unavená, prsia ma bolia a bruško sa trochu nafúklo, tak hádam je všetko OK. K doktorovi mám ísť 4.8, tak to hádam nejaké vydržím 😒 Všetkým vám gratulujem a hádam nám to rýchlo ubehne aby sme si v marci vylúbili svoje bábetká.

sasena033
18. júl 2011

@akinorev87 Dakujem pekne................akosi uz par dni citim ze akosi prestavam mat tehu priznaky....prsia uz nebolia brusko uz tiez skoro vobec 😠

dadak
18. júl 2011

@akinorev87 takze dnessssssss....😀 vecer porovnavame, oki? hihi...ja som objednana na siestu vecer...inac zapcha.... nemala som po ruke nic, len teplu vodu...ta reku, dam si...a keby si videla ako rychlo som utekala...a ako mi je teraz fajne...hihi...teoreticky si ktory tyzden? uz by nam malo ukazat srdiecko, nie? tak pevne verim, ze dnes nam vsetko obom dobre dopadne...
@sasena033 prijmi aj odo mna vsetko len to najlepsie k narodeninkam, nech si stastna, zdrava a nech sa ti splni vsetko po com tajne tuzis...pusa
@katik1 vitaj u nas, a neboj, do augusta vydrzis...ale neboj, poznam to...hlavne teraz, ked su prazdniny...obe decka doma, a tak to pomaly vsetko ubieha...aspon tie prve 12 tyzdne...ale snad sa dockame..este nikdy som sa tak netesila na zimu..😀
@tibiana tak citala śom, ze kopu bab islo na dovolenku v prvom trimestri, aj ask bola a vraj pohoda...keby si nahodou isla tak ti prajem kraaaaaasnu dovolenku a nech si to poriadne uzijete, nech mas sil na dalsich 7 mesiacov..
@ejka3 to tretie bude najstastnejsie...lebo na nho bude dedko osobne dohliadat...inac, mala si pravdu, uz sme viacere bruchate... a tie ila idu hore a hore...katastrofa, pri tom ani velmi vela nejem...vecer sa isto ozvem ake som mala vysledky...snad uz budeme srdieckove dve..😀