icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dadak
18. júl 2011

@sasena033 Sasi aj ja som mala jeden tyzden, ked mi priznaky ustupili, a teraz sa vratili, aspon tie prsia...tak neboj, vsetko bude okej, dnes ides na odbery, ze? mozno sme fakt z tych stastnejsich bez nejakych priznakov s krasnymi babatkami v brusku...😀

sasena033
18. júl 2011

@dadak DAkujem za gratulacciu.....dnes nas manzel berie na veceru tak sa poriadne dotlacim 😀 este ze mi zle nebyva to by bola skoda penazi 😀 j amoja idem az na sono bud stredu nie dnes.... takze ja budem cakat na spravy od Vas.... 🙂

dadak
18. júl 2011

@sasena033 ale dnes mas odbery, nie? ci zle som pochopila minule?
takze vecera? a plati manzel? ojoj, tak to cely den nic nejedz...nech si to vychutnas vecer... vecer inac napisem, ako som dopadla a ci je vsetko okej...este raz vsetko naj a uzi si dnes tvoj krasny den...18 nebudes mat stale...😀

sasena033
18. júl 2011

@dadak no neviem ci sme s anepochopili ale nejdem na odbery az nato soano....jasne manzel plati.. bude aj dezert aks azmesti 🙂 budem sa snazit uzit si to a anerozculovat sa 🙂 este raz Dakujem

tibiana
18. júl 2011

@dadak DAKUJEM velmi pekne 🙂, vazim si to! Nooo snad to dobre dopadne a nic extra sa neudeje, cim viac o tehotenstve citam, tym vacsi strach mam! NAJ bola moja starka, ktora povedala mudru vetu: ked sme boli my tehotne ziadne ultrazvuky sme nepoznali a este tyzden pred porodom sme v burgynu okopavali 🙂))) .. ziadne bolesti sme nevnimali, sem tam nas zvonom popocuuuvali 🙂))) tak som sa smiala :D

dadak
18. júl 2011

@tibiana tak tvoja starka je skvela zena...😀, si ma rozosmiala...lebo som si to predstavila ako by to povedala moja starka...inac je pravda, ze ked sa zena tak nevnima, tak aj cas ide rychlejsie aj vsetko ubehne ako voda....co sa ma stat to sa stane, my to uz nezmenime, tak radsej bez stresov ... aj ked ono sa mi to lahko povie, ze? bo ja som taka ista, vsetko sledujem, vsetkeho sa zlaknem...ale neboj, dopadne to dobre...viem to...

tututu
18. júl 2011

@tigriatko ja som mala 29.5. poslednú MS

tibiana
18. júl 2011

@dadak jasne, ze to dobre dopadne ... presne ako pises, co sa ma stat - stane sa a mozeme sa aj na hlavu postavit, inak to nebude! Ty si v kolkatom tyzdni? Kedy mas najblizsiu kontrolu? Ja valim zajtra na sono, snad uz tam bude aj nieco ine, nez len cierna machula - prazdna 🙂. Minuly tyzdens om bola 5tt. .. posledna MS 8.6. 🙂

dadak
18. júl 2011

@tibiana ja valim na kontrolu dnes vecer o 6...naposledy som bola pred 2 tyzdnami a to som bola v 5 tyzdni, takze dnes by uz mohlo byt toho vidiet viac...posladne ms bola 23. maja...vecer dam vediet ako som dopadla, dobre? zatial sa drzme...najhorsie je na tom, ze ja som uz pribrala 6 kil...a nechapem od coho...sak ani poriadne nejem...katastrofa...sak ked ma doktor uvidi, ta sa budem hanbit...

tibiana
18. júl 2011

@dadak Ale jooooj KLIDEK kg nie su dolezite 🙂 aspon nateraz nie, to sa este upravi, tie vobec neries! A potom daj echo ako si dopadla, drzim Ti palce !!!!!!!!!! 🙂

dadak
18. júl 2011

@tibiana dakujem...aj za tie vykrickniky...vidim ze to myslis smrtelne vazne...hihi..😀 takze vecer...

ejuska79
18. júl 2011

@ejka3 dakujem, mam z toho vazny strach ☹

ejuska79
18. júl 2011

@tibiana ahoj, ja som sa v piatok vratila z dovcy, ale to som netusila ze som tehotna 🙂 zistila som to az v den prichodu domov 🙂 🙂 mylim, ze sa nemusis obavat..len sa neodporuca sa opalovat 🙂

tibiana
18. júl 2011

@dadak tomu ver, ze smrtelne ... tak nie aby si sa zabudla ozvat ako si dopadla 😀 . Ok idem pokracovat v praci, pekny zvysok dna zelam vsetkym 🙂

tibiana
18. júl 2011

@ejuska79 Dakujem za odpoved ejuska 🙂 ... pokusim sa vychutnavat si to pod slnecnikom, ja som pocula, ze skor plavat - uvidim, poradim sa zajtra s lekarom, snad mi presne povie 🙂. Tak vitaj doma, kde ste boli? Dufam, ze bolo fajn a blahozelaaaaam maminka 🙂, vitaj medzi nami! A pozeram vyssie, ze pises, ze mas z toho vazny strach .. z coho? Tes sa z tehotenstva a netrap sa nad nicim 🙂

ejuska79
18. júl 2011

kocky, vy uz ste to ozamili pribuznym? ja sa chystam az po 3 mesiaci, az sa mi to podari a nebude mi tak priserne zle ako pri prvom tehu...nechcem to este oznamovat...mozno mame ano...

ejuska79
18. júl 2011

@dadak to vobec neries... no a co, jedna priberie, druha nie...na mne nebolo v 5 mesiaci ani vidiet, ze som tehotna ....uvidime ako to bude teraz...

tibiana
18. júl 2011

@ejuska79 mamine, ocinovi a sestre hned v den, ked som videla pozitivny test ... mam v nich po cely zivot velku oporu, sme ako jeden .. priatelovi tiez .. hold ten to od stastia povedal kazdemu kto pri nom sedel, bol na jednej sportovej akcii 🙂)))) teraz sa uz len modlit aby vsetko dobre dopadlo .. nevadi mi to, co sa ma stat, stane sa ... ked pride aj k najhorsiemu ... tí ludia mi nepomozu ani neublizia, prestala som si pripustat reci ludi 🙂 . Podla mna sa podel o tu radost s vasimi , to staci 🙂

lubkaj38
18. júl 2011

@ejka3 mame spolocny datum poradne 🙂

lubkaj38
18. júl 2011

@dadak ja cakam prve baby a tiez mi brusko skor vykuklo rano je to v pohode ale po obede uz mam jak niekto v 5 mes. skor nafuknute, aj nohy mi opuchaju asi z toho tepla takze sa aj ja niekedy citim zle .... ale ked mi manzel povie ako som opeknela hned mi je lespie ....zatial satnik nemenim priberam len na brusku
keby si mala muzicka doma verim ze by ti povedal ze si opeknela a ze si nadherna mamina 🙂 a inac co sa najviac paci chlapovi mojmu asi jak kazdemu chlapovi prsia ma tiez uz riadne balony 🙂

dadak
18. júl 2011

@lubkaj38 dakujem...za reakciu a povzbudive slova...uz ten vyzor ani tak neriesim...pamatam si ze aj pri tych mojich prvych zbojnikov, mi to ku krase nepridalo...ako velmi by som chcela zeby to bolo uz za mnou...inac mala by som si to uzit, lebo je to moje posledne tehotenstvo....na dalsie sa uz nahovorit urcite nedam...aj ked deti milujem...

jankajanka
18. júl 2011

Ahojte baby -@eviq bola som u DR, ale sestrička mi len zobrala krv a mám si zavolať v stredu poobede (doobeda má vyvesený tel.)No a že podľa výsledkov sa dohodneme čo ďalej.Takže asi tak.Nikto so mnou nič neriešil-to čo je pre m§ňa strašne vzrušujúce je pre sestričku taká rutina, že až.Takže uvidíme čo z toho bude.
No ja som to povedala najbližším a susedy to vedia, pretože sú strašne zlaté.Inak nemám potrebu to nejak hovoriť hocikomu.Akurát som sa smiala-moje krstniatko Tamarka bude mať teraz 26.7. tri roky a išli sme včera na prechádzku a ona začala plakať že si berie aj malinký kočík.Švagrina jej ho nechcela dať, pretože vieme že by som ho mala na krku ja, tak sa malá rozplakala ešte viac a povedala že však to pre malinké bábko.Ona by ho už teraz mojkala a kočíkovala.Staršne ju lúbim tú krpatú moju 😀

katik1
18. júl 2011

@sasena033 Aj ja to tak mám, niekedy nemám vôbec pocit že by som bola tehu, žiadne príznaky a vtedy sa trochu bojím. Nebýva mi zle, len niekedy som unavená. Prsia tiež nejak viditeľne už necítim, len ráno po prebudení. A občas sa zmení nálada, ale nic extra. Hádam je to OK.

akinorev87
18. júl 2011

@sasena033 už ani mne nič tak nebolí, prsia mi už narástli a na dotyk sú citlivé 😀 ale ináč v pohode, úžívam si tehotenstvo 😅
@dadak ja som tiež objednaná na 16:00 😀 no vidíš, ide ti to aj bez pomoci 😅 podla tehu kalkulačky som teoreticky 7tt 6 dni 😅 aj ja pevne verím, že budeme počuť tlkot srdiečka nášho potomka 😅 tak sa držme a potom sa ozveme 😉 maj sa!!!

katik1
18. júl 2011

@dadak ahoj dadak ako tak čítam, teba si doktor objednal už po 2 týždňoch, mna až o mesiac je to normálne? Lebo čo pozerám tak niektoré baby tu majú fotku babenka pomaly každý týžden a ja som bola v 4 týždni a že mám prísť o mesiac. Nechápem, mám zmeniť doktora? Nekašle na mna? Čo si o tom myslíš? Ako často sa chodí tehotná k doktorovi?

dadak
18. júl 2011

@katik1 Katka, teraz si myslim, ze ta objednal spravne..mna objednal o dva tyzdne, lebo som bola v piatom a teoreticky uz v 7 je vidno srdiecko, ale z praxe viem, ze perfektne bitie srdca som u mojich dvoch malych videla az v 8. tyzdni...takze podla mna ta objednal dobre...nie je dobre ked sa chodi kazdy tyzden...zbytocne sa budes nervovat, ked nahodou nepodrastlo o jeden mm viac ako by malo...ver mi...nabuduce aj mna objedna az o 4 tyzdne, v 12...tak mi povedal...ty len bud v klude a pis ako sa citis a mas...uvidis, tie 4 tyzdne ti ubehnu ako voda... a ci ta nezanedbava? tak zatial podla mna nie... ale nepoznas mamicky ktore knemu chodia? ake ma referencie? zatial sa drz a informuj..ako inac prazdninujes? 😀

eviq
18. júl 2011

@jankajanka ahoj 🙂 no ved v podstate ty uz vies, ze si tehotna a oni si to potrebuju len potvrdit a ine vysetrenia by ti este asi ani nerobili...tak len v klude vyckaj do stredy. To ti radí tá, čo počíta každý deň...:D my sme boli cez vikend u babky a som si aj vysla do lesa na huby, sice trosku stupacka, ale isla som pomalicky...zatial sa nikto v mojom bruchu netvaril,. ze by mu to vadilo 🙂

andrea12737
18. júl 2011

@ejka3 asi to bude to brusko 😒 este som velmi necela brusko.. caka nas teraz dovolenka..

Vidim ze sa tu bavite o tehu priznakoch. Tak ja mam nenormalne chute na sladke. Ale nie cokolada.. napr. gumene cukriky, piskoty, banany so slahackou by som jedla na kila... najradsej by som to zajedala so slanym. Normalne varene jedlo nedokazem do seba dostat 😖 Prsia ma nebolia ale na wc som kazdu chvilu. V noci nevynimajuc 🙄 😉

jankajanka
18. júl 2011

@eviq no veď zajtra máme akciu, takže už dnes budem poobede v silnom pracovnom nasadení až do zajtra neskorého večera, takže sa zobudím do stredy ani nebudem vedieť ako.Ja to nejak neriešim...čo sa má stať stane sa 😵 .Ale je zase pravda že sa nedá to až tak neriešiť.Preto je dobré stále niečo robiť ako pred tehu.To potom všetko plynie rýchlejšie 😀

eviq
18. júl 2011

@jankajanka a aku akciu? nieco pracovne? to mas pravdu, ze lepsie je sa venovat niecomu...🙂