Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@eviq hej pracovnú 😵 .A inak sa teším na susedy ako sa budeme prechádzať-oni s kočíkmi a ja si vždy nejaký privlastním.Máme totižto strašne veľa bábatiek okolo.A potom mávame večerné seánsy pred domom a kecáme do nemoty 😀 Takže to je ďalšia zmisluplná činnosť ktorá mi bude krátiť čas 😀 😀
@lubkaj38 Super! Tak potom budeme porovnávať... ja som dnes ale ešte len 7+1 😉 A ty?
@jankajanka Tak také večerné seansy by som brala aj ja 😅
@katarina28 ja som pri synovi jedla cele tehu parky, s volskym okom a k tomu kakao 😀 strukoviny a tazke jedla, zle mi nebolo 😉 Pri dcere mi nebolo najlepsie prvy mesiac, nezvracala som ale tazoby na zaludku som sa nevedela zbavit. Jedla som sladke. Maso nic moc. Palenie zahy. Teraz mam chut na sladke, maso nemusim. Zle mi nie je rano, ale je mi tazko na zaludku z normalneho jedla, udeniny nemusim ani len citit, akuraaat vynimkou je slanina 😀 Vnutorny pocit mi hovori, ze to bude chlapec, aj ked priznam sa ze viacej by som brala dievca 🙂 aj ked v konecnom dosledku je to vlastne jedno 😵
@ejka3 no tak keď nemáš dobrých susedov, treba ich deložovať alebo sa púresťahovať k nám 😀A všimla som si tú strašnú chybu v slove zmisluplná----ajééje.Viem že zmysluplná 😀
Tak baby ja som to zatila nepovedala okrem priatela a jednej kamosky nikomu, ani nasi este nevedia, povieme im to az o tyzden a ostatnym az po 1 trimestri, ak nebude vidiet na mne tak neskor, ani v praci by som najradsej nevravela ale to sa asi neutaji kedze mi budu upravovat prac.dobu...joj
baby a nemyslíte si že tie chute a stavy súvisia aj s tým, že telo sa po druhý krát s niečim takým vysporadúva inak?Ja si myslím že budem mať babu-teda ak mi dr potvrdí že mi všetko sedí, pretože záleží od toho kedy ste sexovali 😉
@andrea12737 nooooo..podla toho, co pises, cakame chlapca 🙂 mame jednu dceru a hovorime si, ze je to tiez jedno....aj ked...asi by som chcela zase dievcatko 🙂 su take zlateeeee 😵
@jankajanka no to ma tiez napadlo, ze to uz asi nie je pre telo novinka a preto to zvladam lepsie...no ved uvidime 🙂
Moja švagrina má 2 baby.Pri jednej že prevracala skoro celé tehu a bývalo jej zle, pri druhej vracala len asi 2 x za celé tehu.Ale jasné že si každý preonačí príznaky na to ako by sa mu to aspoň trošku páčilo 😉 -to nemyslím v zlom.My ženy sme proste také...
@katarina28 veru su take zlate. Chlapec mi dava stale dost zabrat.. vlastne od kedy sa narodil bol narocny, zatial co dcera bola taky normal. Mozno aj preto by som radsej dievca, ak by to bolo opacne tak mozno by som viacej tuzila po chlapcovi 🙂 kto vie..
Ahojte,
takže potvrdzujem svoje tehotenstvo, podla doktora sme dneska 6tt+0, krásne nám bije srdiečko (videli sme) 🙂 a máme aj tehotenskú knížku, dalšia návšteva má byť 4.8.11 - bude ultrazvuk a potom nato o dva týždne, budú krvné testy.
veľmi sa s manželikom tešíme 🙂
Inak beriete nejaké vitamíny? ja nič ani kyselinu listovú..doktor mi nič nenapísal, rozmýšlam či si mám niečo kupiť sama....
Držím Vám všetky palce, aby ste videli biť krásne srdiečko
@jankajanka no mne sa zacali robit vyrazky a to som mala predtym krasnu plet...to by znacilo na babu, alebo len tehu hormony sa ukazuju 🙂
@sundance naaadhera, blahozelam!!!!! 🙂 .. a je fajn, ze Ti bije srdiecko, nejako skoro Ti to ukazalo .. ja som bola minuly tyzden 5tt aj par dni a ukazalo mi len dutinku, snad to nie je zle a casom aj mne ukaze srdiecko 🙂.
Co sa tyka liekov, lekar mi odporucil presne tak kyselinu listovu : Femibion 800. Ak by boli dalsie otazky, kludne sa pytaj 🙂
@tibiana : aj ja som bola prekvatená že tak skoro, ale normalne že bolo🙂, ja som bola predvoma týždňami a to sme nevedeli vobec čo a ako - bali sme sa že mimomaternicove tehotenstvo....ale dneska sme veľmi štastný a optimizmom naladený...jaj tak sa tešíme.
a neboj budeš vidieť srdiečko 🙂 budeme držať palce...
takže tu kyselinu listovu ti len odpručil alebo predpísal? nemôže to uškodiť, ked mi o tom nič nehovoril a ja by som si to teraz dala?
@sundance nie neboj sa, prave naopak uziva ju vela zien a odporucil mi to on sam, vola sa to FEMIBION 800 a v 12tyzdni tehu prejdes na femibion 400 tusim, to by som Ti dala vediet. Kazdopadne sa s lekarom porad, minimalne mu cinkni a uvidis co Ti na to povie. Jeeeeej tesim sa spolu s Vami 🙂 ...
@alaniska no ono sa hovorí že dievča berie mame krásu a preto tehuľka ,,ošpatnieva" ale nie je to pravidlo.Poznám veľa žien ktoré mali dievčatko a boli stále krásne...No veď uvidíme čo s nami bude tak za mesiac 😎 😎
@jankajanka no ved toto, ale tak vyrazky by sa mi nemuseli robit, ako v puberte,az cervene flaky mam na lici, ale tak snad to prejde, ja chcem byt pekna tehulka 😀
tak ja som otehotnela presne takto pred rokom a tak sa mi pokazila plet, ze to pretrvava az doteraz.... na licax po obox stranax vyrazky, ze hroza.... ani kozny nepomohol... akurat pred 2 tyzdnami sa mi sa to trosku zlepsilo a teraz zas som tehotna, tak uvidime....
No ja som mala problematickú pleť doteraz, tak si hovorím že odteraz už nebude a basta 😀

@andrea12737 no ja mam zase neskutocnu chut na slane, teda nie uplne slane, ze chipsy a tak, ale proste nie sladke...a stale som hladna...pri malej som to namala...asi bude chlapec 🙂 a inak priznaky takmer ziadne, sem tam mi je tazko a unavena som, podbrusko pobolieva, inak nic, pri prvom tehu som vracala vkuse, co mi opat nahrava, ze bude asi chlapec 😀