Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka U nas to funguje tak,ze ked chcem vysledok hned,tak si sama zanesiem krv do labaku a vysledok je o hodinku. Aspon nemusim tolko stresovat.Ja som uz bola druhy krat.Minuly tyzden som mala hodnotu HCG len 170,tak sme mali obavu.Teraz bolo cez 2850.Bude aj u teba ok,drzim palce 😉 😉 😉
helou baby 🙂 ja som dnes bola na odberoch a som sa pytala, ze kedy budu vysledky a HCG a mi povedali, ze iba ak by nieco nebolo OK mi daju vediet.. Ja som sa pytala, ci mi ani nedaju vediet hladinu HCG, ze vsetky "mamicky" to riesia a sa mi zasmiali, ze naco to potrebujem vediet, ze tehotna som 100%, ze to ma zmysel len ak to nie je iste - v prvych dnoch/tyzdnoch.. Takze nic, ja svojim HCG neprispejem 🙂
ale ma upokojili, ze srdiecko sa pokojne moze ukazat az niekedy medzi 8-10tyzdnom, ze este aj vtedy je to stale OK, ze nemam stresovat, normalne to vyzera byt vsetko v pohode, proste som len o nejaky tyzden posunuta..
a potom moja kamaratka volala svojmu gynekologovi do USA (on je uplna spicka) a tiez povedal, ze ak mi narastol vacok za 4 dni o dvojnasobok, tak to je super a srdiecko pride na rad tak do 2 tyzdnov urcite..
Tak som taka upokojena, uz som depkovala 😔
uz verim, ze to bude OK 🙂
@dadak tak ja som práve dnes začala konečne prázdninovať, z práce chodím už o 12 domov a je to super, prišla som o 13 hod. domov a do 15:30 som spala ako zabitá, jáj ako fajne mi to vyšlo na tie prázdniny v škole, neviem si to vynachváliť, lebo by som len spala a spala. No a budúci týždeň mi začína dovolenka, tak sa teším na 2 týždne pokoja. 🙂
@jankajanka nebuď smutná aj ja som bola na krv v piatok a mala som volať až v pondelok 🙂
@sundance ja beriem obycajnu kyselinu listovu, stoji tusim 2eur... Nikto mi ju nepredpisoval, len ked som povedala, ze ju beriem, tak ma lekar pochvalil 🙂 a ze uplne staci obycajna kyselina, nemusia byt ziadne specialne tabletky pre tehule, ktore su sialene predrazene. Ale samorzejme, urcite neuskodia, tak ako chces 😉
@tigriatko ja som si robila prvy test 32dc a teda ledva som doocikavala a uz tam bolo "plus", dalsi som si robila o tri dni a "tehotenska" ciarka bola poriadna 😀 a treti test o dalsie tri dni uz boli obe ciarky ja hrom 😉
neboj, postupne budu silniet - ale urcite sa zbytocne netestuj kazdy den, viditelny rozdiel by mal byt kazdy 2-3 den 🙂
tiez mozes kukunut fotoblog ;)
@sundance tiež gratulujem 🙂 a tu kyselinu listovu si kup co najskor, je to pre spravny vyvoj babatka, ja mam len cistu kiselinu listovu, nic viac.... ja som pri malej uzivala Maternu, vtedy to ficalo, teraz fici Femibion, vyber si, co uznas za vhodne, mne lekarka povedala, ze pokial mas dostatocny prijem vitaminov v strave, co teraz v lete nie je problem, ziadne ostatne vitaminy nie su treba, ale zavisi to asi od konkretneho lekara...
Ahojteee maminky, tak ja som dnes bola na hemoske, do 15.augusta mam nasadený Clexan 0,2 ale potom asi 0,4 zacneme, uvidí sa podla krvicky, mam si pichat do bokov....dala mi kyselinu listovu 20mg, lebo mam aj malo hemoglobinu a gynekolog nám dal duphaston a už nam bije aj srdiecko a aj fotku mame....zatial mame 3mm doki nakazal kludový režim, žiadne namahanie, len oddychovanie a klud....a o 2 táždne kontola.....
@ejka3 ahoj. tak to je fakt náhodička 🙂 . vš nemám, ked som prišla do plzne tak som tiež robila v siemense na božkove. no ked sme nastupili my v roku 2004 tak siemens bol už premenovaný na yazaki. tiež tam bolo super zo začiatku, potom sa to už tam všetko pokazilo celkovo, kolektiv, práca aj vedenie hlavne.tak sme zmenili zamestnanie a šli sme do jedného skladu na borských poliach, v ktorom pracujeme doteraz ako skladníci.
no a teraz k tomu mojmu tehotenstvu . tak dnes som bola na gynde, doktorka mi najprv povedala že nevie či tam bude niečo vidiet tak skoro, ale ked mi spravila sono tak povedala "je to tam" a hned mi ukázala malilinku bublinku na monitore 😅 . na papieri mám napísané4+5, a na dalšiu kontrolu mám príst až 16.8 .juj aká som bola len štastná. hlavne aby bolo malinke v poriadku a zdravučke nič si neželám viac. a samozrejme to prajem všetkým nám tehotným žienkam ktoré sme tu alebo sa ešte len pripoja 😉
@dadak
@sasena033
A NOVÉ MAMIČKY - dnes som bola na kontrole, som 7tt podla potomka, ktorý má 8mm 😅 a 8tt podla PM! takže uvidíme, ale 😀 už sa nám krásne bije srdiečko 😀 takže som happyyyyy 😀 zajtra ráno mám ísť na krvičku a potom dalšia kontrola 10.8. nech je všetko v poriadku aj naďalej 😅
a každej mamičke, snažilke si držím aj ja palčeky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! majte sa krásne 😉
@akinorev87 je drzim palce....kedy bola posledna mrcha??? krasny pocit pocut tlkot srdiecka jeeeeej
@akinorev87 Super!!!! Blahoželám 🙂 Krásny pocit vidieť biť srdiečko, že?
A ako @dadak????? Rýchlo aj ty píš 🙂
@ejka3 @akinorev87 @sasena033 a vsetky maminky a moje marcove spolubojovnice...takze presne ako akinorev, aj ja som dnes 7 tyzden podla UZV, podla krvi vsak 8. tyzden...comu velmi nechapem...mame 9 mm, plodovy vacok ma 2,5 cm, srdiecko bilo 😵 a termin mi zmenila na 6.3...podla velkosti...vysledky krvi...no tak vraj vsetko v poriadku, len kukala som na papieri, test na rubeolu pozitivny...😨 a vraj mam vyssie hodnoty na mojej peceni...ze ci nemam s nou problemy ze to mi budu musiet odsledovat...do kelu, snad to nie je nieco vazne...inac by malo byt vsetko okej, kontrola o dva tyzdne... tak co na to hovorite?
@akinorev87 pozeram, ze my to mame vsetko rovnake akesi...dokonca aj mrchu...len o den neskor ti zacala...tak to aj spolu musime dobojovat...he?
@dadak tak sa tešíme s tebou 😀 ja mám plodový vačok 2,4cm 😅 a určite všetko bude v poriadku, treba sa k tomu postaviť pozitívne!!!!!! maj sa moja a drž sa 😉
ja ešte ani termín som nedostala 😀 no, povedal dr, že všetko potom, keď budeme mať výsledky, a potom hneď mi dá aj tehu knižku!
@dadak áno áno moja........možno že aj zomňa bude marcová mamička, možno že budeme rodiť v ten istý deň 😀 😀 😀 všetko závisí od bud. kontroly!!!! 😉 budeme v kontakte a hned mi daj vedieť, keď máš niečo nového 😅
@ejka3 Rubeola = ružienka! Mladiství a dospelí mávajú mierne zvýšenú teplotu, vyskytuje sa nádcha, kašeľ, ojedinele aj bolesti kĺbov a nejaké vyrážky k tomu!!!!
Tak babule, prosííííím, držte aj mne všetky palce, na zajtra som sa odhodlala ísť konečne k dokimu 😒
Má v ambul. aj sono, tak dúfam, že mi ho urobí a bude aj srdiečko- veľmi by som ho chcela- prosíííím......
Veľmi sa bojím, ale musím veriť, nič iné mi nezostáva, keď dorazím hneď dám vedieť 🙂
A Vám maminky blikajúcich srdiečok v bruškách úprimne gratulujem, je to nádherný pocit, vychutnávajte si to 🙂 🙂 🙂

@skatarina a tebe dali výsledky na HCg dnes? Ja mám volať až v stredu...to nie je spravodlivéééé 😀