Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
aj som si myslela, skusim kupiť dalši🙂)
Dobré ráno! Tak dnes tu možno na chvíľu aj slnko výjde. Ale naozaj len na chvíľu, aby sme si moc nezvykali 😀
@usacek79 Blahoželám a vitaj!!! Nech to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂
@jancamad Tak ako dopadol dnešný test???? Jednu čiaročku tam musíš mať vždy! Samozrejme že najideálnejšie by boli čiaročky 2 😉 😉 😉
dobre ranko, tak mne bolo baby vcera vecer pred spanim riadne zle uff, ak sa toto bude stupnovat tak sa teda tesim 😒 ale....dnes mame v NO po tyzdni slniecko tak sa idem dobijat energiou, peknu sobotu Vam vsetkym prajem!!!!
@humba ja som dva mesiace pracovala v Bergene a presne si pamatam /to bolo v lete/, ze kazdy druhy den prsalo, ak nie aj kazdy. A ked nahodou vyslo slniecko, vsetci sme sa straaasne tesili 🙂 Ale krajina je to uzastna, ten perfektny vzduch.... A uz aj trosku vies norsky ? 🙂 takk :D
@ejka3 testik som si ešte nerobila, nemala som dnes cestu do mesta do lekarne a u nas lekaren nie je keďže bývam na dedine. tak počkám do pondelka. budeme v napätí že čo a ako. ja teraz neviem, lebo ma stále bolí v podbrušku, mam vytok taký biely, citlivé prsia a včera mi bolo strašne zle od žalúdka, ale nevracala som. bolo mi tak divne, ako keby som bola na lodi 😒 . tak teraz neviem, pred týždňom som mala nejakú infekciu, tak neviem či to nie je aj z toho. ja už neviem, budem mudrejšia, ked si v pondelok kupim test a uvidime.
och keby Pan Boh dal🙂) brala by som hneď. uvidime v pondelok a potom napíšem🙂
ahojte tak podarilo sa mi kupiť test v tescu, tak som si ho urobila a nič:( stale len tá hnusná jedna čiara. musime sa snažiť znova🙂
@jancamad možno ešte nie je nič stratené... Kedy čakáš mrchu? Alebo ti už mešká? Mne ukázal najcitlivejší tehu test náznak druhej čiaročky až 3 dni pred očakávanou mrchou. Ale to bol naozaj len taký náznak čiarky, že sa mi manžel čudoval čo tam toľko kukám a čo tam vlastne vidím 😀 A v Tescu som myslím videla len testy s citlivosťou 20 a 25. Ak nič nepríde, kúp v lekárni test 10 a testni v utorok ráno 🙂
Ahojte, poslednu menstruaciu som mala 30.5.2011, vysadili sme antikoncepciu a dalsia uz neprisla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Mam urobenych uz asi 5 testov, prve dva boli negativne, ale potom slabulinka druha ciarocka, dalsi den silnejsia a o tej dnesnej uz nepochybujem 🙂 Predpokladany termin je 5.3.2012
Jeej ty uz mas dve deticky 🙂 kolko maju rokov? Ja este nemam ale velmi velmi verim ze toto tehu uz dopadne dobre a zdrave babo bude v marci🙂 inak som z kosic a priznaky len bolave prsia a bolest brucha vacsinou rano a vecer ako pred ms.. Kedy sa chystas k doktorovi?
@miumia drzim Ti takisto palce, cele tehotenstvo je jedno uzasne obdobie a aj ked viem ze sa uz nevies dockat samotneho babatka, vychutnaj si upne naplno aj tanto cakaci cas, pretoze je to nadhera a nikdy sa to nevrati. Ak mas cas, zaloz si malu kroniku a aspon strucne si pis pocity, priebeh je mozne ze sa Ti to zide aj pri dalsom babatku 🙂
tak 6tt nam bezi 🙂
ja mam t stastie ze mozem jest kolko chcem a nie je mi zle len mam casto nafuknute brusko a prsia ma tak bolia na dotyk ... na kontrolu idem az 13.7 ked budem uz v 7tt a bude uz aj srdiecko dufam vidno ...
vcera som troska mala taky vytok krvavy len par kvapiek a potom uz nic ani dnes a ani som to netusila lebo nic ma nebolelo az na wc pozeram trocha som sa zlakla ale asi to bude preto ze sme milovali no neviem ....

ahojte ženušky, tak vam zavidim. aj ja by som chcela patriť do tejto temy, dnes som si robila test a asi zle lebo mi neukazalo ani jednu čiarku, neviem prečo. no stale mam pocit že som v tom. dufam, že ma pocit neklame a další testik to potvrdi. uvidime. držte prsty🙂)
dadak nie si ty nahodou z Teplice?? 😎