icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

jancamad
1. júl 2011

ahojte ženušky, tak vam zavidim. aj ja by som chcela patriť do tejto temy, dnes som si robila test a asi zle lebo mi neukazalo ani jednu čiarku, neviem prečo. no stale mam pocit že som v tom. dufam, že ma pocit neklame a další testik to potvrdi. uvidime. držte prsty🙂)
dadak nie si ty nahodou z Teplice?? 😎

kajuska09
1. júl 2011

@jancamad ked ti test neukazal ani jednu ciarku, tak je chybny, skus dalsi 🙂 drzim palceky

jancamad
1. júl 2011

aj som si myslela, skusim kupiť dalši🙂)

kajuska09
1. júl 2011

@miumia termin mam zatial na konci februara, ale ved to je kratky mesiac, tak kaslat na to :D ked som uz tu, tak neodidem :D hehe

ejka3
2. júl 2011

Dobré ráno! Tak dnes tu možno na chvíľu aj slnko výjde. Ale naozaj len na chvíľu, aby sme si moc nezvykali 😀
@usacek79 Blahoželám a vitaj!!! Nech to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂
@jancamad Tak ako dopadol dnešný test???? Jednu čiaročku tam musíš mať vždy! Samozrejme že najideálnejšie by boli čiaročky 2 😉 😉 😉

humba
2. júl 2011

dobre ranko, tak mne bolo baby vcera vecer pred spanim riadne zle uff, ak sa toto bude stupnovat tak sa teda tesim 😒 ale....dnes mame v NO po tyzdni slniecko tak sa idem dobijat energiou, peknu sobotu Vam vsetkym prajem!!!!

kajuska09
2. júl 2011

@humba ja som dva mesiace pracovala v Bergene a presne si pamatam /to bolo v lete/, ze kazdy druhy den prsalo, ak nie aj kazdy. A ked nahodou vyslo slniecko, vsetci sme sa straaasne tesili 🙂 Ale krajina je to uzastna, ten perfektny vzduch.... A uz aj trosku vies norsky ? 🙂 takk :D

humba
2. júl 2011

@kajuska09 no tak v Bergene prsi najviac z celeho NO vraj, no jasne ja uz snakujem jedna radost byvam asi 3 hodky od Bergenu, strasne mam rada to mesto ale uz sme tam dlho neboli, asi az ked pojdem pozerat dake tehu nohavice 🙂

kajuska09
2. júl 2011

@humba hehe jasne, tak pekne tehulkovanie 🙂

jancamad
2. júl 2011

@ejka3 testik som si ešte nerobila, nemala som dnes cestu do mesta do lekarne a u nas lekaren nie je keďže bývam na dedine. tak počkám do pondelka. budeme v napätí že čo a ako. ja teraz neviem, lebo ma stále bolí v podbrušku, mam vytok taký biely, citlivé prsia a včera mi bolo strašne zle od žalúdka, ale nevracala som. bolo mi tak divne, ako keby som bola na lodi 😒 . tak teraz neviem, pred týždňom som mala nejakú infekciu, tak neviem či to nie je aj z toho. ja už neviem, budem mudrejšia, ked si v pondelok kupim test a uvidime.

ejka3
2. júl 2011

@jancamad To sú všetko tehu príznaky, tak držím palce 🙂 a v pondelok daj vedieť

jancamad
2. júl 2011

och keby Pan Boh dal🙂) brala by som hneď. uvidime v pondelok a potom napíšem🙂

jancamad
2. júl 2011

ahojte tak podarilo sa mi kupiť test v tescu, tak som si ho urobila a nič:( stale len tá hnusná jedna čiara. musime sa snažiť znova🙂

ejka3
2. júl 2011

@jancamad možno ešte nie je nič stratené... Kedy čakáš mrchu? Alebo ti už mešká? Mne ukázal najcitlivejší tehu test náznak druhej čiaročky až 3 dni pred očakávanou mrchou. Ale to bol naozaj len taký náznak čiarky, že sa mi manžel čudoval čo tam toľko kukám a čo tam vlastne vidím 😀 A v Tescu som myslím videla len testy s citlivosťou 20 a 25. Ak nič nepríde, kúp v lekárni test 10 a testni v utorok ráno 🙂

kajuska09
2. júl 2011

@jancamad a kolky den cyklu si? uz ti meskaju kramy???

ask
3. júl 2011

Ahojte, poslednu menstruaciu som mala 30.5.2011, vysadili sme antikoncepciu a dalsia uz neprisla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Mam urobenych uz asi 5 testov, prve dva boli negativne, ale potom slabulinka druha ciarocka, dalsi den silnejsia a o tej dnesnej uz nepochybujem 🙂 Predpokladany termin je 5.3.2012

miumia
autor
3. júl 2011

@ask ahoooj vitaj medzi nami ! Mame rovnaky termin 🙂 mas uz nejake priznaky? Kedy ides k dr a odkial si?

petka015
3. júl 2011

@ask gratulujem. 🙂 ahojte

jaj baby vcera ma tak strasne krize boleli. 😒 , ale dneska celkom fajn. Uz aby bol august nech vidim drobca na sone. 😀

ask
3. júl 2011

@miumia Ahojjj, dakujem, no okrem meskania ani velmi nic, ale nevracala som ani pri dvoch detickach predtym, citim sa super.Som z Kremnice a ty?

ask
3. júl 2011

@petka015 ahoj, dakujem 🙂

miumia
autor
3. júl 2011

Jeej ty uz mas dve deticky 🙂 kolko maju rokov? Ja este nemam ale velmi velmi verim ze toto tehu uz dopadne dobre a zdrave babo bude v marci🙂 inak som z kosic a priznaky len bolave prsia a bolest brucha vacsinou rano a vecer ako pred ms.. Kedy sa chystas k doktorovi?

miumia
autor
3. júl 2011

@petka015 ahoj aj ja som mala vcera aj predvcerom bolesti ale skor brucho ale stale to rychlo prejde.. Ty ides na sono az v auguste? Precoo? To vydrzis?🙂

ask
3. júl 2011

@miumia a k dr. idem vo stvrtok dokonca na sono, aj ked to nie je prave kvoli tomuto, ale bola som objednana na beznu preventivku, uvidime, ci tam nieco uvidi 🙂

miumia
autor
3. júl 2011

@ask drzim palce a vo stvrtok po sone urcite napis! Ked bude babo a srdiecko vidiet pojdem aj ja skor🙂

ask
3. júl 2011

@miumia no, syn ma 13, dcerka 11 su zdravi uzasni a milovani. Toto dietatko cakam s druhym manzelom rok po svadbe ahned po rozhodnuti ho mat sa podarilo, je to uzasne. Aj prve dve tehotenstva boli super, cokolvek budes chciet vediet poviem Ti. 😉

petka015
3. júl 2011

@miumia az v auguste bola som u dokiho v piatok, ale vobec ma nepozeral len ze ked mi testy vysli...a ma dva tyzdne dovolenku od 18 az 1 augusta sa vrati. tak budem musiet vydrzat.

No pri prvom som chodila na myjavu k znamemu lekarovi ten mi stale robil sono , bohuzial zomrel ☹

ask
3. júl 2011

@miumia drzim Ti takisto palce, cele tehotenstvo je jedno uzasne obdobie a aj ked viem ze sa uz nevies dockat samotneho babatka, vychutnaj si upne naplno aj tanto cakaci cas, pretoze je to nadhera a nikdy sa to nevrati. Ak mas cas, zaloz si malu kroniku a aspon strucne si pis pocity, priebeh je mozne ze sa Ti to zide aj pri dalsom babatku 🙂

jancamad
3. júl 2011

@kajuska09
@ejka3 mrchu čakam až okolo 8. aj to neviem či pride vtedy lebo mam nepravidelnu. tak mam asi vyše týždeň aj niečo pred nou. nechala som si ešte jeden, tak ho vyskušam ked bude dlhšie meškať a potom uvidime.

lubkaj38
3. júl 2011

@jancamad ahoj mne testik ukazal po 4 dnoch co mi meskala mrcha 2 vyrayne ciarky, tekze pockaj este par dni a potom skus znova 🙂

lubkaj38
3. júl 2011

tak 6tt nam bezi 🙂
ja mam t stastie ze mozem jest kolko chcem a nie je mi zle len mam casto nafuknute brusko a prsia ma tak bolia na dotyk ... na kontrolu idem az 13.7 ked budem uz v 7tt a bude uz aj srdiecko dufam vidno ...
vcera som troska mala taky vytok krvavy len par kvapiek a potom uz nic ani dnes a ani som to netusila lebo nic ma nebolelo az na wc pozeram trocha som sa zlakla ale asi to bude preto ze sme milovali no neviem ....