icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tigriatko
20. júl 2011

moj tajny sen su dvojicky, ale tie uz nebudu teraz, lebo to by som mala vyrazne dve ciarky uz teraz na teste,.,.,.. som zvedava, ci sa niekomu z nas podaria dvojicky, je nas tu dost teda...

jankajanka
20. júl 2011

@dadak ak som to dobre zrátala v tom čínskom čo som naňho dala link, tak tam chclapec, len neviem či som to správne pochopila 😅 .Idem mrknúť aj tie od teba a hneď dám vedieť.

dadak
20. júl 2011

@tigriatko veriiiime...😀 tebe co vychdza vo vsetkych tabulkach...

jankajanka
20. júl 2011

@dadak podľa toho prvého linku to vychádza na dievčatko.Lenže v tom mojom sa to má počítať inak...Tak neviem.Ale aj podľa toho kedy k tomu mohlo dôjsť by to mala byť baba.Bolo to asi 2-3 dni pred ovu.

dadak
20. júl 2011

@jankajanka no, kolko mas rokov ked ste snazilkovali a ktory mesiac to bol...predpokladam ze jun...

tigriatko
20. júl 2011

@dadak mne rozne, vacsinou xlapec, co by som aj bola spokojna 😉 ale, samozrejme, ze je to jedno, ako nam vsetkym, hlavne, aby bolo zdrave... ked ja ani neviem, kedy sa nam podarilo, ale muselo sa az neskor, uvidim, co povie doki o tyzden, snad to budu dobre spravy..

usacek79
20. júl 2011

ja vas len baby upresnim - neda sa oplodnit vajicko PRED alebo PO ovulacii 😀 len POCAS ovulacie 😉 ale pocas toho kratuckeho obdobia (asi dve hodiny) v mesiaci moze byt "v uvode" alebo "ku koncu" 🙂 samozrejme semeno moze byt "na ceste" uz pred spustenim ovu a potom uz len nejaka sikovna spermia doplava kam ma, ked sa to spusti 😉
my sme isli hlava nehlava furt, takze nemam ponatie kedy doslo k oplodneniu, ale podla vsetkych tych sialenych vypoctov (okrem jedneho) mi vychadza dievca 🙂 ale teda mne je to jedno 😵

dadak
20. júl 2011

@jankajanka tak tomu tvojmu nechapem ani ja...hmmmmmmmm...

tigriatko
20. júl 2011

ja verim na vypocty, ktore potvrdia pohlavie uz narodenyx deti... to s tou krvou, ze sa obnovuje kazdyx 7 rokov mi nevyslo ani na mna, ani na manzela, takze asi tak...

usacek79
20. júl 2011

@tigriatko moja babka je z dvojiciek a kedze sa to vracia "obgeneraciu" tak som istu sancu mala 🙂 no na sono je zjavna len jedna bobulka s jednym obsahom 😉 ja by som ale veru dvojicky radsej nie, moja kolegyna ma a je na prasky 😀 aj ked stastna samozrejme 🙂

tigriatko
20. júl 2011

@usacek79 suhlasim, dakujem za opravu, vedela som, ze nieco mi tam nepasuje.. :D

tigriatko
20. júl 2011

@usacek79 tak mozno dalsie budu dvojicky 🙂)) aj otec ma bratov, ktori su dvojicka a na maminej strane je toho viac... ja by som xcela tri deti, len neviem, kedy to stihnem..... cas tak neuprosne bezi (ked nie sme tehotne, lebo teraz sa to len vlecie a vlecie)

jankajanka
20. júl 2011

@dadak no rátaj od roku narodenia po rok oplodnenia + prirátaj 1 rok a potom mrkni tabuľku.
Podľa 2 od teba je to baba, z jednej chlapec a ostatné som nerobila.
@usacek je jasné že nejde pred ovu alebo po, len je to myslené tak že ak sexuješ pred ovu-mužské spermie tú ovu nestihnú pretože sú rýchle a nemajú dlhú životnosť, teda nemajú čo oplodniť a nedočkajú sa 😀 😀 .A tie ženské to stihnú keď je sex pred ovu, lebo si na to vajíčko počkajú 😀 😀 .No veď my baby vieme že sme šikovné 😀 😎

elizabet100
20. júl 2011

@tigriatko to si ako myslela s tými dvoma výraznými čiarkami na teste, keď sú dvojičky? 😨 nejak tomu nerozumiem 😉

tigriatko
20. júl 2011

@elizabet100 no moja kamoska mala 2 velmi vyrazne ciarky uz na 27dc a porodila dvojicky, ved ked su dvaja, tak hcg je ovela silnejsie... ci nie?

usacek79
20. júl 2011

@tigriatko a kolko mas rokov, ked takto hadzes flintu do zita..? 😀
ja sa chystam mat druhe az o 5 rokov a nevidim v tom problem 🙂 zeny rodia aj po 40tke, ak sa zadari 😉

tigriatko
20. júl 2011

@usacek79 v sept budem mat 29.... xcela by som dve po sebe a to tretie tak az neskor, ako bonus :D ale najneskor okolo 35tky,... no neviem, ktovie, co ma pre mna zivot a osud naxystane ... :D

elizabet100
20. júl 2011

@tigriatko aha, preto sa pýtam, lebo ja som mala dve silné čiarky na 30 DC. 😀 hneď mi tam naskočili. U lekára som ešte nebola až o týždeň, tak uvidíme 🙂

dadak
20. júl 2011

@tigriatko aku peknu fotecku si pridala...no konecne viem, ako vyzeras...a neboj, stihnes..tak ako ja.....😀
@jankajanka cize ked mam teraz 32 tak si mam kuknut vek 33?

dadak
20. júl 2011

@elizabet100 ejha, zeby prva dvojickova??? 😀DD

tigriatko
20. júl 2011

@elizabet100 fiiiha,... tak to som zvedava,... tesila by si sa?

elizabet100
20. júl 2011

@dadak svokra pochádza z dvojičiek, má brata 🙂 Uff, ale si to neviem teraz predstaviť mať dve bábätká naraz. A jedného 4-ročného mám doma 🙂

usacek79
20. júl 2011

@tigriatko juuj, no tak to nebudes mat ani 30 ked porodis prve 🙂 casu ako ceciny! 😀
ja budem mat takmer 33 (som april) v case porodu a rozdie medzi detmi chcem minimalne 3 roky, nech to druhe je uz "pri zmysloch" a chodi do skolky, nech mi aj trosku pomoze cosi, nielen otravuje 😀 ja som o 7 rokov starsia od sestry a bola som uuuplne plnohodnotnou aupairkou - som ju prebalovala, krmila, hrala som sa s nou, kocikovala 🙂 aj som samozrejme robila zlobu a ziarlila, ale najma som bola asi napomocna 🙂

tigriatko
20. júl 2011

@dadak no ta foto je dost stara, potom nahodim novsiu, tuto som mala teraz poruke,,

dadak
20. júl 2011

@elizabet100 neboj, to by si zvladla a my by sme ta psychicky podporovali...kedy ides na UZV?

tigriatko
20. júl 2011

@usacek79 "pri zmyslox" ... to som sa nasmiala 😀 😀

tibiana
20. júl 2011

@dadak .. bola som na tych odberoch, pytala som sa na Teba! Nevedeli mi odpovedat len tak na rychlo ale vraj mne ani pecenove testy robit nejdu, robia ich len v pripade ak je zenam pocas tehotenstva tazko /teda zatial nie moj pripad/. Spytala som sa na tie zle vysledky .. a povedala mi hned z fleku sestricka, ze vacsinou ak je zena tehotna, ma ich automaticky horsie. Aby si sa neobavala, upravi sa to .. pripadne dalsimi odbermi odsleduje. Vraj na to aby vedeli lepsie zareagovat, potreboval by vidiet presne vysledky.

jankajanka
20. júl 2011

@dadak hej, presne tak a v tom veku si pozritemín počatia a malo by to ukázať presne.Len si teraz domyslime ktoré čínske tabuľky sú správne a dá sa podla nich riadiť...

dadak
20. júl 2011

@jankajanka tak, mne podla oboch vychadza dievcatko...😀, ta sak by to bol az hriech keby dzefcatko nevyslo...nem? 😀

jankajanka
20. júl 2011

baby nestrašte tú @elizabet100 😀