Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka 😀 😀 😀 😀
@jankajanka to nie je strasenie, ved dve babatka= dva zazraky :DD
@dada no keď inak nedáš 😉 .Ale ak si človek niečo silno želá, tak sa mu to splní-ja o tom viem svoje.Utekám od vás lebo by som tu presedela celý deň.Idem tda poupratovať a tak a večer sa na vás mrknem.Tak zatim
@tibiana ahoj moja...tak konecne si tu...dakujem za opytanie..ja osobne sa zle necitim...takze budem len cakat na to co mi povie doktor o dva tyzdne, ale si zlata ze si na mna nezabudla... a teraz sup sup na vypocty, co ti vyjde, ci dievcatko abo chlapcek, linky som dala na predchadzajucej stranke...nech sa trochu pobavime...ako sa inac citis? a co ti doktor hovoril? u teba vsetko v po riadku? ktory tyzden ti vychadza a kolko ma babatko mm? a kedy ides na dalsiu kontrolu?
@jankajanka 😀 tiez si myslim, ze z takej hovadiny, ako silne ciarky na teste robit vysledky je trosku prehnane 😉 aj ja som mala na 32DC silne ciarky a necakam dvojicky 🙂
@jankajanka nechce sa ti prist upratat aj ku mne? ja za teba budem zase pisat...😀DD
@usacek79 @jankajanka nemyslela som tym, ze je to pravidlo, ale moze to byt predzvest 😉
No keď zaplatíš letenku 😉 .Baby už ozaj utekám
@jankajanka no akz eja som podla ten tabulky len ratala kolko rokov pocas otehu mam a ktroy mesiac s azadarilo ako je to s tym pripocitanim lun.veku??? vypocita mi to niekto??? 🙂
@sasena033 http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSe..., inac toto mi vychadza aj pri mojich prvych chlapcoch...mne vlastne vychadzaju vsetky...
@dadak .. no este je ejdno riesenie, ked pojdem v pondelok na kontrolu pred dofcou, hodila by si mi do spravy presnu skratku a konkretnu hodnitu, nech zistim uplne presne. Ale to len ak nahodou chces vediet skor ako lekar. NO a ja nic nove, vcera som mala kontrolu, vraj som v 6tt. ale nebije mi ani len srdiecko 🙂 mam len gestačny vak spolu s zltkovým vackom. Dnes som dostala knizku a mam v nej predpokladany datum porodu 18.3. podla net kalkulaciek mi to vychadza na 13,-14.3, tak neviem ale je mi to jedno. Jem co mi chuti, pracujem, doma fungujem .. neriesim 🙂
tigriatko...to dnp si chceš zrušiť hned ako splníš podmienku 270dní? tak to nerob. nič neruš!!! pretože tak sa mi zda že poistenie musi byt aktívne. zbytočne ti to je rušiť pretože pocas MD si oslobodená. to radšej hned v oktobri využi a chod na PN. tam je to taktiež pekne zaplatene. o zrušení budeš uvažovať až po ukončení MD.
@tibiana tak ti zavidim tu tvoju pohodu...ja uz sa fakt tesim na marec..😀DDt
inac tu skratku a hodnotu by som ti dala, ale ako zistujem, tu v madarsku su asi ine hodnoty...takze si zlata a dakujem za ochotu ale pockam uz asi na tu moju kontrolu...
cize sme tyzden po sebe...😀 inac animne v 6 nepoculi srdiecko...az teraz v 7. tyzdni, takze neboj, vsetko je okej...na tu dofcu ides v utorok, ak sa nemylim ze? a kde to ides?hned by som sa ti pridala do batoziny...😀
čítala som tu o tých silných čiarkach...tak ja som si test robila v den mrchy a čiarky boli teda kvalitne silné....no u lekara som este nebola takže...uvidime
@tibiana ani ja som v 6tyzdni nemala srdiecko (takmer 7my to uz bol..), uz som depkovala, ale je to OK, ako som potom zistila 🙂
ale ze ti dali tehu knizku ma prekvapilo - lebo srdiecko je taky zakladny predpoklad na to, aby ju dali.. Asi vyzeras tak zdravo a tehotne, ze o tom uz nepochybuju 😀 ja idem nabuducu stredu na tretie sono, tiez uz pocitam s tehu knizkou konecne 😉
@tigriatko ako povedala aj @obedwix DNP neruš v októbri. 26 týždňov musí byť 100% pred odchodom na materskú splnené a aktívne 😉
Aj keď tie tety na sociálke hovoria asi všetky niečo iné. Mne povedali, že môžem ísť na PN hneď, nemusím mať 270 dní splnených ☹ To som asi natrafila na nejakú čo mi dopraje 😀
No tak konečne som vás dočítala... Mne samozrejme vo väčšine vychádza dievčatko 😀 Baby, ale dnes som bola v Tescu a tam tie vecičky pre bábätká!!! Také krásne, malinké a lacné-no nekúp to 😲
Našla som súpravičku dupačiek, bodynka, čiapočky, rukavičiek a podbradníček k tomu za 4,50e. Šup do košíka 😀 😀 😀
@dadak no hadam bude.. a ked nie svet sa nezruti budu chlapci... 🙂 aspon ma budu chranit 😀 test este nie kamske som pisala ze caka kazdu chvilku tak hadam zajtra alebo pozajtra uz dojde.... 🙂 si uz nedockava co???? no ja som zvedava ale nejak to brat vazne nebudem 🙂 uvidime az na 3D

@dadak v piatok zavolám sestričke a uvidíme kedy mi povie, že mám prísť. Asi až začiatkom augusta.