icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

miumia
autor
21. júl 2011

@petka015 to ma strasne mrzi prave sme sa tesili z kajusky a teraz toto..:(( tebe nerobili ani jedno sono? Ako je to mozne? Dietatko co mas doma ti urcite rychlo pomoze zabudnut.. Hlavne ze si ty v poriadku!

erika2010
21. júl 2011

@petka015 boze, to mi je strasne luto 😢 , drzim paste pri uzdravovani, vsetko zahoji cas, ako sa hovori...je to nespravodlive ☹

skatarina
21. júl 2011

@petka015 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ je mi to luto.Drzim palceky a strasne vela siiiil

miumia
autor
21. júl 2011

@skatarina haha ano viem je to postrach celej nemocnice.. Mala som ho dvakrat dohodnuteho na kyret a fakt klobuk dole ziadne bolesti ziadna krv vycistil ma dokonale.. A ten jeho hlas a nalady no je to stres ale naposledy som sa presvdecila ze vie byt aj mily a citlivy aj ked vynimocne 🙂 tak radsej nech na mna hulaka a citim sa v jeho rukach v bezpeci nez by na mna niekto suslal a nevedel co robit ked je problem.. Mozno od strachu z neho rychlejsie porodim 🙂))))

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 ano bola som na velkom sone, a bol tam ten isty doktor co ma minule vystrasil. Ale bol zlaty, uznal ze ma pred tyzdnom vyplasil, ze je to vraj v poriadku ked je to takto posunute. To je sila, nikdy by som nebola povedala ze sa da otehotniet tesne pred menstruaciou 🙂 Ale asi je vsetko mozne. Dnes mam najkrajsi den za posledne tyzdne, napriek tomu ze je vonku hnusne. Teraz myslim velmi na Teba, mohli by sme dat niekedy stretko v BA, co ty na to? potesila by som sa 🙂

kajuska09
21. júl 2011

@miumia velka vdaka, tesim sa neskutocne, aj ked este nic nie je vyhrate, ale toto je uzastny pocit. Teraz mam poradnu az o 6 tyzdnov 🙂

tigriatko
21. júl 2011

@kajuska09 posunuli ti termin porodu?

kajuska09
21. júl 2011

@petka015 strasne ma mrzi co sa ti stalo, prajem Ti velmi vela sil aby si to zvladla, naozaj ma to uprimne mrzi ☹

kajuska09
21. júl 2011

@tigriatko ano, o 2 tyzdne aj dva dni, az na nejaky 14.marec 🙂 musim si to tu v pase zmenit 🙂 hehe

skatarina
21. júl 2011

@miumia presne to ma napadlo,ze skor porodis 😀 😀 😀 .Ked som rodila,tak bol vedla a z toho kriku som bola riadne vystresovana. Lenze on vrieska len vtedy ak robis nieco zle.Budes v dobrych rukach 😉 😉 😉 .

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 no teda, este ze si sypal popol na hlavu 😀 mne bude velke sono robit Mares, teda povedal, ze tam je on v stredu buducu.. ja uz sa neviem dockaaaaat!!!!
no a odkial si z BA? jasne, ze mozeme stretnut, len ja som na tej PN, tak ak mi to predlzi, tak furt nebudem moct vyliezt poriadne von :/

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 tak to mas super ze ti to spravi Mares, on asi robi velke sona stredy. Oni sa tam dost striedaju. Ja byvam vo Vrakuni, ale buduci tyzden nemam nic na robote, takze mozem prist kamkolvek 🙂 pripadne nemozes vyjst na taku hodinku von sa prejst? 🙂

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 ja byvam pri byvalom pivovare Stein 🙂 no vychadzku som neriesila ci mozem, ale urcite mozem a basta 😀 , ak by bolo pekne a chcelo sa ti dotrepat do parku na Racko, bolo by to fajn 🙂

kajuska09
21. júl 2011

@usacek79 jasne ze pridem, velmi rada. tak sa este presne dohodneme kedy a ako 🙂

usacek79
21. júl 2011

@kajuska09 ok, super 🙂 sak sa tu vidime kazdy den a dohodneme sa 😉

katus193
21. júl 2011

pekny den prajem vsetkym 🙂 kocky dnes som si robila dalsi test a asi mam zle testy alebo co 😖 lebo najprv sa mi urobila taka machula,na tej tehu ciarke a potom sa cela ta farba z tej ciarky roztahala po celom teste,ale ciarka dnes je trosku silnejsia a myslim zeby bola este viac keby sa ta farba nerozliala,cudny test.ale uz som si kupila iny

katus193
21. júl 2011

kocky este sa chcem opytat aj vy mate taky biely vytok???Ja ho mam dnes nejak vela 😒

usacek79
21. júl 2011

@katus193 no neviem aky mas test, ale pri tych ocurkavacich sa najprv len tak akoby zeleje cela plocha, kde bude vysledok, takou svetlofialovou machulou a potom z toho vystupia jasne ciarky..
husty biely vytok je v poriadku - je to jeden z priznakov tehotenstva 🙂

katus193
21. júl 2011

@usacek79 nebudes poznat lebo to mam z nemecka,ale uz som si robila dva predtym a to sa mi neurobilo ako dnes,tak asi len ten bol vadny.ale uz bola ciarka viac viditelna,uvidim v nedelu ,velmi sa bojim o drobca,nechcem ho zase stratit,to by som nezvladla 😢 takze ten vytok je ok,to som rada,lebo dnes ho mam vela.Inac ako sa dnes citis?Uz ti to spinenie preslo?

usacek79
21. júl 2011

@katus193 dakujem za opytanie, je mi fajn, furt ma trosku popichava v bruchu, ale hadam sa to len opat maternica o cosi zvacsuje 😉 a spinenie nemam, vcera to bola len jednorazovka, ani vecer som uz nespinila 🙂 to bude fakt len take docistovanie - to je inak presne to iste, ako ten husty biely vytok, len je akurat trosky sfarbeny doruzova. To naozaj moze byt max nejaka cievka prasknuta 🙂 uz to neriesim, do stredy vydrzime 😉
a ty mas kedy doktora? sa uz tolko netestuj 😉

obedwix
21. júl 2011

takže mam po prvej navšteve lekára. podla tehot.kalkulačky a PM som 5+3. no podla lekára som 6+0. moja fazuľka má 4mm a máme srdiečko !!!!!!!!!!!

katus193
21. júl 2011

@usacek79 to som rada ze si v pohode,urcite to bolo len docistovanie ako pises.Mna zase popichuje stale pri vajecnikoch a dnes je to uz smerom do podbruska,ale vraj to je normalne,co citam tak to ma kazda baba 😉 Nabuduci tyzden sa chystam k dr,tak dufam ze uz bude nieco vidiet,mas pravdu,neni dobre tolko testovat,zbytocne sa potom stresujem 😉

katus193
21. júl 2011

@obedwix jej gratulujem krasna spravicka 🙂

sasena033
21. júl 2011

@obedwix gratulujem ako rychlo srdiecko.to je super. 🙂 boze to len ja som taka nedockava??? po 4tt konecne uvidim mojho drobceka este tyzden a valim

usacek79
21. júl 2011

@obedwix no kraaasa! 🙂 gratulacie! tak ty si pre zmenu nejaka frišká, vacsina z nas sme omeskanci 😉

usacek79
21. júl 2011

@sasena033 nie si, ja mam uz ohryzene aj nechty na nohach od nedockavosti! 😀

sasena033
21. júl 2011

@usacek79 ty tiez ides 27,vsak?? 🙂 no ale ty si bola myslim pred 2tt....u mojho kazde 4ttporadna a odbery skor ale len u sestrixky

obedwix
21. júl 2011

dakujem žienky ste zlatunke. aj ja som sa ho pytala či to nie je skoro na srdiečko tak mi to zväčšil a dal hlas aby som mu verila že kmitame. no a povedal že podla výpočtov na 5+3 by mal plodik 1,5mm takže on sa riadi podla toho čo vidi a a a a a a a .....a už ani neviem čo. teraz ide na dovolenku a 15teho idem na odbery +prvá poradna.

usacek79
21. júl 2011

@sasena033 ano, 27 🙂 ja som bola pred 6 dnami, v piatok 😀 idem tak skoro preto, aby sme videli srdiecko, az potom mi totiz vystavi tehu knizku a nabehneme na normalny system - tj. asi raz do mesiaca kontrola.. Kym sa nevidi srdiecko, tak sa chodi kazdy tyzden (resp. kazdy druhy) v podstate - teda u nas to tak zjavne je 🙂

alaniska
21. júl 2011

@usacek79 aj u mojho dr. som uz bola 3 krat na sono odkedy som tehu a ak by nemal dovcu tak zajtra som tam zas, boooooze preco musi mat prave teraz dovolenku a to 3 tyzdne...ach jaj, to je taky pocit neistoty ked je dr. tisice kilometrov