Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka aj ja suhlasim
@veronika81 jeeej dakujem 😉 no nie priamo vo svadobnu, asi 3 dni na to 😀 neuveritelne! prvy pokus! 😉
@jankajanka aj tigriatko niekde písala a bola za 😉
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej? Teda od Apríla
1.jankajanka
2.obedwix
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
6.veronika81
7.zuzanka7117 ? sa prispôsobí
8.lubkaj38
9.tigriatko
@jankajanka aj ja sa pridavam,dobry napad 😉
@usacek79 paráda! 🙂 aj my na prvý pokus, na svadobnej ceste 😉
kocky aj vam sa chce tak strasne spat???to sa mi este nikdy nestalo zeby sa mi chcelo tak spat uz o osmej 😵
@jankajanka mne to je uplne jedno ci budeme sukromna alebo verejna tema (aj ked som viac za verejnu)... a myslim, ze netreba az taku demokraciu, aby si zbierala suhlas vsetkych.. ked budes mat 20, tak to uz hadam aj staci 🙂
@jankajanka suhlasim so sukromnou ;)
@katus193 ja už asi 4-5 dní pravidelne absolvujem poobedný spánok s našim krpcom 🙂 Aj pri ňom som to tak mala asi prvé dva mesiace, iba by som spala, to je normálne.
@veronika81 tak to budem musiet asi zaviest poobedny spanok 😉
@usacek79 ja to len preto píšem ,aby sme vedeli koľko nás asi je.Či väčšina alebo nie 😉
@katus193 ja som si 1.x dnes dala šlofíka poobede od14-tejdo17-tej 😅 .Som chcela len na chvíľku a bum, boli to 3 hodiny.Dovtedy som sa držala.Ale je pravda že dnes k tomu viac prispieva ešte aj to krásne jesenné počasie 😀
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej? Teda od Apríla
1.jankajanka
2.obedwix
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
6.veronika81
8.lubkaj38
9.tigriatko
10.katus193
11.miumia
ja som tiež za súkromnú 🙂 som aj v ďalšej téme, v mojím prvorodeným a tiež sme to zmenili na súkromnú, pretože sme zistili, že nás chodievajú čítať aj iní 😠
inak my sme dnes boli v Brne, a ja som zaspala po ceste tam aj späť 😀 a to som myslela, že tá hrozná únava ma už prešla 😀
ale sranda, že večer väčšinou prešvihnem ten správny čas na spánok (pretože krpec je ešte hore) a potom nie a nie zaspať 😒
baby čo ste išli pozerať Šeherezádu? 😀
1.jankajanka
2.obedwix
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
6.veronika81
8.lubkaj38
9.tigriatko
10.katus193
11.miumia
12.greguska
Ja som tiez totalne zaspata az si sama leziem na nervy.. Okolo 7 vecer sa uz premaham nech vydrzim do pol 10 ked beriem lieky a picham frax..
Co sa tyka uzamknutia temy tiez si nemyslim ze preberame nieco ine nez v ostatnych temach ale ktovie casom mozno budeme davat fotky ako nam rastu bruska alebo fotky nasich drobcov v bruchu a ja osobne tu tiez nemam fotku prave pre verejnost temy..
sa prispôsobím, urcite o vas nechcem prist ak budete vecsina za, ale nevadi mi ani verejna, ked chcem napisat nieco sukromne konkretnej osobe pouzivam IP 🙂 Ale ako pise ejka3 urcite by sme mali este pockat na tie co sa este len uistuju v stastnom tuseni...
@miumia ja len kvôli tomu že sa tu píšu dosť intímne veci a ja teda zrovna nemusím aby si to hocikto prečítal.Príde mi dosť divné písať tu napr. o tom kto má aký výtok, alebo iné veci a ani neviem kto všetko si to môže čítať.Ja len preto.Ak nebudeme zamknuté, tak sa budem len krotiť v písaní príspevkov, ale určite kvôli tomu nebudem nešťastná 😵
A je mi to preto divné, lebo som na koníkovi prečítala rôzne témy a niektoré veci prišli aj mne žene dosť nechutné-aj keď sú to veci bežné.
@jankajanka ano ano ved suhlasim 🙂
@jankajanka u mňa Šeherezáda nehrozí, ja sa snažím dostať môjho krpca do horizontálnej polohy, ale zatiaľ nado mnou úspešne vyhráva, tak som to vzdala 😀 😝 Idem ešte vyvešať prádlo..

@usacek79 teba si pamätám z MS, nádherná nevesta 🙂 To sa vám zadarilo cez svadobnú noc? 😵