icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
4. júl 2011

ahojte,
no ja som si urobila pre istotu dnes aj druhy test teda dve ciarky bordove farby - ja som tehotna az-az 😀
tiez som po 30tke a bude to prve 🙂
je mi fajn, len take mierne cudnosti sa mi deju, nic vyznamne.
Prvy den poslednej menstru som mala 31.5, takze zaciname 6ty tyzden 🙂
prvy krat idem na gyndu az nabuduci piatok, tak to uz rovno kukneme aj fazulku, v 7tyzdni by urcite uz malo byt vraj nieco vidno 😉
hlavne, nech je v maternici!! 🙂

sundance
4. júl 2011

ahojte, viete mi prosím povedať, či sa môžem kupať v mori? chceme isť totižto za dva tyzdne k moru, ta aby sme miminku neublizili....

usacek79
4. júl 2011

@sundance aj moja mama, aj mojich milion kamaratiek sa kupalo v mori - aj ja sa chystam uplne bez obav 🙂
nic lepsie a cistejsie ako more neexistuje, ono je samo o sebe dezinfekcia 😉
ja chodim aj na plavaren dokonca, je to najlepsi sport pre "bruchacky" 😀

renika1
4. júl 2011

jej aký pekný mes. marec, vždy som chcela mať babo v tomto mesiaci ale asi si musím ešte počkať ☹

sundance
4. júl 2011

jejo, som uplne rada, ja všetko len teraz čítam a študujem...veď budem mudrejšia po štvrtku🙂)
ja by som už aj chcela tehu knižku🙂))baby už ste to niekomu aj povedali? my zatial nie, zatial sa drzíme🙂chceme mať istotu 😉

ask
4. júl 2011

@sundance aj my tajime a 8.7 vyrazame do chorvatska 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ask
4. júl 2011

@usacek79 ahoj vitaj, nas tu bude fakt cela kopa a vidim ze po 30 celkom dost, to je super 🙂 Tak stastne prezivanie a vitazny koniec 😉

usacek79
4. júl 2011

no ja som nevydrzala a povedala som to sestre, aspon jedna zena to so mnou musi zdielat 🙂
ja som velmi chcela aprilove babo(aj ja som), maleho baranceka alebo bycka, nuz ale, ani rybku nehodime do Dunaja 😀

ejka3
4. júl 2011

@dadak Neboj, zvládli sme 2, že sa staráme už o tri, určite ani nepostrehneme... Aj keď ja mám našťastie môjho často doma 🙂 Mávam aj chvíle, keď sa potrebujem porozprávať s niekým "dospelým" a ak je vtedy náhodou v práci, vyvolávam jedna radosť 😀 😀

ask
4. júl 2011

@usacek79 my sa zatial tesime len s manzelom, sestru mam tiez a dokonca v deviatom mesiaci!!!!! Tak sa s tym ozveme az ked to jej bude na svete 🙂

ejka3
4. júl 2011

A vítam všetky nové maminky!! Ale sa nás naozaj nazbieralo 🙂 Čo nevidieť nám začne už aj 3.mesiac a to "najhoršie" máme za sebou 🙂

ask
4. júl 2011

@dadak aj ja si myslim ze kazde dalsie dieta zvladneme lahsie, pretoze mame skusenosti a sme viac v pohode. Naozaj, sestra uz o par dni caka siedme a vecsiu pohodacku hadam ani nepoznam 😀

ejka3
4. júl 2011

@ask Júj, my 20.8.!!! A dnes som chytila takú minidepku z toho, čo na seba ☹ Bruško ( vlastne brucho ) mi už teraz nabieha 😒 dvojdielne plavky nehrozia... musím si kúpiť celé a boky zahaliť do nejakej plachty 😉

usacek79
4. júl 2011

@ask aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! siedme????! fuha, to je taka tovarnicka na deti 😀
ja mam mladsiu sestru, ale na rozdiel odo mna ma deti rada, ja som teda velmi nikdy nemala k nim vztah, nuz ale vlastne bude vlastne 🙂

@ejka3 nuz na treti si este pockame, ved sme len v polovici 😉

ejka3
4. júl 2011

@ask Fííha!!! Siedme? To sa musí namakať hneď ráno, keď pripravuje raňajky a desiatu do školy 😀

ejka3
4. júl 2011

@usacek79 ale utečie to...ani sa nenazdáš ako 🙂

ask
4. júl 2011

@ejka3 vies co, kasli na to, aj tak tam budu kukat po vyziabnutych zabkach, my si mozme dat na seba cokolvek a jednoducho si uzit pohodu 🙂 🙂 🙂

ejka3
4. júl 2011

Tak deti už spia a asi idem aj ja. Dobrú noc a zas zajtra 🙂

ask
4. júl 2011

@usacek79 vies, maju tam fakt veselo, ale obaja su vysokoskolaci, veriaci a to ako to zvladaju je nieco uzasne. Mimochodom tych 7deti zvladli za 13rokov. Vsetky krasne, zdrave a sikovne v skole 🙂

ask
4. júl 2011

@ejka3 poriesila to predplatenim desiat v skole 😉 🙂

kajuska09
4. júl 2011

@jancamad vobec sa nestresuj, ja som si robila najskor asi 27. DC a bola len taka neviditelna ciarka, na 33. den tam boli dve, ale ta druha nebola dost silna, a napriek tomu som v tom....aky dlhy mavas cyklus? este pockaj aspon 3 dni a sprav si dalsi test 🙂 drzim palce

kajuska09
4. júl 2011

@sundance ahoj, bolesti v podbrusku su v tehotenstve normalne, a akej farby mas ten vytok??

ejka3
5. júl 2011

Dobré ráno! Ale ste sa včera rozpísali 😅
@lubkaj38 Aj ja práve sedím pri kávičke a nikomu to určite nevadí 😀 Aj ja mávam nízky tlak a keď som čakala druhé bábätko, klesol a kolísal mi ešte viac. Koľkokrát sa mi vonku tak zakrútila hlava, že som skoro odpadla... Tak ja som mala tiež od doktora doporučenú kávičku alebo pohár vína 🙂
@ask Tak keď budem potrebovať nejaké školenie ohľadne výchovy, viem kam sa obrátiť 😀 A kam vyrážate? To keď mám také svetlé chvíľky, tak sa na more strašne teším. Poviem si, že konečne nemusím riešiť ako vyzerám, čakám ďalšie bábätko, tak mám nárok aj na väčšie bruško a nemusím sa skrývať...

dadak
5. júl 2011

Baby, ale ste tu toho popisali, clovek len trosku abstinuje tu a musi rano vstavat skor aspon o hodinu....
Inac, jednemu nerozumiem, doktor povedal, ze som v piatom tyzdni, ale ja som mala poslednu mrchu 23. maja.. a baby co tu pisu, tak mali az 31. maja a uz su v siestom tyzdni..a na druhej strane povedal, ze porod bude koncom februara, tak nechapem...

@ejka3 aj tebe sa uz ukazalo brusko? aj mne...ty kokso...sak to uz vsetci vidia a ja som chcela do 12 tyzdna byt tajomna...😀, idem si dat kavicku aj ja..mam taku chut na nu..
@ask peknu dovolenku prajem a nezabudni tam na nas a davaj si pozor na vas...😀
ozaj, 7 deti a pohodacka? ja som baby dost nervozna a menim nalady cez tehotenstvo... 😠 a neviem ako sa tomu vyvyrovat....
Inac ziadne priznaky nemam...

katarina28
5. júl 2011

@miumia dakujem, ano poslednu ms som mala 30.5., no ja som tiez chcela ist trosku neskor, ked uz bude isto srdiecko, ale doktorka ma od buduceho tyzdna 2 tyzdne dovolenku, tak ze by ma chcela vidiet radsej uz teraz, aby sme sa uistili, ze je to ok, no pri mojej dcere sme v siestom tyzdni uz srdiecko videli 🙂, tak dufam, ze uz aj teraz bude

katarina28
5. júl 2011

@sundance aj ja som mala posledny menzes 30.5. 🙂, to budeme mat rovnaky termin, bolesti v podbrusku su normalne a vytok som pri prvom tehotenstve mala ceeeely cas, nic moc, ale da sa to vydrzat, doki ti vysetri, ci je ten vytok v poriadku, tak neboj

ask
5. júl 2011

@ejka3 Ahoj, som tu len na minutku, ideme s manzelom lietadielkovat na Zolnu pri Zvolene 😉 Chorvatsko ostrov pag, je to stanovacka s byciklovanim, tesim sa 🙂 🙂 🙂

ask
5. júl 2011

@dadak dakujem, fakt ona si sedi s najmensim na kolenach s bezkof kavickou a vsetko funguje okolo akosi samo 🙂 Pekny den prajem vsetkym spolubojovnickam 🙂

humba
5. júl 2011

@ejka3 citam, ze mas tiez nizky tlak, ja som na tom podobne kavu nepijem a pred tehu som to riesila pivom to mi vzdy polavilo. a teraz jak som tehu mam take zavrate obcas a oblieva ma pot ako by som bola v prechode. ked si zmeram tlak tak klasika nizky,nemas skusenosti ako tomu okrem kavy pomoct? t

@dadak citam ze sme na tom podobne, ja nemam fakt skoro ziadne priznaky akorat prsia mam uz o cislo vacsie a kedze nie som moc stihla brucho na mne este vobec nevidno. Ja uz tiez obcas zacinam mat pocit ze to bol nejaky vymysel. ale asi je to dobre nie? nie kazdemu musi byt zle, mozno to este pride.

my ideme na Sk o dva tyzdne to uz budem po kontrole lekarom tak ak bude vsetko v poriadku tak to nasim asi povieme....uvidime...

usacek79
5. júl 2011

ja som si dnes bola zacivicit, predvcerom zaplavat - krasa 🙂
som sice asi tak 3nasobne vycerpanejsia, ako bezne, uplne zlahka musim a aj tak fucim, ale nemozem sa nehybat 😉
@dadak ono sa tie tyzdne pocitaju od prveho dna poslednej menstruacie, nie odo dna predpokladaneho otehotnenia..
Ja som mala naposledy 31.maja a pocali sme asi 14.juna - takze som v siestom tyzdni, no od oplodnenia len stvrty 🙂