icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katrenka111
22. júl 2011

Caute baby, no ja som v jednej sukromnej teme a myslím že je to omnoho lepsie, píseme si tam otvorene uplne o vsetkom a su tam skvele baby..... 😉
Ale je to rôzne no, hadam na konikovi nie su takí zákerní ludia...neviem ja na facebook ani na ine fora nechodím tak neviem to posudit.....

tigriatko
22. júl 2011

@ejka3 ano , mala, ale pre istotu som si ju dala momentalne prec, .. predsa len, som v ranom stadiu tehotenstvam a keby nahodou nieco, tak bola by som nerada, keby sa to niekto z mojho okolia dozvedel,,... a vsetko ostatne, co si tu piseme... 😀

katik1
22. júl 2011

ahojte kočky, tak pár dni som tu nebola a pekne ste tu popísali 🙂 Bolo mi totižto tak fajne zle, že až. Hlavne včera ale potom ma napadlo, že predvčerom som si zabudla dať kyselinu listovú, tak som si ju dala hneď ako ma to napadlo ale to bolo aj o 15 hod. a hned ma všetko prešlo. Myslíte že to mohlo byť nedostatkom kyseliny? No hlavne dúfam, že som nič tým nepokazila. 😒

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 Ahooj, no ja tiež davam kyseliu listovu vysoke davky aj špec.prírodné vitamíny a tiež mi byva často nevolno... takže to tym asi nebude.... a si aj grckala????

katik1
22. júl 2011

A ešte: bola som sa opýtať na tej sociálke ohladom DNP. Tak pozerala na mna ako puk, nevedeli tam o ničom, ale ukázala som jej ten článok, čo tu jedná z vás dala a vyjadrila sa v tom zmysle, že síce oni ešte o ničom nevedia a ona si myslí, že tie baby ktoré si to už platia, tak tým to nemôžu len tak zrušiť a nedať im tú vyššiu materskú. Že skôr to bude tak, že už od januára si nebudú môcť začať platiť nové ženy DNP. Ale o všetkom budú vedieť viac ked sa naší parlamentní kamaráti vrátia z prázdnin 🙂

katik1
22. júl 2011

@katrenka111 hej aj 🙂 , v stredu aj včera. Ale včera mi bolo fajne zle. A ty čo presne užívaš? Ja len Femibion 800 - 1 tabletku denne

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 Coo??? aka novinka je??? Ja si platím od marca a od včera mam zvýsene na maximum...ja tam robím a baby mi nič take nevraveli....a zakony luskame stale....

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 Ja 20mg kyselinu listovu ale na predpis od hematologicky, Duphaston a Vitacor(to su tie vitamíny)

sasena033
22. júl 2011

@katik1 no ved toto som mylsela aj ja teda ze zrejme to bude tak ako si pisala idem cinknut tej kamoske ci uz on anieco vyzistila...ale ked som to tak ratala mne 26tt platenia uplynie 1 novembra a na matersku nastupujem v polke januara takze teoreticky by to malo byt ze budem dostavat naskor PN tych 55%teda chcem ist na PN od toho novembra ...a od januarea 60% z maxima mylsim 🙂

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 No ja som zatial negrckala, ale radšej by som, lebo tie nevolnosti su strasne akokeby som mala odpadnut....bllleeeee 😠 ☹

sasena033
22. júl 2011

@katrenka111 no ked tam robis....ked budes vediet vyzisti.ale zatial je to medialny boom asi...est eani politici nevedia ako bude nie to est emy...takze musime cakat na september pocitam

katrenka111
22. júl 2011

@sasena033 treba si to platit tých 270dní aby si mala nárok

tibiana
22. júl 2011

@katik1 aj ja uzivam FEMIBION 800, to staci .. klidek - nestresujte sa navzajom! :- )))

dadak
22. júl 2011

@sasena033 ahoj sasi, aj ja som rozmyslala, ze ho urobime az tak za dva tyzdne, nech je to presnejsie, alebo ak chces, mozme ho aj desiaty tyzden....oki? ako sa inac mas?

katrenka111
22. júl 2011

@sasena033 A co sa ma vlastne zmenit???? Od septembra maju byt nejake zmeny ale to len v zákonniku práce...inak neviem o nicom.....ved tie zakony stale menia neviem naco....hruza......

sasena033
22. júl 2011

@katrenka111 no ja som si to zacla platit est epred maly cize som to nerusil platim vyse 2- 1/2 roka z minima takz e270 dni mam isto splnenych a k 1 aprilu som dala prihlasku na maximum 🙂 tak hadam to bude dobre 26t by mal byt 1 novembra dobre ratam?

sasena033
22. júl 2011

@dadak no tak urobime tak 10 tt teda uvidim kolky tt budem ked ridem v stredu odr...inak ok....vsetko fajn ziadne nevolnosti a ty?

katrenka111
22. júl 2011

@sasena033 No tak to sa ničoho neboooj....vsetko spĺnas....

sasena033
22. júl 2011

@katrenka111 no ze po letnych prazdninach bude rokovat o zakone DNP co ma platit od janura ale bohvie mozno su to len dohady a nechaju to tak

katik1
22. júl 2011

@sasena033 no ja by som mala ísť teoreticky na MD 1. 2. 2012, ale chcem odísť z práce, už od 1. 1. 2012. Ja som momentálne zamestnaná ako náhrada za MD. Takže o prácu by som prišla v júli 2012 tak či tak. Ale teraz neviem, či im mám nahlásiť a podať akože výpoveď v tom januári, alebo ísť na PN. Neviem čo mám spraviť, čo by to pre mna znamenalo, keby dám výpoved a keby idem na PN. Neviete mi poradiť. Lebo mám dosť naprd šéfa, a dokonca zastupujem jeho ženu, takže myslím že mi nepôjde v ústrety, keďže sa bude musieť jeho ženička vrátiť do práce, čo viem že sa jej určite nechce.

katrenka111
22. júl 2011

@sasena033 No tak dufam že to neplatíme zbytocne, lebo asi by ma drblo.....

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 Radšej by som isla na PN.....

sasena033
22. júl 2011

@katik1 no v tomto neviem ale asi chod na pn ja som tiez tak isla na pPN a o 2 mesiace sa prevadzka zrusila,, 🙂

katrenka111
22. júl 2011

baby a pracuje z Vás niektorá na dobu určitu????

tibiana
22. júl 2011

@erika2010 jj o tom viem, das si zrusit ucet ale tam sa ta spyta .. ci navzdy alebo docasne .. on pravdepodobne dal docasne a neskor si homohol aktivovat! Ale je to hrozne vsetko .. dnes uz sa ludia dostanu ku vsetkemu .. och joj,ludi su zlí /neviem k comu im to dopomaha ale budiš/

erika2010
22. júl 2011

@tibiana ahaaa, tak to som si nevsimla, lebo ja som uz bola tak zmierena, ze ja krava som sa zaregistrovala na fcb a teraz co 😀, tak som sa zacala pomaly zmierovat s tym, ze moje informacie budu volne pristupne. Si ma potesila 🙂

katik1
22. júl 2011

@katrenka111 http://www.financeportal.eu/2011/06/30/materska...... skús pozrieť tento link, už tu bol len si ho asi nepostrehla 🙂

katrenka111
22. júl 2011

@erika2010
@tibiana no ešteže tam nechodim....nič zaujímave na tom nevidím....

tibiana
22. júl 2011

@erika2010 .. ale kdeze, ziadna krava . Ja uz to neriesim, mam tam fotky, rovnako ako ty a beriem to s nadhladom ... ked chce nech si ich zneuzije kto chce! V konecnom dosledku, ludia, kt. na mne zalezi a mne na nich by to neurobili a na inych mi nezalezi : - ))))), nech ziju podvodmi, ich zivot!

katrenka111
22. júl 2011

@katik1 diky, no tak teda to je pekne že zvýsia matersku ale dufajme že DNP nezrusia aspon tým co si platia už.....to by bola sila....