Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@mibel jasne.......ale ked sa ma stat tak sa to stane, hlavne ked to clovek najmenej caka a kde to najmenej caka......radsej sa snazim na to nemysliet, naozaj mi prave teraz netreba este taketo stresy , uz tych svojich je dost......a musim teraz hlavne mysliet na malinke, nech to so mnou vydrzi az do marca....🙂
@katus193 nebooj, treba to brať ako niečo dobré.Bábätko by asi nebolo v poriadku keď sa stalo toto.Všetko má svoj dôvod a aj keď to bolí, musíš na tom nájsť niečo pozitívne...znie to síce dosť zle, ale malo to svoj dôvod... ☹
@jankajanka myslím si, že 6-7tt, nemám pravidelnú MS. Keď som bola u doktora pred cca 2 týždňami, mala som dutinku a HCG 2700.
@zuzanka7117 aj moja segra to ma rada, mne to vobec nechuti, akosi nemusim dusenu kapustu. z tej mam nafuknute brusko. ale momentalne sa mi brusko nafukuje z hocicoho. drahy sa ma spytal ci nemam nahodou nejake velke brusko.
@vivi aha.No ja by som mala byť dnes 6+1 a objednaná som až na 2.8., takže už by tiež malo byť niečo vidieť.teda myslím srdiečko
@jankajanka ano ale uz je to druhy krat,bohuzial,no stastie je len to ze teraz aspon nemusi byt kyret ☹ takze vies dve mimi je uz na mna vela 😢
@jankajanka ordináciu má v Medissime, je to v Petržalke pri tom jazere. Neviem si teraz spomenúť ako sa volá. Platí sa tam podľa toho akú máš poisťovňu, alebo sa dá kúpiť taký balík. Vybavenie a prístup je skvelý, nečakáš si objednaná na presnú hodinu a nemáš problém zaparkovať.
@jankajanka prosím ťa čo to znamená 6+1, myslím to +1?
@jankajanka jeeeej, aj ja idem na sono 2.8.....a mne vychadza, ze teraz som asi 6+4.....tak uvidime co uvidime....🙂
@vivi že 6 tt a jeden deň.
@vivi a to medissimo viem kde je.To je tá novostavba.Aháá, no tam by som aj sama trafila.Idem omrknúť stránku.
@usacek79 som si ista na 100% testov bolo 5 a kazdy pozitivny a vcera bola uz slabsia ciarka a dnes uz ziadna a mrcha mi nikdy nemeska mam pravidelnu a vsetky tie priznaky co som mala boli jednoznacne,proste viem ze som bola,ale pri mikropotrate ti ani dr nezisti ci si bola hlavne ak ti nerobi ani test z krvi.Prepac ale nemam chut to tu rozoberat,je to velmi tazke ,hlavne ked uz mam jeden potrat za sebou.
@jankajanka aha, vďaka za vysvetlenie 😉
@vivi a ty máš ten balík za 500 eur či ako? Pretože KOCH je drahý, ale toto...hm hm hmmm.
@katus193 držkaj sa .Určite máš okolo seba úžasných priateľov a rodinu ktorí ti pomôžu aspoň trošičku prekonať ten obrovský žiaľ...
@jankajanka dakujem
@katus193 skús sa teraz zamerať úplne na niečo iné, hlavne nebuď sama so svojími myšlienkami. Ani si nechcem predstaviť aké to musí byť hrozné, držím ti palce a budem na teba myslieť aby ti to vyšlo. Inak ak nemáš problém otehotnieť, tak možno máš fyziologický problém. Teda moja sesternica je fyzioterapeutka a pomáha práve ženám, ktoré nemôžu otehotnieť. Sú to tie Mojžišovej cviky ale aj taký hmat, ktorý sa robí cez konečník. Ale ona nežije na Slovensku. Tak možno by ti pomohli, je to aj na nete. Posiluješ tým pánvové dno.

@vivi a kde má ordináciu? A teda koľký tt si ak sa smiem spýtať? Asi si si to nevšimla 😉