icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zabka132
23. júl 2011

tak to som aj ja zvedava..a dufam, ze tu v pondelok pribudnu dalsie stastne tehule 😉

katus193
23. júl 2011

@vivi dakujem si mila,tie cviky som cvicila ale vydrzalo mi to mesiac asi to treba pravidelne 🙂 Aj ja tebe drzim palce a dakujem este raz 🙂

kajuska09
23. júl 2011

@dadak fuuha ked pises o tej tvojej svokre.....to ani nezoberie deti na par dni k sebe?? nechapem to ☹

kajuska09
23. júl 2011

@micikatka podla toho co pises budes podla mna v tehotenstve posunuta ako ja 🙂 ja som mala poslednu ms 24.5, cize by som mala byt 8tt+4 a som len 6+2 🙂

sasena033
24. júl 2011

@kajuska09 no som zvedava vstredu na seba aj ja by som mala byt vstredu 8+5tt som zvedav ako podla sona..ale viem isto ue ovu bola 18-19DC bo na 17 DC mi bol pichnuty pregnyl ...a dnes ideme dom z nemocky tesim sa domov na sprchu a paradne jedlo 🙂

micikatka
24. júl 2011

@kajuska09 no super teda a bola si uz na sone? videli ste nieco?

micikatka
24. júl 2011

baby prosim vas mali ste aj vy taky ruzovkasty vytok?

zubrienocka
24. júl 2011

Ahojte dievcata, pripajam sa "do kruzku" 😉. Som 6+4tt. Okrem brucha ako balon udajne z utrogestanu nemam ziadne priznaky. Ziadne chute, nic... 😀. Uz som bola na USG a videla nasu bodecku. Ma 2,8 mm 😵 😵 😵

micikatka
24. júl 2011

@zubrienocka super gratulujem. babatko bolo planovane? takze to brucho mam aj ja nafuknute z utrogestanu??? a ja sa cudujem ze ci som tak pribrala :o))) nejaky vytok si nemala?

sssimi
24. júl 2011

@micikatka sleduj si to. Ak by sa to zhoršovalo choď k doktorke. Nemala by si mať teraz čas menzesu? Ja som 1 tehotenstvo 2x špinila, ale bolo to skôr hnede a skončila som v nemocnici. Našťastie to nič nebolo. Počas tehotenstva by proste nemal mať výtok žiadnu farbu, tada okrem bielej.

zubrienocka
24. júl 2011

@micikatka Dakujem, ano planovane. Skusali sme rok. Brala som clostyl, pregnyl a nic. Nakoniec sme sa odhodlali ist na IUI a vyslo nam to na prvy sup. Hned mi nasadili utros. Pytala som sa gynekologicky, ci som mohla tak pribrat, ze vyzeram, jak v 4 mesiaci a povedala mi,ze utros zadrziava vodu v tele. Inak, vaha ukazuje, ze mam o 1,5kg viac, ale moj muz sa mi smeje, ze som pribrala hadam aj 5kil, lebo kvoli tomu balonu sa neviem ani do rifiel zapnut 😀 😀 😀. Vytok som nemala, ale vraj spinenie je normalne. Doktorka mi povedala, ze keby nahodou, tak si mam davat utros 3x2. Teraz mam 2x2.

micikatka
24. júl 2011

@zubrienocka ja mam utrogestan 2x1 a vcera som sa hrala so psom, tak sa bojim ze som sa trosku ponatahovala a dnes trosku ruzovkasty vytok. najstastie idem zajtra k lekarovi.

micikatka
24. júl 2011

@sssimi uz som to mala minuly tyzden, a povedala sestricka ze trosku ruzovy je v pohode. ak sa to zhorsi ze mam prist alebo ist na pohotovost, na par dni do nemocnice.

jankajanka
24. júl 2011

Ahojte baby a vítam nové členky nášho klubu 😀
@zubrienocka ak ťa to poteší, ja mám tiež nafúknuté brucho a nič som neužívala.Proste len zadržiavame všetko čo sa dá 😀 😀 .Ale teraz aspoň nemusím brucho sťahovať alebo maskovať-teraz si to viem pekne odôvodniť.

sssimi
24. júl 2011

@micikatka ja mám pol dňa na rukách 11 kg dieťa 😉 Takže ak nemáš veľkého hafana, tak to nie je až taká záťaž. Ale zase je pravda, že žena dokáže potratiť aj keď prenáša 2 litrovú flašu vody ako moja suseda.... No bohužial mne nič iné nezostáva.

micikatka
24. júl 2011

@sssimi nuz mam osem a pol kiloveho hava :o))) ale nastastie uz to spinenie ustalo :o))) dala som si ten utrogestan oddychujem

sssimi
24. júl 2011

@micikatka A duphaston nemáš prepísaný? No našťastie hava môžeš poslať kade ľahšie, ale ja dcérku nie 😀 Treba oddychovať aj keď ľahšie sa to píše ako vykonáva 😀

micikatka
24. júl 2011

@sssimi nie duphaston ale utrogestan ved to je obidvojo na udrzanie tehotestnstva nie? ty mas nejake lieky?

sasena033
24. júl 2011

baby sme doma............jupiiiiiiiiii 😀

micikatka
24. júl 2011

@sasena033 suuuuper tesime sa s tebou, teda s vami :o)))

kajuska09
24. júl 2011

@micikatka ano, vdaka sonu viem ze som posunuta o 2 tyzdne aj 2 dni 🙂 inac aj ja dnes spinim, ale je to hnedy vytok....musim si zvysit davku Duphastonu. Som pocula, ze ten Utrogestan je ovela ucinnejsi ako Duphaston, takze bud rada ze Ti ho predpisali. To sa dava len vaginalne ze? Kolkokrat denne ho beries?

kajuska09
24. júl 2011

Tehulky vsetky co mate zajtra kontroly a sona veelmi drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku 🙂 A hned sem napiste ako ste dopadli 🙂

kajuska09
24. júl 2011

@sasena033 supeeer a uz je vsetko v poriadku?

sasena033
24. júl 2011

@kajuska09 no malo by zatial este ma take dietnejsie jedla.....takz euz bez hnaciek 🙂 a hlavne bez mlieka vydrzat aspon do stredy co bude problem..on v noci besne place a pyta ho ale nesmiem polavit takze ostava len plac...dnes v noci v nemocke sa o 4 rano zobudil z echce mliecko vysvetlila som ze nemoze tak tlacil suchy rozok s cajom a potom zaspal 😀 no co tvrdy rezim nastal

kajuska09
24. júl 2011

@sasena033 urcite to zvladnete, hlavne ze ste doma 🙂 a ty mas kedy lekara a sono?

sssimi
24. júl 2011

@micikatka duphastom je proti krvácaniu. Ten som užívala v prvom tehotestve. Teraz som ešte ani u doktorky nebola-ešte je príliš skoro.

micikatka
24. júl 2011

@kajuska09 no tak to som zvedava co mi zajtra povie doktor. ale dnes len polehujem a oddychujem. som rada ze si mi to takto napisala, potesila si ma.
ja beriem 2X1 ano vaginalne. vraj je to rovnako ucinne ako ked sa uzivaju, oralne ale preistotu ak by mi bolo zle aby som ich nevyvracala.

micikatka
24. júl 2011

@sssimi a kedy ides k lekarovi?

zubrienocka
24. júl 2011

@jankajanka Ja to maskujem ako sa da, aby to okolie nezistilo skor ako ma 😀 😀 😀

kajuska09
24. júl 2011

@micikatka jasne, ale ja som pocula ze Utrogestan sa berie len vaginalne, tak neviem ci je to pravda. Ja len dufam ze mi spinenie prejde, dalsie sono mam az v 12.tyzdni, to sa este nacakaaam...