Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ahojte dievcata...ta pocuvajte..dnes som citila pohyby, normalne ako keby babo robilo kotrmelce...nechapem..nie je to skoro? kedze dvoch chlapcov uz mam, rozoznam tie pohyby od hocicoho...takze nechapem... ale potesilo ma to...
ja mam uz stvrty den zapchu... a az ma boli brucho...
inak aj ja beriem femibion 800 a dnes sme mali na obed uplne jednoduche jedlo...varene zemiaky s maslom a solou...jaaaaaaaj..milujem...a zajtra idu bryndzaky...
@skatarina ahoj katka...v poprade som byvala 18 rokov na starom juhu pri luniku a neskor chodila na ekonomicku v poprade...potom sa nasi prestahovali do spisskej teplice...zeby sme sa poznali?
inac vitam vsetky nove tehule a suhlasim s nazormy, treba jest vsetko...okrem pecienky a plesnivych syrov...ja som to robila pri chalanoch a su zdravi ako buci...
@kajuska09 kolko stoji ten Femibion 800 a ako casto ho uzivas, teda na kolko vydrzi balenie. ja by som aj uzivala nieco, len ked mi dnes lekarka nic nepovedala, len o tej kyseline. ja uzivam este kopu inych likov, trocha sa obavam aby to bejbosku neublizilo, ale proste neviem bez nich existovat, drzia ma doslova pri zivote, cize asi ked budem ja ok bude ja bejbosko.
ahojte ,ale ste sa rozpísali ,co som tu nebola 🙂, vsetkym novym marcovkam gratulujem, ja sa chystam k dr az niekedy v koncom augusta pri prvom ma aj tak objednala okolo 9 tyzdna na vystrenia tak budem cakat
@dadak co sa tyka pohybov je velmi skoro.Ja mam skor take bublanie v bruchu.A ja som zo stareho juhu a byvali sme v Argone pri Luniku.Ze by sme sa poznali? Sme skoro rovnaky rocnik. Moja mama je zo Spiskej Teplice. 😀 😀 😀 😀
@erika2010 Pri prvom som zvracala do 4-teho mesiaca.Dufam,ze teraz to nebude az take 😉 😉 😉
no nic baby, myslite na mna idem ja k tomu doktorovi. :o) snad je vsetko ok.
@dermakova jej aj ty mas dvoch chalanov? tak to som ohromne zvedava ako dopadneme, na to vitazne sportove futbalove muzstvo sa tesim...aj ked v kutiku duse dufam, ze to budu roztliezkavacky...😀 ako sa citis, ake mas chute? si mala pri chalanoch rovnake? bo ja uplne odlisne...aj teraz...
@kajuska09 ja viem ze je to skoro...ale pri druhom som napriklad citila pohyby v 14 tyzdni a akurat som bola u doktora a ten to aj potvrdil...inac femibion je super...aj ja som spokojna...ja idem buduci tyzden na dalsie sono, tak dufam, ze je vsetko v poraidku a idem tam aj s mm, aspon mi popreklada vsetko, co bude dr hovorit...
a tie zemiaky? taku chut som dostala a nie je s tym ani robota...a chalani sa oblizovali...

@ejbyk presne tak, trpezlivost ruze prinasa 🙂