icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

kajuska09
25. júl 2011

@ejbyk presne tak, trpezlivost ruze prinasa 🙂

kajuska09
25. júl 2011

@micikatka nieee, ja mam az ten NT ultrazvuk a to 31.8. 🙂 sa este nacakaaam

kajuska09
25. júl 2011

@ejbyk ja mam Femibion 800, je to sice dost drahe, ale je v tom kyselina listova a vselico mozne 🙂

kajuska09
25. júl 2011

@ejbyk
@micikatka ja som zamestnana, ale ako ucitel mam 2 mesiace dovolenku, huraaa 😀 krasne mi to vychadza ze ked nastupim 5.9. budem uz v 13.tyzdni a snad to bude lepsie s unavou a obcasnymi nevolnostami 🙂

ejbyk
25. júl 2011

@kajuska09 aj tak klobuk dole 🙂

micikatka
25. júl 2011

@kajuska09 no tak to ste si pekne naplanovali :o))) super ze vam to takto vyslo. a potom vlastne uz asi druhy polrok nenastupis :o)))

dadak
25. júl 2011

ahojte dievcata...ta pocuvajte..dnes som citila pohyby, normalne ako keby babo robilo kotrmelce...nechapem..nie je to skoro? kedze dvoch chlapcov uz mam, rozoznam tie pohyby od hocicoho...takze nechapem... ale potesilo ma to...
ja mam uz stvrty den zapchu... a az ma boli brucho...
inak aj ja beriem femibion 800 a dnes sme mali na obed uplne jednoduche jedlo...varene zemiaky s maslom a solou...jaaaaaaaj..milujem...a zajtra idu bryndzaky...
@skatarina ahoj katka...v poprade som byvala 18 rokov na starom juhu pri luniku a neskor chodila na ekonomicku v poprade...potom sa nasi prestahovali do spisskej teplice...zeby sme sa poznali?

inac vitam vsetky nove tehule a suhlasim s nazormy, treba jest vsetko...okrem pecienky a plesnivych syrov...ja som to robila pri chalanoch a su zdravi ako buci...

erika2010
25. júl 2011

@skatarina jaaaj to si ma nepotesila, ja zacinam teraz 8tt a duufam, ze sa ta nevolnost nebude opakovat 😖

ejbyk
25. júl 2011

@kajuska09 kolko stoji ten Femibion 800 a ako casto ho uzivas, teda na kolko vydrzi balenie. ja by som aj uzivala nieco, len ked mi dnes lekarka nic nepovedala, len o tej kyseline. ja uzivam este kopu inych likov, trocha sa obavam aby to bejbosku neublizilo, ale proste neviem bez nich existovat, drzia ma doslova pri zivote, cize asi ked budem ja ok bude ja bejbosko.

ejbyk
25. júl 2011

@dadak neviem ci to uz mohli byt pohyby...podla mna nie, skor len nejake zaludocne bublanie, este aj ked mas tu zapbchu.

mibel
25. júl 2011

ahojte ,ale ste sa rozpísali ,co som tu nebola 🙂, vsetkym novym marcovkam gratulujem, ja sa chystam k dr az niekedy v koncom augusta pri prvom ma aj tak objednala okolo 9 tyzdna na vystrenia tak budem cakat

erika2010
25. júl 2011

@dadak waaaw 🙂 , to ako? to nie je nejako skoro na pohyby? kazdopadne sa to krasne cita 🙂

skatarina
25. júl 2011

@dadak co sa tyka pohybov je velmi skoro.Ja mam skor take bublanie v bruchu.A ja som zo stareho juhu a byvali sme v Argone pri Luniku.Ze by sme sa poznali? Sme skoro rovnaky rocnik. Moja mama je zo Spiskej Teplice. 😀 😀 😀 😀
@erika2010 Pri prvom som zvracala do 4-teho mesiaca.Dufam,ze teraz to nebude az take 😉 😉 😉

kajuska09
25. júl 2011

@micikatka ano, ak bude vsetko v poriadku tak este rozdam vysvedcenia a potom materska 🙂

kajuska09
25. júl 2011

@ejbyk Femibion je presne na 30 dni, cize jednu tabletku denne. a stoji okolo 13 eur...

dadak
25. júl 2011

@skatarina my sme byvali v galiume...sak to je vedla...tak isto sa pozname..inac zdas sa mi povedoma...meno dikantovci ti nic nehovori? 😀

micikatka
25. júl 2011

no nic baby, myslite na mna idem ja k tomu doktorovi. :o) snad je vsetko ok.

ejbyk
25. júl 2011

@kajuska09 no to sa este celkom da, aj ta cena. v tom pripade uz teda netreba jest kyselinu listovu?

ejbyk
25. júl 2011

@micikatka drzime palceky 😉

kajuska09
25. júl 2011

@dadak mnaaam zemiaky s maslom milujeem 🙂 podla mna to je este veelmi skoro na pohyby, pocula som, ze viacrodicky zacinaju citit okolo 18.tt a prvorodicky priblizne v 20.tt 🙂

kajuska09
25. júl 2011

@ejbyk ved v tom je kyselina listova a vsetko co potrebujes, takze staci len Femibion 800 🙂

dadak
25. júl 2011

@dermakova jej aj ty mas dvoch chalanov? tak to som ohromne zvedava ako dopadneme, na to vitazne sportove futbalove muzstvo sa tesim...aj ked v kutiku duse dufam, ze to budu roztliezkavacky...😀 ako sa citis, ake mas chute? si mala pri chalanoch rovnake? bo ja uplne odlisne...aj teraz...

dadak
25. júl 2011

@kajuska09 ja viem ze je to skoro...ale pri druhom som napriklad citila pohyby v 14 tyzdni a akurat som bola u doktora a ten to aj potvrdil...inac femibion je super...aj ja som spokojna...ja idem buduci tyzden na dalsie sono, tak dufam, ze je vsetko v poraidku a idem tam aj s mm, aspon mi popreklada vsetko, co bude dr hovorit...
a tie zemiaky? taku chut som dostala a nie je s tym ani robota...a chalani sa oblizovali...

kajuska09
25. júl 2011

@dadak hehe no sranda, ze tak skoro tie pohyby 🙂 to si potom asi jedna z mala zien ktore citia tak skoro 🙂

dadak
25. júl 2011

@kajuska09 ale aj mne sa to zda skoro, mozno to neboli pohyby, alebo mozno spravilo len jeden nevydareny kotrmelec...a zrovna som to citila...😀, artistka...
boze tak sa mi nic nechce, a mam toho tolko na praci...

skatarina
25. júl 2011

@dadak nieco mi to hovori,ale neviem ta zaradit.Ja som rod. Janečková. Hovori ti to nieco? Chodila som na ZS Pioniersku

kajuska09
25. júl 2011

@dadak verim ti, a chalani co robia? ja len lezim, ale uz sa musim premoct a vstat 😀

dadak
25. júl 2011

@skatarina aj ja som tam chodila...😀, hmmmmmmmmm...isto sa pozname...inac moja segra tam bola predsednicka skupinovej rady...vies, vsetkych tych pionierov..😀 a je o dva roky starsia ako ja...

dadak
25. júl 2011

@kajuska09 prave si upratuju izbu...ta hadka...😀...ale musia sa ucit, ten starsi je v pohode, ale ten maly je lenivcek...ja tiez tu pobehujem jak keby som cakala na zachod...😀

dadak
25. júl 2011

@skatarina inak ty asi budes poznat skor adu dratvovu, adu dikantovu...si asi ich rocnik..ze?