Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
tak baby ahojte. uz sme doma od gynekologa. sme vitalni, mame 7,2 mm a sme v 6+4tt. a poculi sme aj srdiecko. bola to nadhera.
@vivi v koľkom tt presne si? Myslím 5 + koľko dní? Ja sa chystám k doktorovi v stredu, to by som mala byť 5+4tt, čiže tiež šiesty týždeň, ale uvažujem či to nie je zbytočne skoro a nepočkám ešte radšej týždeň..
@veronika81 Ahoj, na fotku a do správy mi napísal iba 6tt. Myslím, že 6tt môžeš ísť už kľudne na UTZ, ja som bola dnes a už bilo srdiečko, kukni do albumu, medzi tými 2 krížikmi v tej čiernej machuli je mimi. 🙂
@vivi krásné 😵 na fotke máš 6+3, tak som z toho jeleň 😀 Nechce sa mi tam ísť zbytočne, lebo sa u neho dlho čaká a by som tam presedela 2 hodiny a potom mi povedal, že nič nevidno, mám prísť o týždeň, tak ma porazí 😝 Pri prvom mi bolo vidieť srdiečko tuším až 7+2tt, ale nie som si istá.
@vivi jeeej gratulujeeem....
@vivi ty si mala kedy poslednú MS.Lebo v tabuľke som ťa nenašla 🙂.Mne dnes vychádza 6+3, len neviem neviem, pretože všetky baby sa posúvali časom dozadu 😀
@veronika81 aha 😅 no vidíš to som si nevšimla, že 6weeks 3 days, lebo on mi perom napísal dole na fotku 6tt. Tak neviem. Dobrý postreh 😉
@jankajanka takze ty mas rovnaky termin ako aj ja? ja som bola dnes a mam 6+4 tt a to som mala poslednu menstruaciu 25.5 ale ovulku som mala posunutu.
@veronika81 Tak si vyber strednú cestu 🙂, ja by som išla v piatok . Už ti robil testy?
ahojte konečne som vas dočitala. ako sa mate? cez víkend sa nam to tu nejako rozrastlo čo ma teší tak blahoželam novým tehulkám
@jankajanka mala som 21.5. ale mám nepravidelnú a dlhý cyklus
micikatka...no ja sa mam celkom fajn aj ked už druhy den len predychavam nevolnost. najhoršie to je rano ked si treba ist umyvať zuby 🙂 . to ma stojí velmi vela namahy. takže predpokladam že onedlho ma už bude počuť na celý dom
@vivi robí iba v pondelok a v stredu, tak asi pôjdem v pondelok, teda o týždeň.. Aj tak teraz v stredu ako tak zisťujem, nemám kde dať malého, lebo muž nebude doma. Ja som u doktora ešte nebola, nejak sa tam nehrniem 🙂 to nie ako keď som bola pred tromi rokmi tehotná, letela som po troch dňoch meškania a potom som bola sklamaná, že nič mi ešte nevedel povedať.. Síce zobral mi krv a tehu za pár hodín potvrdil, ale na sone nič nevidel.
@micikatka ja tam nič nemám ☹ Ale nevadí dozviem sa 5.8. ale určite dakedy v marci. Čítala som si detský horoskop rýb 🙂 http://horoskop.denne.sk/horoskop-ryby-dieta/

Ahojte babule....tak ako??? vydim že ste toho zas riadne popisali...ani nestacim citat....
Tak ja už som včera aj vracala rano...no otras volaco ako mi bolo....a dnes som už o 13h bola v práci k.o. som myslela že odkvacnem.....