icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

katrenka111
25. júl 2011

Ahojte babule....tak ako??? vydim že ste toho zas riadne popisali...ani nestacim citat....
Tak ja už som včera aj vracala rano...no otras volaco ako mi bolo....a dnes som už o 13h bola v práci k.o. som myslela že odkvacnem.....

micikatka
25. júl 2011

tak baby ahojte. uz sme doma od gynekologa. sme vitalni, mame 7,2 mm a sme v 6+4tt. a poculi sme aj srdiecko. bola to nadhera.

lubkaj38
25. júl 2011

@dadak glicerin csipke ze by??? 🙂)))

zabka132
25. júl 2011

@micikatka ...tak gratulujem, nech fazulka pekne rastie 🙂

micikatka
25. júl 2011

@zabka132 dakujem moja. strasne sa tesime. hlavne ze je to normalne tehotenstvo :o))) dalsia kontrola 15.8

dermakova
25. júl 2011

@dadak presne tak...takze verim, ze tretie bude dievcatko.. 😀 😀

vivi
25. júl 2011

@micikatka ahoj gratulujem. My máme 5,8mm a sme v 6tt a srdiečko bije 🙂 Na kontrolu idem o 2 týždne, kde mi spravia všetky testy a dostanem tehot.knižku 😉

micikatka
25. júl 2011

@vivi ja idem 15.8 na testy, a tiez dostanem knizku :o) mas nejake lieciky? a sipresne 6tt a ziadny den navyse?

veronika81
25. júl 2011

@vivi v koľkom tt presne si? Myslím 5 + koľko dní? Ja sa chystám k doktorovi v stredu, to by som mala byť 5+4tt, čiže tiež šiesty týždeň, ale uvažujem či to nie je zbytočne skoro a nepočkám ešte radšej týždeň..

vivi
25. júl 2011

@micikatka dal mi duphaston, povedal, že pre istotu, keď sa nám predtým 2 roky nedarilo. A napísal mi, že ak sa budem cítiť zle, alebo budem mať v práci príliš veľký strest mám ísť radšej na PNku. Povedal, že je zatiaľ všetko o.k.. ale mám si dávať obvzlášť pozor.

vivi
25. júl 2011

@veronika81 Ahoj, na fotku a do správy mi napísal iba 6tt. Myslím, že 6tt môžeš ísť už kľudne na UTZ, ja som bola dnes a už bilo srdiečko, kukni do albumu, medzi tými 2 krížikmi v tej čiernej machuli je mimi. 🙂

veronika81
25. júl 2011

@vivi krásné 😵 na fotke máš 6+3, tak som z toho jeleň 😀 Nechce sa mi tam ísť zbytočne, lebo sa u neho dlho čaká a by som tam presedela 2 hodiny a potom mi povedal, že nič nevidno, mám prísť o týždeň, tak ma porazí 😝 Pri prvom mi bolo vidieť srdiečko tuším až 7+2tt, ale nie som si istá.

katrenka111
25. júl 2011

@vivi jeeej gratulujeeem....

micikatka
25. júl 2011

@vivi a termin ti kedy povedal? lebo ja mam na fotocke datum 15.3.2012 tak som zvedava. ale krasna fotocka skoro taka ako moja.

jankajanka
25. júl 2011

@vivi ty si mala kedy poslednú MS.Lebo v tabuľke som ťa nenašla 🙂.Mne dnes vychádza 6+3, len neviem neviem, pretože všetky baby sa posúvali časom dozadu 😀

vivi
25. júl 2011

@veronika81 aha 😅 no vidíš to som si nevšimla, že 6weeks 3 days, lebo on mi perom napísal dole na fotku 6tt. Tak neviem. Dobrý postreh 😉

micikatka
25. júl 2011

@jankajanka takze ty mas rovnaky termin ako aj ja? ja som bola dnes a mam 6+4 tt a to som mala poslednu menstruaciu 25.5 ale ovulku som mala posunutu.

vivi
25. júl 2011

@veronika81 Tak si vyber strednú cestu 🙂, ja by som išla v piatok . Už ti robil testy?

vivi
25. júl 2011

@micikatka nepovedal mi idem preskúmať fotku 😉

obedwix
25. júl 2011

ahojte konečne som vas dočitala. ako sa mate? cez víkend sa nam to tu nejako rozrastlo čo ma teší tak blahoželam novým tehulkám

micikatka
25. júl 2011

@vivi tak chod, som zvedava co sa dozvies :o)))

micikatka
25. júl 2011

@obedwix ahoj mame sa super. a ty?

vivi
25. júl 2011

@jankajanka mala som 21.5. ale mám nepravidelnú a dlhý cyklus

obedwix
25. júl 2011

micikatka...no ja sa mam celkom fajn aj ked už druhy den len predychavam nevolnost. najhoršie to je rano ked si treba ist umyvať zuby 🙂 . to ma stojí velmi vela namahy. takže predpokladam že onedlho ma už bude počuť na celý dom

veronika81
25. júl 2011

@vivi robí iba v pondelok a v stredu, tak asi pôjdem v pondelok, teda o týždeň.. Aj tak teraz v stredu ako tak zisťujem, nemám kde dať malého, lebo muž nebude doma. Ja som u doktora ešte nebola, nejak sa tam nehrniem 🙂 to nie ako keď som bola pred tromi rokmi tehotná, letela som po troch dňoch meškania a potom som bola sklamaná, že nič mi ešte nevedel povedať.. Síce zobral mi krv a tehu za pár hodín potvrdil, ale na sone nič nevidel.

vivi
25. júl 2011

@micikatka ja tam nič nemám ☹ Ale nevadí dozviem sa 5.8. ale určite dakedy v marci. Čítala som si detský horoskop rýb 🙂 http://horoskop.denne.sk/horoskop-ryby-dieta/

micikatka
25. júl 2011

@vivi a kam ides 5.8?

sasena033
25. júl 2011

@micikatka oklko si mala ovulku posunutu nevies.... ja som mala mrchu 24,5 a vychadz ami uz 8tt no neviem mame to kazda akesi rozlietane

micikatka
25. júl 2011

@obedwix fuha a pri prvom tehotenstve si mala tiez nevolnosti????

micikatka
25. júl 2011

@sasena033 nuz povedal ze urcite som ju mala az po 19 lenze ja predpokladam ze az okolo 30 som otehotnela. :o))))