Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ahojte kocky, sledujem Vas tu uz nejaky tyzden... tak dnes sa pripajam aj ja... sme 6tt podla sona a bije nam srdiecko.... 😉 😀
@veronika81 ja idem 02.08. už som objednaná. 😉
@tibiana ahoj 🙂 dakujem aj tebe blahozelam 🙂 mne je asi tyzden zle, ale oproti prvemu tehu je to super, vtedy som vracala cele tehotenstvo 😖. Teraz to uz chcem nejak riesit lebo sa mi tazko stara o malu ked mi je zle, tak ak sa ti bude chciet mrkni doma do knihy 🙂. Ja som v nejakom 7tt
vitam vsetky nove tehulky......nech sa nam to tu pekne rozrasta,.... bohuzial teraz nestiham vsetko citat....ale ja to dobehnem..zajtra idem na sono po 4 tyzdnoch srzt emi palce nech je tam plodika aj so srdieckom potom dam vediet 🙂
@lubkaj38 ja som tie isté chute mala keď som čakala môjho chlapčeka 😀 a čokoládu ani kávu som vtedy nemusela.
Teraz je to naopak, každý deň čokoláda, keksy, ovocie a zmrzlinaaa, mňam.
ahojte dievcata....ako sa mate? tu vam posielam nieco na zasmiatie a aby ste mali pekny dnik...
5 peral mudrosti:
1. za peniaze si radost nekupis, ale predsa len je pohodlnejsie plakat v porsche ako na bicykli
2. nepriatelovi odpustaj, ale nikdy nezabudni meno toho vyjebanca
3. pomoz niekomu, ked ma problem, a on si na teba spomenie, ked bude mat dalsi.
4. mnoho ludi je nazive len preto, ze je nelegalne ich strielat
5. alkohol problemy neriesi, ale to ani mlieko.....
Baby ja som si este stale nenasla nejaku tu pravu chut, co mi naozaj chuti...mam zvlastne chute...a tak by som si nieco dala ale neviem co...hmmmmmmmm
a bola by som zabudla, vitam vsetky nove tehulky a spolubojovnice do marca 2012 😀
Ozaj vsimli ste si ze uz ideme na stu stranu? 😀
a vsimli ste si ako si pisem asi sama so sebou? 😀
@kajuska09 ojooooooooj, tak aspon niekto....ako sa citis? nove chute? nove priznaky?
@ejka3 ahoooooooooj..tak aj teba som zastihla....co dievcata? prazdninuju? a veru nik mi neprotireci, len si pisem, pisem, pisem... ako sa citis? ja ide v pondelok na sono, tak sa tesim na fazulku a dufam, z e je sicko oukej...:-d

@crapula gratulujem