icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

mibel
26. júl 2011

@crapula gratulujem

crapula
26. júl 2011

@mibel dakujem 🙂 aj tebe gratulujem 🙂

tibiana
26. júl 2011

@crapula Ahoj ... blahozelam 🙂 ... mne nastastie zatial zle nie je, Tebe jo? mozem mrknut do knihy a potom Ti napisat ale mam ju doma :-/ takto narychlo Ti nepomozem. Mna vratili naspat, som v 6tt +1 ty?

tibiana
26. júl 2011

@micikatka Dakujem a rovnako gratulacia aj Tebe odo mna 🙂 ... tak sme na tom skoro rovnako, tiez som videla srdiecko 🙂

gabi.k
26. júl 2011

ahojte kocky, sledujem Vas tu uz nejaky tyzden... tak dnes sa pripajam aj ja... sme 6tt podla sona a bije nam srdiecko.... 😉 😀

sasena033
26. júl 2011

@gabi.k gratulacia......takz edalsia tehula z bijucim srdieckom 🙂

elizabet100
26. júl 2011

@veronika81 ja idem 02.08. už som objednaná. 😉

tibiana
26. júl 2011

@gabi.k Blahozelam gabika a zelam vela zdravicka rovnako ako ostatnym tehulkam, sme na tom rovnako ..

crapula
26. júl 2011

@tibiana ahoj 🙂 dakujem aj tebe blahozelam 🙂 mne je asi tyzden zle, ale oproti prvemu tehu je to super, vtedy som vracala cele tehotenstvo 😖. Teraz to uz chcem nejak riesit lebo sa mi tazko stara o malu ked mi je zle, tak ak sa ti bude chciet mrkni doma do knihy 🙂. Ja som v nejakom 7tt

sasena033
26. júl 2011

vitam vsetky nove tehulky......nech sa nam to tu pekne rozrasta,.... bohuzial teraz nestiham vsetko citat....ale ja to dobehnem..zajtra idem na sono po 4 tyzdnoch srzt emi palce nech je tam plodika aj so srdieckom potom dam vediet 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@tibiana
@sasena033 dakujem kocky...

elizabet100
26. júl 2011

@lubkaj38 ja som tie isté chute mala keď som čakala môjho chlapčeka 😀 a čokoládu ani kávu som vtedy nemusela.
Teraz je to naopak, každý deň čokoláda, keksy, ovocie a zmrzlinaaa, mňam.

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k super, tak vitaj. a nebolasi ti aj v inej teme? bud IUI alebo iscare martin?

tibiana
26. júl 2011

@crapula OK mrknem a dam Ti vediet 🙂

micikatka
26. júl 2011

@tibiana ty si srdiecko videla? lebo ja nie, ja som ho len pocula.

tibiana
26. júl 2011

@micikatka ako si ho pocula? Mne robil vnutorne sono, teda doposial len vnutorne ... a videla som na monitore. No nepocula. Mozno maju odlisne ultrazvuky 🙂

micikatka
26. júl 2011

@tibiana normalne na monitore oznacil male embrijko a potom nieco sastavil a pustil zvuk a normalne som pocula tlkot srdiecka :o) a robil mi to vnutornym sonom.

tibiana
26. júl 2011

@micikatka .. zial mne nic nepustil 🙂 .. nevadi, snad casom! Ale priatel mi chce vybavit nejake sono aj mimo, raz za cas si priplatime. Uvidime. Ale muselo to byt krasne, jeeeeej , tak to Ti blahozelam 🙂

kajuska09
26. júl 2011

@andy09 ja som posunuta o viac ako 2 tyzdne, takze som musela otehotniet tesne pred menstruaciou 🙂 a preco musis ist na rizikove?

kajuska09
26. júl 2011

@tibiana
@micikatka baby zmente si v pasoch v akych tyzdnoch ste, nech vsetci vieme 🙂

dadak
26. júl 2011

ahojte dievcata....ako sa mate? tu vam posielam nieco na zasmiatie a aby ste mali pekny dnik...

‎5 peral mudrosti:
1. za peniaze si radost nekupis, ale predsa len je pohodlnejsie plakat v porsche ako na bicykli
2. nepriatelovi odpustaj, ale nikdy nezabudni meno toho vyjebanca
3. pomoz niekomu, ked ma problem, a on si na teba spomenie, ked bude mat dalsi.
4. mnoho ludi je nazive len preto, ze je nelegalne ich strielat
5. alkohol problemy neriesi, ale to ani mlieko.....

kajuska09
26. júl 2011

@sasena033 jeeej normalne Ti zavidim, ze uvidis zajtra drobceka 🙂 ja az na konci augusta...tak nech je vsetko v najlepsom poriadku 🙂

dadak
26. júl 2011

Baby ja som si este stale nenasla nejaku tu pravu chut, co mi naozaj chuti...mam zvlastne chute...a tak by som si nieco dala ale neviem co...hmmmmmmmm

dadak
26. júl 2011

a bola by som zabudla, vitam vsetky nove tehulky a spolubojovnice do marca 2012 😀

dadak
26. júl 2011

Ozaj vsimli ste si ze uz ideme na stu stranu? 😀

dadak
26. júl 2011

a vsimli ste si ako si pisem asi sama so sebou? 😀

ejka3
26. júl 2011

@dadak má to aspoň jednu výhodu: nik ti nebude protirečiť 😀 😀 😀

kajuska09
26. júl 2011

@dadak ahooooooj, aj ja som tu 😀 ty ale ozaj, ze 100.strana, supeeeer 😀

kajuska09
26. júl 2011

@dadak ja mam tiez taky pocit, ze neviem co si vlastne chcem dat na jedenie 🙂 ani velmi na kavu nemam chut, ale obcas si ju dam, ale nie je to take ako predtym, ze hned ako som vstala, musela som mat kavu, tak je to aj so sladkym, dam si ale nevyhladavam 😀

dadak
26. júl 2011

@kajuska09 ojooooooooj, tak aspon niekto....ako sa citis? nove chute? nove priznaky?
@ejka3 ahoooooooooj..tak aj teba som zastihla....co dievcata? prazdninuju? a veru nik mi neprotireci, len si pisem, pisem, pisem... ako sa citis? ja ide v pondelok na sono, tak sa tesim na fazulku a dufam, z e je sicko oukej...:-d