Potrebovali ste jednorázové nohavičky?
Dobre rano mamicky idem sa spytat co ste teraz rodili potrebovali ste aj tie jednorazove nohavicky?
nepotrebujes ale za mna lepsie mat take popôrodne...ja som mala jedny ale take ze sa dali oprat..myslim ze mi boli pohodlnejsie ako moje ...mali silnejsiu gumu a dali sa lepsie zahnut..bola som po cisarskom
@gretka225
Nepotrebujes ich, je to skor len o pocite hygieny. Insk to je posledna vec, co ja este nemam zbalene, takze ak ma porod chyti skor, tak tiez mat nebudem 😂
@lindusss2016 ja mam tiez uz vsetko zbalene len toto nie tak ze ci mam kupovat ale tak nebudem ked ro clovek nevyuzije
@gretka225
Akoze vyuzit ich vyuzijes, ale ked ich mat nebudes, tak to das bez nich. Po porode budes silno krvacat, vlozky nosit budes tak ci tak. Mozno ide skor o to, ze si neznicis svoje nohavicky a ak by si mala sekciu, tieto ta nebudu tlacit na ranu
@lavieenrose take mam su skor ako stahovacie s takou sirokou gumou tak zabalim tie ..dakujem 😊
@gretka225
No na tu gumu pozor, lebo ak by si mala ranu, nesmie ta tam nic tlacit
@lindusss2016 ked som rodila prve tak pisane neboli a teraz su tak ze sa radsej spytam
@gretka225
Jaj no to kasli, nikto ti nebude tasku kontrolovat 🙂 su pohodlnejsie a ked menis, tak proste.zahodis. Nic ine v tom nie je
@lindusss2016 budem rodit normalne takze by vadit nemali
ja som si nebrala poporodne vlozky a podlozky...a som rychlo minula tie co davala nemocka tak za mna asi toto je podstatnejsie :D
Nie je to nutnosť ale mne pomohli velmi som.krvacala a urcite by som kazdy den zaspinila aspon trojo stvoro normalnych gatiek takze pre mna to bolo uplne super citis sa ako v plienke teda zalezi ake si kupis ja som.si kupila take s riadnou vlozkou ape nebala som sa ze zaspinim postel alebo ze ked pojdem do navstevnej miestnosti tak nedajboze sedacky zaspinim 🙂 pre mna to bola dobra a celkom prakticka vec

@gretka225 nie