Používate prístroj na počúvanie bábätka - angel sound?
Ahojte, máte niekto prístroj Angelsound na počúvanie frekvencie srdiečka bábätka? Máte s ním nejaké skúsenosti? Od ktorého týždňa ste počuli srdiečko, príp. viete mi poradiť kde sa presne srdiečko nachádza a kde ho najlepšie počuť? Nemám návod na tento prístroj a už by som ho rada začala využívať.
baby, aj ja by som mala zaujem...
@carolina278 napis im IP aby si vsimli
Ja mam z www.angelsounds.sk za 31,50, ale este si ho necham pre druhe. Pocula som srdiecko od 11. týždna. Je to fakt super!!!
Už som ho predala....
babule mam teda jeden angelsounds na predaj za 21 eur. najlepsie osobny odber v ramci Ba resp. Samorin, Dunajska Luzna, Rovinka. posuvam 🙂 uz nepotrebujeme
ak by ste niektorá mala záujem,tak ja mám na predaj za 20 plus pošta,plne funkčný,veľmi sa nám osvedčil 😉 prosím IP
Ak by niektorá chcela predať Angelsound tak ja by som mala záujem. Vďaka
Uz je predany
Tak možno sa ešte niekto nájde 🙂 vďaka
ahoj ja som mala pozicany od kamosky, a je to super, srdiecko sme pocuvali aj 5 krat denne, aj sme si ho nahrali do telefonu, len sme si tak leali v posteli a pocuvali ako bije 🙂 krasny pocit, pri drhom tehu si kupim vlastny 🙂
Ja zodpovedne hlasim ze na zaciatku 10t vcera som ho pocula. Som sice len zubarka ale babatko a moje srdce rozoznam aj som si naratala - 74 ja a 170 babo. Nad lonovou kostou tesne nad liniou ochlpenia. Treba hladat po milimetroch, potom ked daco pocut pritlacit a menit uhly. A stale sa tqm pletu moje tepny 😀
Jé´j aj ja by som chcel počuť 🙂 len nemožem nikde zohnať.
baby ja som si ho tiez objednala a zhanam ten gel...tak som sa pytala mojho gynekologa kde zozeniem gel a on tvrdi ze ten lristroj moze tomu plodu uskodit ze nieje dobre casto robit sono alebo tieto odposluchy...netusim ako to myslel bola som dost zaskocena jeho nazorom...kedze nerozumiem co moze byt na kusku plastu a baterky take nebezpecne...napada ma ze ak to babatko uz vnima tie zvuky pocuje a moze ho to akurat znekludnovat ale vsak aj na to su sluchatka...takze fakt neviem...a kedze som o jedno babo prisla neviem ci to mam pouzivat aby som bola kludna alebo nepouzivat aby som aj o toto prisla...poradte som v 15+3tt
Ja som používala pri oboch deťoch. Pri prvom 2x denne, kedže som bola na rizikovom a pri druhej sporadicky. Ozvy som počula asi od 16 t. A namiesto gelu krém na strie. Tak som zabila 2 muchy jednou ranou. Mám ho ešte, keby mal niekto záujem. A žeby mi ti poškodilo deti? Veď iba priložíš a poratas frekvenciu. Môj gynekológ mi na to nepovedal nič.
stym kremom na strie super napad 🙂 ... ja si tiez myslim ze nema co tomu malemu skodit...tou frekvenciou myslis tep srdiecka? v tomto som uplne mimo takze mozno vyzeram ako hlupa ale radsej sa spytam 🙂 mam si stopnjt minutu a naratat kolko krat udrie? tusim by to malo byt daco okolo 140 za minutu

@alexaba uf tak to netuším 🙂 ale predpokladám,že ho nebudeš mať nonstop zapnutý 🙂