Používate prístroj na počúvanie bábätka - angel sound?
Ahojte, máte niekto prístroj Angelsound na počúvanie frekvencie srdiečka bábätka? Máte s ním nejaké skúsenosti? Od ktorého týždňa ste počuli srdiečko, príp. viete mi poradiť kde sa presne srdiečko nachádza a kde ho najlepšie počuť? Nemám návod na tento prístroj a už by som ho rada začala využívať.
Mám na predaj ešte angelsounds ak má niekto záujem napíšte mi IP 🙂
Ahojte...máte ho ešte niekto na predaj? Dakujen
Ahojte dievcata co mate s tymto skusenost. Mne vcera prisiel od jednej pani tu z MK a mam otazku myslite ze najdem srdiecko ked mam par kil navyse a zrejme placentu vpredu? Dakujem 😁 zatial sa mi nepodarilo najst ale to ma dcera nenechala v klude
Ahoojte baby nepredavate niektora angel sound???
@ameerah Ahoj ja mam ak si este nezohnala 🙂
Mate niekto na predaj Angelsound? Cena?
Mam na predaj angelsounds kto ma zaujem, piste.
Ja mam nove nepozivane original zabalene za 28€ +3,10€ postovne
@janine6623 Nie, nikdy som ho nevyužila, ani som ho nechcela. Verila som bábätku, že je v poriadku, prístrojom by som tak či tak nič nezmenila. Pokiaľ viem, jedná sa o ultrazvukový prístroj a časté používanie nemusí byť 2x bezpečné, napriek tomu, že štúdie sa rôznia. Aj gynekológovia skôr odporúčajú zdržanlivosť pri tomto prístroji.
@ressankajanka Ja som teda mala okolo seba vela kamosiek tehu a ani jeden gyndos sa k tomu takto nevyjadril a mali sme to vsetky. Dokonca to baby pouzivali ked "stresovali" ze sa im nezdaju pohyby, ze ich je malo / to asi kazda tehotna zazila 🙂/ Je to samozrejme na kazdom ci si to kupi alebo nie, ale pre mna to boli krasne chvile ked som si vecer lahla s manzelom do postele a pocuvali sme srdiecko. Take romanticke 🙂
@lucia4412 gyn.ho neodporucaju, pretoze aj ked pocujes srdiecko, ked sa ti nezdaju pohyby, to neznamena, ze babetko je ok. Ale ja ho mam doma tiez, odkedy citim, ze sa mala hybe, pouzivam len fakt minimalne, nemyslim, ze to babetku robi dobre, ani ultrazvuk ani toto (funguje to na tom istom principe). Aj ked som este necitila pohyby, pocuvala som len na par sekund srdiecko (a vzdy som ho do par sekund nasla). Ze vraj tie vlny ohrievaju plodovu vodu, atd atd. Takze radsej som to nikdy neprehanala.
@lucia4412 Osobne som nestresovala, vedela som, že bábätká sa do určitého týždňa hýbu menej, resp. nepravidelne a ani dnes v 33. týždni si nesledujem pravidelné hodinové pohyby, práve to mi príde stresujúce, každé dieťa je iné 🙂 Môj sa hýbe akurát keď ležím, zjem niečo, čo mu chutí alebo sme s manželom na koncerte vážnej hudby, inak spí 😀 Ani manželovi ten prístroj nechýba, jemu by to zrovna romantické neprišlo, romantické mu príde tak max. natieranie brucha olejom 😉 Čítala som si o tom veľa a naozaj mnohí gynekológovia na tom nevidia nič zlé, vraj ak sa to predáva, musí to byť bezpečné. Osobne si nemyslím, že všetko, čo sa predáva je bezpečné - možno z krátkodobého hľadiska, ale veľa produktov stiahli až z toho dlhodobého. Táto odpoveď gynekológov mi prišla aspoň taká, kde nad tým uvažovali a neodbili pýtajúceho sa ako ďalšieho pacienta s kopou blbých otázok: https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/angelsoun... Angelsound neodsudzujem, ale príde mi zbytočný, keďže ja lekár nie som a podľa neho by som si netrúfla odhadnúť, či je naozaj v poriadku. Monitor dychu mi príde logickejší, ten sme si zaobstarali. A napokon, nášmu drobcovi sa ultrazvuk ani nepáči, na 3D to bolo pekne vidieť ako z usmievavého spokojného bábätka prešiel do nespokojného, takmer plačúceho, zakrývajúc si rukami tváričku ako keby sa chránil, potom to lekár aj vypol, videl, že nič z toho.
@hejterka aktuálne?
@hejterka mala by som záujem 😉
@lucinka12356 ja ma ten starsi na predaj za 15 eur je plne funkcny

Mám ešte k dispozícii angelsounds ak má niekto záujem ozvite sa IP je nový nerozbalený priamo od výrobcu sluchatka, kábel k pc 🙂