Pozitívny tehotenský test
Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?

Áno a že je všetko v poriadku
@lucka12399 bohuzial som o babo prišla :(
@tinkatinka007 Mala si mimomaternicove alebo biochemicke? :| Az teraz som si vsimla, ze si sem dala foto dvoch testov a na druhej foto uz bola ciarka ovela svetlejsia nez na hlavnej. Velmi ma to mrzi, ale verim, ze nabuduce sa to podari.
@chvostik1 ani jedno z toho 🙂 a pridala som len 1 fotku, to pridala iná žena. Bola som normálne tehotná, ale v 8tyzdni prestalo byt môjmu dieťatku srdiečko :( čiže zamlčaný potrat... musela som podstúpiť kyretáž. Vôbec som to nečakala, bol to pre mňa šok, keď mi gynekológ povedal, že mu nebije srdiečko 😢
@tinkatinka007 joj moja. Velmi ma to mrzi :( Posielam ti vela sil a pozitivnej energie. Velmi ti prajem aby uz bolo nabuduce vsetko v poriadku :*
@topanka gratulujem
@bibi14031996 ahoj no uvidim zajtra rano este robim dalsi 👍myslis ze taka slabucka???bola by som stastna👌
Ja som mala tiež slabé kuk moje fotky co som pridala len bohužiaľ ja som o svoje malé prišla
@lala0948 negativny
@diaalex pozri sa lepsie
@bibi14031996 keby som mala na čo 😁
Ahojte dievčence. Idem si sem trosku po radu alebo skor pre také u pokojenie samej seba 😊 pred pol rokom sme s manželom prišli o babatko😣a teraz sme sa rozhodli ze to znova skúsime. Samozrejme som nedockava tak jeden test som si spravila hneď v deň kedy som mala dostať menzes a druhy na druhý deň. Neviem ci sa to zdá iba mne že už som z toho všetkého co sa stalo taka podozrievava😣, že sa mi test robený o deň neskôr zdá ze je tam druhá čiarka slabšia. Bábätko veľmi chceme tak nerada by som ak by to bolo len niečo "falošné". Tak ze napíšem sem že mi pomôžete ukludnit sa a poviete ako to vidíte vy. Posielam aj foto. Ďakujem baby 😊❤️
@misik_mm gratulujem budeš maminka niektoré testy sú slabšie to je normálne tak šup chod si kúpiť digitálny test tam to budeš mať na 100% iste
@bibi14031996 ďakujem veľmi pekne ❤️skúsim teda zajtra kúpiť ešte ten digitálny teda 😊
@misik_mm no ako mojka kúpila si si ten digitálny
@tatianatana ano
@bibi14031996 ahoj. Áno kúpila 😊 v sobotu som si ho aj robila a pozitívny 2-3. Takže podľa vysvetlieviek 🤣 4-5 týždeň 😊teraz ideme s manželom na dovolenku do Tatier tak potom už pôjdem konečne aj k doktorke ❤️😊a dúfam ze všetko bude super 😊a zatiaľ jediný tehotensky príznak je neskutočne palenie záhy 🤣🙈
@misik_mm ja som to mala podobne len ja som potratila
Ja som krvacala takže som o babo prišla
@bibi14031996 tak to mi je ľúto ale viem presne čím si si prešla. Ja som pred pol rokom prišla v 8tyzdni o bábätko. 2 týždeň som špinila doktor mi dal Duphaston ale doma ma nenechal ani nič...v robote veľa prace strašne stresy. Až som raz prišla domov a dostala som strašne krvácanie tak som utekala na pohotovosť ale už sa nedalo nič robiť 😣osobne som od toho gynekológa aj odišla...takže dúfam ze tento krát už všetko bude v poriadku..
A pre blikáva a to
@bibi14031996 ahoj no co tie testy? Robila si si aj ďalšie? Ako dopadli? 😊

@bibi14031996 aj ti urobil sono? 🙂