Pozitívny tehotenský test
Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?

@jaja223 ahoj ťažko povedať, ak nepríde MS tak si urob v priebehu týždňa ešte jeden a uvidis 🙂
Mile snažilky a Maminky chcem s aporadit od začiatku roka mi kazdy mesiac vzdy meška ms cca 4-6 dni no a minuli tyžden som si robila test lebo mi bolo zle no bol negativny podla kalendara by som ms mala dostat zajtra a neviem či si mam dnes spravit dalši test či by to už ukazalo
Ahojte ,25-4-2020 som mala naposledy menštruaciu tehotenske testy ukazuju pozitiv ,navštivila som ginekologa a sono neukazalo nic, co si otom myslite?
@bibi14031996 ja som mala dostať menzes v piatok, stále nič ale už dom cítila,že je niečo inak aj závraty jemné aj prsia bolestivé, tak som si už tri dni pred očakávanou menštruáciou spravila test a úplne slabulinka čiarka tam bola, včera v sobotu 27.6. som si robila test a už bola silnejšia čiarka aj keď sa z toho teším ale mám obavy a zajtra pôjdem k dr tak hádam tam uvidí aspoň vak, bojím sa aby nešlo a mimomaternicové tehotenstvo...a vlastne k tomu čo ste písali, teda ukázalo vám, bolo pozitívne ? 🙂
@bibi14031996 ja som mala podobne a už som v ôsmom týždni teraz a to som si takto robila asi tri dni pred očakávanou menštruáciou, nedočkava som bola 😁
@bibi14031996 ahoj zamna mamatest úplne klame ale ak sisi robila aj iný test a aj ten vyšiel pozitívny tak gratulujem
Bohužiaľ po 35dnovom meškani ms mi mrcha prišla ale len na 3 dni aj to posledny den bola ms ružova ako by krv z bielym vytokom
@sabina_labudova gratulujem ani nie je čo spochybňovať si tehulka držím palce

@noemikatka ďakujem veľmi pekne za odpoveď , je podľa vás normálne keď mám biely výtok a menšiu bolesť v podbrušku ?
@sabina_labudova ano zvedšuje sa vam maternica to je v poriadku
Dobrý večer prajem 4 novembra som sem pridávala príspevok s tehotenskými testami ktoré vyšli pozitívne . Menštruácia mi meškala 8 dní no na druhý deň som začala krvácať , menštruácia dorazila .. bola som na pohotovosti kde mi povedali že zatiaľ tam není nič vidno lebo je ešte príliš skoro .. bol mi doporučený kľudový režim s magnéziom a kyselinou listovou .. robila som si tehotenské testy ktoré vyšli pozitívne .. ma tu niekto z vás s týmto skúsenosť ? Ďakujem za každú odpoveď ❤️
Určite ti mali dat duphaston zajdi ku svojmu ginekologovi ja som tak minuli rok potratila
@sabina_labudova môže byt začínajúci potrat a testy ti budú slabnúť časom
@miskachrumka gratulujem poradim kupte si digitalny a ak vam bude ukazovat 3+ zajdite rovno k svojmu gynekológovi
@bibi14031996 už som sa objednala na štvrtok ma dal ☺️ tak uvidíme ci je všetko ok
@sabina_labudova ako ste natom?
@bibi14031996 pozitívny ty už asi budem aj vo vyššom štádiu že?
@miskachrumka ano ale ten digitalny vam ukaže v kolkom ste tyžni ak 1-2 alebo 2-3 tak je zbytočne ist ku dr nič neuvidi
@bibi14031996 a ak si ho kupite žiadajte od lekarničky z indikatorom tyždna niektore to nemaju
@bibi14031996 ja idem vo štvrtok
@adri1221 pozitivny kup sibeste digitalny
@miskachrumka potratila som 😔
@sabina_labudova to mi je luto

Ahojte, dievčatá. Poslednú MS som mala 15.04-21.04. Posledný pohlavný styk bol 23.04. Doteraz mrcha neprišla. Testy boli zatiaľ negatívne. Jedine dnes ráno pepino test ukázal jednu čiarku a jednu veľmi slabo ružovú ale pod obalom (bola akoby úplne posunutá a skrytá). Mama test ukázal neg. Co to môže znamenať?