Pozitívny tehotenský test
Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?

@sabina_labudova ahoj, mohlo by ísť aj o tehotenstvo ale nemusí. 15.4. Je čoskoro, tak buď vydržať a počkať či ms (ne)dorazí, alebo skúsiť 10tkovy (citlivejší) tehotenský test. Druha čiarka nebude veľmi silná ale mohla by už byt viditeľná. Alebo ešte nebude viditeľná vôbec, a aj napriek tomu môže ísť o tehotenstvo. Momentálne ta čaká pár dni neistoty a otáznikov. 🙃
@marpel ďakujem 🙂
@sabina_labudova držím palce, nech je to ako chceš. 😊
A určite daj vedieť, ako si dopadla. Akurát pozerám fotku môjho testu 2 dni pred ms a je taký, že čiarku vidno ale kľudne by to mohol byt aj duch. 😂
V deň ms, už nebolo pochýb - čiarka bola zreteľne viditeľná.
@marpel ma tehotenstvo spojené niečo aj s bielym výtokom ?
@sabina_labudova s týmto nemám veľké skúsenosti. Veľa žien chváli mamatesty. Ja som vždy (až dvakrát) do lekárne, že potrebujem 10tkovy test a spoľahlivý. Čo mi dali, to som vzala. 😄
A raz som si objednala z netu nejaké netuším aké (žiadna známa značka) a tie boli potom pozitívne.
@sabina_labudova u mna malo 😊
@lydia1995 gratulujem 😉
@noemikatka ahojte áno skúsila... Snieho biely jak sa vraví dnes som bola u gynekológycky a zistili sme že mám posunútu ovulaciu a jenpradepodobnenze ešte dnes sa môžeme snažiť a mohlo by sa za dariť
@tinkatinka007 ja som si spravila 2 testy a teda oba ukazali 2 ciarky riadne, takze ocividne gratulujem, sa objednajte k doktorovi
@erika149 to už nieje vieruhodný výsledok keď tak kúp ďalší test a urob si ho ráno
@erika149
@miskachrumka nemal by sa sice po niekoľkých hodinách odčítať ale tak hormón hcg nelieta vo vzduchu.. To nie je nejaký "duch" ale jasná čiara, preto myslím, že je to tehu.
Akonáhle stupne hormón hcg, (už stúpol, keďže je test pozitívny), je možné cítiť príznaky všelijakého druhu... Napätie v prsnikoch, kŕče, ako keby ste mali ms, ale ms nikde, no dole pocit vlhka, únava, niekto už aj nechutenstvo, príp. Nevoľnosť...
Každopádne, je jasné viditelna, myslím, že je to tam 🙂
@lydia1995 gratulujem

Ahojte vedeli by ste mi poradiť o čo sa jedná ? Od piatku mám zvýšenú telesnú teplotu pohybuje sa to 37,2 37,1 alebo 37 bazalnu teplotu ktorú si meriam vždy rovnako ako telesnú mám presne takú istú ako telesnú ...menštruáciu mám dostať 15 apríla , je to spôsobené blížiacou menštruáciou alebo tým že by som mohla byť tehotná ? Medzi tým som hrozne naladova , v sobotu má 2 krát v podbrušku pichlo a od tej doby mám slabé bolesti , cítim sa ku večeru slabá a unavená , prsia ma bolia tak stredne , a strácam chuť do jedla fakt je to vyhrá niekedy do seba dostať niečo aby mi z toho neprišlo zle za každú odpoveď ďakujem ❤️🙂