icon

Pozitívny tehotenský test

tinkatinka007
24. apr 2019

Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?

Pozitívny tehotenský test
sabina_labudova
13. apr 2021

Ahojte vedeli by ste mi poradiť o čo sa jedná ? Od piatku mám zvýšenú telesnú teplotu pohybuje sa to 37,2 37,1 alebo 37 bazalnu teplotu ktorú si meriam vždy rovnako ako telesnú mám presne takú istú ako telesnú ...menštruáciu mám dostať 15 apríla , je to spôsobené blížiacou menštruáciou alebo tým že by som mohla byť tehotná ? Medzi tým som hrozne naladova , v sobotu má 2 krát v podbrušku pichlo a od tej doby mám slabé bolesti , cítim sa ku večeru slabá a unavená , prsia ma bolia tak stredne , a strácam chuť do jedla fakt je to vyhrá niekedy do seba dostať niečo aby mi z toho neprišlo zle za každú odpoveď ďakujem ❤️🙂

marpel
13. apr 2021

@sabina_labudova ahoj, mohlo by ísť aj o tehotenstvo ale nemusí. 15.4. Je čoskoro, tak buď vydržať a počkať či ms (ne)dorazí, alebo skúsiť 10tkovy (citlivejší) tehotenský test. Druha čiarka nebude veľmi silná ale mohla by už byt viditeľná. Alebo ešte nebude viditeľná vôbec, a aj napriek tomu môže ísť o tehotenstvo. Momentálne ta čaká pár dni neistoty a otáznikov. 🙃

sabina_labudova
13. apr 2021

@marpel ďakujem 🙂

marpel
13. apr 2021

@sabina_labudova držím palce, nech je to ako chceš. 😊
A určite daj vedieť, ako si dopadla. Akurát pozerám fotku môjho testu 2 dni pred ms a je taký, že čiarku vidno ale kľudne by to mohol byt aj duch. 😂
V deň ms, už nebolo pochýb - čiarka bola zreteľne viditeľná.

sabina_labudova
Autor odpoveď zmazal
sabina_labudova
13. apr 2021

@marpel ma tehotenstvo spojené niečo aj s bielym výtokom ?

marpel
13. apr 2021

@sabina_labudova s týmto nemám veľké skúsenosti. Veľa žien chváli mamatesty. Ja som vždy (až dvakrát) do lekárne, že potrebujem 10tkovy test a spoľahlivý. Čo mi dali, to som vzala. 😄
A raz som si objednala z netu nejaké netuším aké (žiadna známa značka) a tie boli potom pozitívne.

marpel
13. apr 2021

@sabina_labudova u mna malo 😊

lydia1995
26. apr 2021

Co si myslite o tomto teste. Po čase to úplne vybledlo. Kamarátka mala podobne že jej úplne vybledlo a bola tehotná tak sa chcem spýtať ci mal niekto podobný prípad

noemikatka
27. apr 2021

@lydia1995 gratulujem 😉

lydia1995
28. apr 2021

@noemikatka ahojte áno skúsila... Snieho biely jak sa vraví dnes som bola u gynekológycky a zistili sme že mám posunútu ovulaciu a jenpradepodobnenze ešte dnes sa môžeme snažiť a mohlo by sa za dariť

katpox
28. apr 2021

@tinkatinka007 ja som si spravila 2 testy a teda oba ukazali 2 ciarky riadne, takze ocividne gratulujem, sa objednajte k doktorovi

simkart
27. jún 2021

Zdravím , 14 dní mi to meška už dlhodobo mám nepravidelnu. Tak ale pre istotu som si spravila no ta druha je svetlejšia . Keby bol výsledok negativ tak sa Neukaze vôbec? Ďakujem

stevvvka
27. jún 2021

@simkart presne tak, bola by iba jedna. Tento je pozitívny. 🙂

erika149
27. jún 2021

Ahojte chcem sa poradiť je tento test pozitívny ?

stevvvka
27. jún 2021

@erika149 áno je. Gratulujem

erika149
27. jún 2021

@stevvvka vybehla mi jedna čiarka myslela som si test je negatívny a keď som sa po zopár hodinách pozrela opäť na test tak som tam uvidela druhú. Je mozne ze to neukáže hneď ?

miskachrumka
27. jún 2021

@erika149 to už nieje vieruhodný výsledok keď tak kúp ďalší test a urob si ho ráno

stevvvka
27. jún 2021

@erika149
@miskachrumka nemal by sa sice po niekoľkých hodinách odčítať ale tak hormón hcg nelieta vo vzduchu.. To nie je nejaký "duch" ale jasná čiara, preto myslím, že je to tehu.

erika149
27. jún 2021

@stevvvka kedy sa vlastne objavujú prvé príznaky môžem už niečo pociťovať ? Dnes je od pohlavného styku 15dní

stevvvka
27. jún 2021

Akonáhle stupne hormón hcg, (už stúpol, keďže je test pozitívny), je možné cítiť príznaky všelijakého druhu... Napätie v prsnikoch, kŕče, ako keby ste mali ms, ale ms nikde, no dole pocit vlhka, únava, niekto už aj nechutenstvo, príp. Nevoľnosť...

erika149
27. jún 2021

@stevvvka teraz mi vyšiel takýto výsledok ja neviem teda

erika149
27. jún 2021

@stevvvka nieje tá čiarka už príliš svetla ?

stevvvka
27. jún 2021

@erika149 nuž ale večerný moc je rozriedeny... Treba ráno alebo dopoludnia, niektorým vyjde dopoludnia silnejšia čiarka ako ráno..

stevvvka
27. jún 2021

Každopádne, je jasné viditelna, myslím, že je to tam 🙂

marrriana542
29. júl 2021

Pozitívne ?

marrriana542
Autor odpoveď zmazal
marrriana542
29. júl 2021

@lydia1995 gratulujem

bibi14031996
9. aug 2021
sabina_labudova
20. sep 2021

Ahojte je možné že by som mohla byť tehotná ? Robila som si tehotenský test 3 pred menštruáciou a vyšiel pozitívny , máte niektorá z vás s ty týmto skúsenosti ? Za vaše odpovede ďakujem 🙂