Pozitívny tehotenský test
Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?

@avxavx1 ja myslím ze áno už mešká ms?
@noemikatka práveže nie som len 22 deň cyklu
@avxavx1 tak môže byť ze si mala skoro ovu a test to už zachytil testni ešte v deň ms ✊️
@bibka194 nie
@mariannamariannam je to dobre vidno ale skoro nie?
@2006_1211 prave toho sa bojim ze velmi skoro ci to nemoze signalizovat nieco ine nez tehu...ja si test robim po 10r.sice prve tehu som mala taketo ale az ked mi meskala ms teraz som robila lebo som mala zvlastny pocit,,intuicia,, zvlastne zle mi prislo a popravde je z coho...len mi pride divne ze tak skoro
@mariannamariannam mala si od sledovaní ovulácie? Ak nie mohla prísť skôr alebo dvojicky
@sense mala aj mam na 100% a je mozne tehu neriesime nechame volny pribieh kedze by bolo 3tie tehu skor sa obavam zdravotne ci nemoze nieco byt kedze nikdy mi test pred ms neukazal nic vzdy az ked meskala
@mariannamariannam počkaj a potom si sprav ďalší ci čiarky zosilneju
@mariannamariannam je to sice skoro... Ale nezda sa mi, ze by tolko testov duchovalo. Myslim, ze budes tehotna😉. Urcite si mala skôr ovulku. Kamoska napr. Otehotnela den po ms.
@ailiba ano mam ovulku tesne po ms a niekedy aj dvakrat uplne rozhadzabe vsetko ms mam niekedy 30dnovy niekedy 45 dnivy cyklus uplne zle
@mariannamariannam tak to vyzera, ze to tak bolo... Gratulujem❤️

@noemikatka 6 dní mešká