icon

Pozitívny test a návšteva u lekára

patik114
9. okt 2013

uvidi uz nieco ?

Strana
z4
maja923
29. dec 2013

Ahojte dievcata. Chcem sa len spytat - dnes aj predvcerom som si robila testy a mam //. Podla info na nete a podobne mi lekarka bude ratat trvanie tehotenstva od poslednej menstruacie. Podla toho by som mala byt v 5-6 tyzdni..ale je mi jasne ze som vtedy neotehotnela ale neskor - napr. v 12dni cyklu. Vravite ze na sone bude ppcut srdiecko az v 5 tyzdni. Teraz neviem ci to uz bude mozne potvrdit a pocut ho ked mi len 5 dni meskaju..este som nebola u doktorky - planujem na silvestra..ale pred tym nez sa jej nieco popytam tak ma toto zaujima.. najma ci to neni zbytocne tam chodit ..dakujem za rady..chcem sa velmi tesit ale az ked to budem mat aj lekarkou potvrdene..

maribell
31. dec 2013

@maja923 ahoj ja som bola u doktora ked som bola v 6tt a uz videl aj srdiecko ale je to velmi individualne urob ako uznas za vhodne v podstate tym nic nepokazis popripade ta objedna o tyzdnen-dva neskor 🙂

maja923
1. jan 2014

@maribell Tak bola som dnes (teda vcera 31.12) a robila mi aj sono ale este nic nevidela..tak 13teho idem zase a snad tam uz bude dubacik 🙂

trilian
8. jan 2014

ahojte. ja som sa dnes objednavala k lekarovi, povedala som sestricke, ze na prvu kontrolu v tehotenstve a ona ma objednala o 2 tyzdne a ani sa nespytala v ktorom som tyzdni. Teraz som v 6tom, cize budem koncit 8my ked tam pojdem. Je to v poriadku? Nie je to neskoro ked este nemam ani oficialne potvrdene ze som tehotna? (Nie ze by som testom neverila... :D ) Bojim sa ze co ak to bude mimomaternicove alebo nieco podobne zaludne a pride sa na to az v 8mom tyzdni. Nemoze mi to nejak ublizit?

moesha24
9. jan 2014

Ahojte baby,
poslednu MS som mala 27.11.2013, test pozitivny a sestricka ma objednala az na 10.2.2014.. nie je to dost neskoro? Pytam sa preto, lebo lebo moje prve tehotenstvo skoncilo samovolnym potratom v 8 t, bojim sa ze to dopadne tak znovu.. v ktorom mesiaci ste isli vy prvy krat na vysetrenie, alebo aspon nejaku konzultaciu? 😨 😒

larouxx
12. jan 2014

Ahojte baby 🙂 my sme sa s priatelom rozhodli len teraz v decembri ze by sme chceli babo a vyzera to, ze sa na prvykrat podarilo 😀 Dnes mi vysiel pozitivny tehotensky test, aj ked priznaky som mala uz pred 2tyzdnami, radsej som pockala. Kedze sa mi ale dnes spustila menstruacia, alebo teda krvacie, bola som na pohotovosti s pozitivnom testom v ruke a doktorka mi po ultrazvuku potvrdila tehotenstvo v 4-5tyzdni 🙂 🙂 🙂 Sme velmi stastni, aj ked samozrejme srdiecko este nevidno. Na upravu krvacania mi predpisala duphaston..Sice som uz pred takmer 10.rokmi porodila svojho prveho potomka 🙂 no este som nekrvacala v tehotenstve. Chcem sa teda poradit ako velmi sa ponahlat k doktorovi (kedze mi okrem ultrazvuku asi nic nove v tomto stadiu nepovie). Dakujem za kazdu radu a drzim Vam vsetkym palce 🙂 a hlavne tomu nasmu malemu tic tacu, aby citil ako ho uz teraz velmi lubime a tesil sa za nami

zvolsiinylogin
15. jan 2014

Ahojte babulky, aj ja som dnes bola u lekara, 5TT a 5 dni, mojko nebol este vidno, tak o dva tyzdne...uf, je mi zle z toho cakania, no, len aby bolo dobre a bolo uz aj srdiecko...inac, ja som poslednu mala 9.12, ale som si nevedela spomenut hned u lekara a on to spocital na 6.12....tak neviem, aky som tt...

Strana
z4