icon

Pozitívny výsledok z Nifty pro - mali ste to niektorá?

lilsuri
28. feb 2020

Ahojte, vysla mi velmi ojedinela geneticka porucha z Nifty testu 😱😭Stalo sa to uz niektorej z vas, a ze sa to nakoniec nepotvrdilo? Neviem ako zvladnem cakat do morfologickeho utz a amnio :(

Strana
z2
lilsuri
autor
7. nov 2024

@livika2013 ahoj, prepac nejako som prehliadla tuto otazku, a mozno to uz neni aktualne pre teba, ale mozno bude pre niekoho dalsieho. Ano, mne vratili peniaze, a bola to takmer suma, ktoru som zaplatila za test a amnio.

tl999
7. nov 2024

@paskoulina ahoj! Aj krvne testy robili, na ktorych trebalo cakat ak dobre si spominam minimalne jeden mesiac.... vysledky testov a amnio dostali sme spolu po 6 tyzdnoch.

livika2013
7. nov 2024

@lilsuri Ahoj áno ,už to aktuálne nieje,ale tak isto som mala vyplatené aj niečo navyše…ďakujem za odpoved aj tak 🙂

paskoulina
8. nov 2024

@tl999 a krvne testy vam nepotvrdili ani jednemu z vas ze by ste to mali? Dakujem 🙂

tl999
8. nov 2024

@paskoulina U partnera potvrdili totalnu inu mutaciu na jednom useku chromosov. Ale inac nie, skumana mutacia nebola zistena 🙏

paskoulina
8. nov 2024

@tl999 okii dakujem moc no nam totiz nic nezistili tak cakame na vysledky amnio este uf 🙏

llull
17. nov 2024

@paskoulina ahoj,mozem sa spytat, vy ste mali nofty negativne a zaplatila si si amnio?

llull
17. nov 2024

@llull *nifty

paskoulina
18. nov 2024

@llull ahoj, nie ja som mala pozitivny nahodny nalez duplikacia casti 8chromozomu.

llull
18. nov 2024

@paskoulina aha. A amnio to nepotvrdila? Lebo rozmyslam ci si dat nifty pro alebo len basic ked je tam chybovost pri tyxh mikrodelecnych.

paskoulina
18. nov 2024

@llull este nemam vysledky z amnio 🙏

pantina007
27. aug 2025
@lilsuri

update: Amnio nenasla ziadnu geneticku poruchu alebo postihnutie a takisto podla morfo utz je babo 100% zdrave 🙏 Takze Nifty sa mylil a bol falosne pozitivny. Baby, treba verit, vzdy je nadej, ze babatko bude zdrave 😍 len to cakanie na dalsie vysetrenia a vysledky je hrozne

@lilsuri tak to je ale sila mna posiela domtorka kvoli screeningu 1:140 na down, a vlastne ked citam ani to nemam istotu. Mne stale vychadza ze ne to hnusny biznis :/

anavi98
28. okt 2025

Ahojte, včera som sa dozvedela z nifty pro testu ze mam vysoke riziko delecie chromozomovehu useku 22q11.2 Digeorgov syndrom. Som v 13T+1D. Geneticka ma objednala na amnio 12. novembra. Ako ste sa vysporiadavali s tou neskutocnou bolestou, ktorá vás krája na márne kusky? Ten strach, bezmocnosť je nenormalny. Citim ze to nezvládnem takto dlho cakat na výsledok ako ste to dali vy? Ďakujem

henrietka12
28. okt 2025
@anavi98

Ahojte, včera som sa dozvedela z nifty pro testu ze mam vysoke riziko delecie chromozomovehu useku 22q11.2 Digeorgov syndrom. Som v 13T+1D. Geneticka ma objednala na amnio 12. novembra. Ako ste sa vysporiadavali s tou neskutocnou bolestou, ktorá vás krája na márne kusky? Ten strach, bezmocnosť je nenormalny. Citim ze to nezvládnem takto dlho cakat na výsledok ako ste to dali vy? Ďakujem

@anavi98 ahoj je mi veľmi ľúto že si sa dozvedela takú správu. Viem ako sa cítis prešla som si niečom podobným . Ja som mala Nitry testy v poriadku tak sme sa veľmi tešili a potom po Triple testoch prišiel šok že vysoké riziko rastepu chrbtice a to čakanie na morfo ultrazvuk bolo nekonečné 😢 ale stále som si hovorila,že to bude omyl, ze sa testy pomýlili,že nám sa to stať nemôže keď sme sa po 4 rokoch snaženia dočkali bábätka ... Ale bohužiaľ sa to na morfo ultrazvuku potvrdilo bol to pre mňa taký šok že som sa nevedela vôbec ozvať zamrzla som ... Neskutočná bolesť , hnev že s tým neviem nič urobiť ...je to veľmi ťažké pre každého rodičia ktorý si prejde niečím takýmto ... Mne veľmi pomohlo keď som si písala s mamičkami ktoré mali rovnaký problém. My sme jednu dcérku už mali doma tak ona ma držala nad vodou ... Potom sa nám narodila ďalšia zdravá dcérka ale nikdy nezabudnem na našu druhú a stále na ňu myslím bude súčasťou môjho života ... V mojom srdci mám tri dcérky 🩷🫶🏻

lilsuri
autor
28. okt 2025
@anavi98

@anavi98 Ahoj, mrzi ma to, ze mas zly vysledok a doteraz si pamatam, ako velmi to polozilo mna, ale skus proste nemysliet hned na najhorsie. Posielam objatie! Ja som musela cakat az do amnio po 20tt, pretoze ta skorsia “z klkov” by neukazala spolahlivy vysledok. Takze ja som cakala skoro 10t, snazila som sa pripravit na moznost, ze by sa to potvrdilo a co by som robila, ale zaroven som dufala, ze to nebude pravda a tak aj bolo. Amnio vysla v poriadku aj morfo utz a dcerka ma uz 5r a je uplne zdrava! Uz som pocula viackrat, ze tie Nifty Pro su spolahlive len na tie hlavne diagnozy, ale tie “mikro” syndromy stale pridavaju dalsie, ale casto sa mylia.. Tak drzim velmi palce aj tebe. Skus sa velmi nestresovat a nesmutit, lebo aj to skodi babatku a ver, ze vsetko dobre dopadne!

Strana
z2