Prečo sú príspevky o tehotenstve také staré?
Ahojte .Vidím to iba ja alebo aj vy že 90% príspevkov alebo tém je momentálne typu "môžem hento,tamto, toto v tehotenstve?" Tie príspevky sú staré
nie aj mne to vyskočilo z 2024 , nerozumiem načo tam niekto teraz piše, typu môžem jest tehotna čerešne
nie aj mne to vyskočilo z 2024 , nerozumiem načo tam niekto teraz piše, typu môžem jest tehotna čerešne
Čerešne,bryndzu, párky atď 😄 ja nechápem tiež načo tam niekto píše .Keď vidím že je téma založená v starom roku tak to má už autor zrejme vyriešené a nenapíšem tam 🤷
Čerešne,bryndzu, párky atď 😄 ja nechápem tiež načo tam niekto píše .Keď vidím že je téma založená v starom roku tak to má už autor zrejme vyriešené a nenapíšem tam 🤷
@anonym_autor no len potom ti napíšu baby, že načo zakladas temu, vyhľadaj si starsie 😅
@anonym_autor no len potom ti napíšu baby, že načo zakladas temu, vyhľadaj si starsie 😅
@anonym_9abb5b ale toto nie je znova otazka ale pokračovanie tej temy
@anonym_autor evidentne betka90 dnes/včera objavila internet a musela si rýpnúť do každej starej témy... divím sa, že niekto kvôli tomu musí zakladať tému, lebo jedna menej inteligenčne vybavená, nemá čo so životom
@anonym_9abb5b ale toto nie je znova otazka ale pokračovanie tej temy
@sara07 pokracuju v teme co bola dávno a ešte aj odveci😅som nepostrehla hehe
Skôr,že ked baby sa niečo pytaju,tak ich posielaju do starších tém

?