Predpovedanie pohlavia dieťaťa na základe tvaru bruška
Známi mi hovoria že to bude chlapec lebo že mám malé bruško nízko položené ❤️
Už zase?21. Storočie. O pohlaví už dávno rozhodla "informácia" v spermii.
Aj ja som mala mat chlapca podla okolia 😅😅😅ehm, ehm.
Dobre. Mne hovorili, ze cakam dvojicky, lebo mam velke brucho 🤷♀️
podla okolia som cakala dve a ked teda nie, tak urcite chlapec.. dcera ma 10 rokov, asi tolko k odbornym odhadom, ja som vedela od 10 tt co cakam :D
Mala som malé bruško nízko keď som čakala chlapca a div sa svete - mám ho malé a nízko aj keď čakám dievča 😅toľko k týmto "zaručeným odhadom" 😅🫣
Zjedla som segedín s kamoškou. Ona má iný tvar brucha ako ja. Čo to znamená?🤔
@krasneleto Naša princezná mala tiež taký veľký bazén, že všetci čakali aspoň dve...
Technicky vzaté mala dcéra pri narodení 4430g. Keby to boli dvojičky s váhou po 2215g, tak by boli dobre vyživené. 😀
@raczova1997 znamena to, ze ich predpoved ma 50% sancu aby bola pravdiva...
No, poznám jednu osobu, čo mi podla tvaru brucha 5x povedala, čo čakám a zakaždým sa trafila 🙂 ale to bola fakt "proficka", čo prichádzala s tehotnymi ženami do kontaktu denne 🙂
Od iných ľudí tomu neverím, ale od nej áno.
Najlepšia bola moja babka, ktorá tvrdila, že keď ťa dieťa kope viac vpravo, tak to bude dievča a keď vľavo, tak chlapec (alebo naopak)
Čakám druhé dieťa, som v 9mesiaci. Prvé tehotenstvo, brusko malé, nízko- syn.
Druhé tehotenstvo brusko malé, nízko- dievca.
Sama doktorka v nemocnici co videla asi milión bruch mi vraví ze mam brucho na chlapca, ale nie, z gen testov viem ze na 100% je to dievča.
no ... na sodu bicarbonu si uz curala?

@raczova1997 a znamy maju utz oci? lebo ak nie, toto tvrdenie je iba na 50% pravdive