icon

Priberanie v tehotenstve

arninka
25. jún 2025

Som v štvrtom mesiaci a vážim už 75kil je to veľa nechcem už viacej pribrať cítim sa hrozné čo mám robiť výšku mám 168cm

januska12323
25. jún 2025

Koľko si vážila predtým?

arninka
autor
25. jún 2025
@januska12323

Koľko si vážila predtým?

deti95060810
25. jún 2025

lekár na to čo?

arninka
autor
25. jún 2025
@deti95060810

lekár na to čo?

@deti95060810 nepovedal vôbec nič

arninka
autor
25. jún 2025

Najhoršie je že to v kuse vravím a muž vraví že nie som tučná hnevá ho to čo si vravím

dominika1277
25. jún 2025

@arninka hormóny máš v poriadku? Štítna žľaza? Treba sa pýtať lekárovi odborníkovi, endokrinológ atd , aj keď nasilu. Ja keď niečo chcem riešiť idem obvodnej nahotovo jej poviem čo potrebujem 🤷🏻‍♀️

netti87
25. jún 2025

@arninka Ked si v 4 mes.tak mali zobrat krv u gynekologa, a tam by si mala mat vysledky okrem genetiky aj na preventivne vysledky

arninka
autor
25. jún 2025

Výsledky som mala dobre

ika02
25. jún 2025

Ahoj, ako vyzerá Tvoja strava? Neješ za dvoch? Nechcem Ťa uraziť, ale niekto má v tehotenstve neovládateľnú žravosť. Skús si písať všetko, čo dáš do úst.

arninka
autor
26. jún 2025
@ika02

Ahoj, ako vyzerá Tvoja strava? Neješ za dvoch? Nechcem Ťa uraziť, ale niekto má v tehotenstve neovládateľnú žravosť. Skús si písať všetko, čo dáš do úst.

@ika02 práveže nie jem menej a ani nejem také ťažké jedlá napríklad dnes na raňajky som jedla cottage syr a rožok a na obed rožok so salámou a syrom a večeru väčšinou nejem takže tak neprezieram sa

ika02
26. jún 2025
@arninka

@ika02 práveže nie jem menej a ani nejem také ťažké jedlá napríklad dnes na raňajky som jedla cottage syr a rožok a na obed rožok so salámou a syrom a večeru väčšinou nejem takže tak neprezieram sa

@arninka neješ veľa pečiva, chleba?

kris_tin257
26. jún 2025

Mám rovnakú výšku 168 CM, pred tehotenstvom som vazila 61kg, na konci prvého tehotenstva som mala 79kg na konci druhého 69kg, rovnaké stravovanie (nejedla som nič sladké žiaden cukor) rovnaká životospráva neviem prečo taký rozdiel. Som už dávno späť na pôvodnej váhe 😊 konzultuj to s lekárom, chcela som ti iba ukázať že to nemusí byť vyslovene problém, redukuj sladké a pečivo ale určite nehladuj a máj dostatok pohybu 😊

44janica44
26. jún 2025

2 rožky za deň tehotná?
Trosku zla strava. Chce to pestrosť a pravidelnosť...
Touto stravou iba nutis telo si robit zásoby lebo viac menej hladujes.
Jedz, zeleninu. Ovocie. Mäso...
A priberies ešte určite najviac je to posledne 2 mesiace... keď porodis kľudne necháš v pôrodnici aj 10 kg .

luccija
26. jún 2025

@arninka tak sa zmier, že min 10 ešte das hore.Je to dosť na to, že si v 4 m, ale možno si zavodnena.Hlavne jedz normálne a nie to, čo píšeš

arninka
autor
26. jún 2025
@ika02

@arninka neješ veľa pečiva, chleba?

@ika02 maximálne jeden dva kúsky za deň

ika02
26. jún 2025

Daj si cottage, ale nie s rožkom. Daj si ho s paradajkami, uhorkou, šalátom..... A nejedz vôbec salámy. Radšej troška morčacej šunky, mäso (králik, kurča, divina..), všelijaká zelenina, ovocie (namiesto sladkého) a pohyb. Teraz ešte vládzeš, tak všade, kde sa dá, choď peši. Posledné 2 mesiace už veľa toho veľa nenabeháš🤪.
Aj keby si pribrala trošku viac, zhodiš, keď budeš kmitať okolo drobčeka, nestresuj.

arninka
autor
27. jún 2025
@ika02

Daj si cottage, ale nie s rožkom. Daj si ho s paradajkami, uhorkou, šalátom..... A nejedz vôbec salámy. Radšej troška morčacej šunky, mäso (králik, kurča, divina..), všelijaká zelenina, ovocie (namiesto sladkého) a pohyb. Teraz ešte vládzeš, tak všade, kde sa dá, choď peši. Posledné 2 mesiace už veľa toho veľa nenabeháš🤪.
Aj keby si pribrala trošku viac, zhodiš, keď budeš kmitať okolo drobčeka, nestresuj.

@ika02 ďakujem za rady 🙂 vyskúšam tak pohyb je dobrý v tehotenstve stres škodí máš pravdu

saxana000
27. jún 2025

Je to strasne individualne jedna pribera menej druha viac.mne vychadzalo pri oboch detoch plus 3 kila na kazdu poradnu.s obomi som pribrala rovnakych 24 kil.zacinala som na 68 a do porodnice isla s 92.neprezierala som sa ani som nevyzerala ako velryba normlane tricka M som nosila a aj tak to islo na vahe stale hore.ale ako prisli tak odisli poslednych 5 trosku trvalo ale mala ma rok a ja zas mam svojich 68.

malinka_00
9. júl 2025

Je to asi individualne, ja zacinam 5 mesiac o dva dni a privrala som 3,2 kg. Ono chuti, jadne ze chuti ale trrba tak s mierou. Ale vela urobi metabolizmus

arninka
autor
10. júl 2025

Tak baby dnes som bola v poradni a vážili má a štyri kilá mám dole ani neviem ako