Príznaky tehotenstva
Ahojte chcem sa opytat ake priznaky tehotenstva ste mali, patri tam aj napr. bolest chrbta, bolest prs, vyhadzana tvar...?dakujem
Ja by som tiez chcela vediet.... v starych temach sa hrabat nie je bohvie co :/ Neporadite? Napr. , z praxe, kolko ma meskat mrcha aby sme mali vobec dovod sa obavat? Su krce v podbrusku podobne mrchovym tiez jednym z priznakov?
@lucinka710 je to rozne u kazdeho ine priznaky, mozu byt vsetky priznaky ktore si uviedla, ale tiez nemusia 😉
@lillinka01 niekomu ukaze test aj testne pred MS , niekomu az po vynechani , su aj take ktorym neukazalo vobec a boli tehotne uz niekolko tyzdnov, co sa tyka bolesti , ano je podobna ako pred MS 🙂
Ahojte, tak ja som mala take pocity ze nieco sa deje inak ako pred MS, prsia som mala velmi bolave, take naliate, podbrusko bolelo velmi, chodila som casto na wc, a kedze boli sviatky tak medzi nimi som si pre istotu kupila test, mala som dostat ms 30.12 no nic...spravila som si test a bolo ... potom dalsie tri a vsetky pozitivne :P Vyhadzanu tvar som mala tak minimalne ale teraz mam nejake take divne vyrazky taku drsnu tvar neviem co to je...
bolestivé prsníky, pocit suchej pokožky, občasné bolesti v podbrušku, a dosť ma trápia vyrážky
Ahojte mamicky, resp. buduce mamicky.
Volám sa Radka Majcherová a som študentka 3. ročníka bakalárskeho stupňa štúdia Fyzioterapie v Prešove. Chcela by som Vás poprosiť o pomoc, keďže cieľom mojej bakalárskej práce s názvom Pilatesove cvičenia a ich vplyv na pohybový systém u žien v období tehotenstva, je porovnanie výskytu negatívnych príznakov u žien, ktoré Pilates cvičili a ktoré nie. Prieskum je vo forme elektronického dotazníka, konkrétne vytvorený pre mamičky, kt. Pilates cvičili a ktoré nie. Chýbajú mi ešte mamičky, kt. Pilates necvičili. Týmto by som Vás chcela veľmi poprosiť o vyplnenie dotazníka. Každý jeden vyplnený dotazník mi veľmi pomôže. Teda, aby som to zhrnula je venovaný všetkým mamičkám, kt. necvičili žiadne cvičenie počas tehotenstva a týka sa výskytu negatívnych príznakov počas tehotenstva.
ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE a prajem krásne sviatky.
Link na dotazník: http://www.survio.com/survey/d/M9O1X6F9N9P6F2L2S
ja som mala strasne suchu pokozku a ako rastlo brusko tak aj pocit napatia , ale pomohol mi Bepanthen krem proti striam , pekne premasti a hydratuje pokozku

@lucinka710 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/