Problém s prvým sonom
Baby potrebujem súrne poradiť pomôcť, môj gynekológ nemá v ambulancii sono dal mi výmenný list že mám že mám zavolať na kramare lekárovi čo robí jeho pacientkam sono a nech si vypytam termín na tento týždeň, teraz prichádza ten problém 😒, pán doktor mi neberie už 3 deň tlf už som volala minimálne do 5 ambulancii že mám výmenný list samozrejme zaplatím a ci mi nespravia sono všade odpoveď nie 😔, som v 10tt ide o prvé sono. Baby nemala niektorá z vás podobný problém. Ďakujem
@katriona1 je to smutne, ale co a robit, ked jej nechcu spravit sono v BA? Je to hrozny pocit niekomu sa doprosovat ....☹
@catherinah ale sono jí má kdo udělat, jenom se tam nemůže dovolat aby se objednala, takže se budu opakovat, ale v takovém případě má kontaktovat svého gynekologa a s ním tuto situaci řešit a neobvolávat půl bratislavy

@alleke
http://www.gynekolognitra.sk/Nasi-lekari
O tej bezplatnej nemocnici som nevedela (ja nie som tehotná, takže ja som chodila sem).
Netehotné platia 30 + 7€ za objednanie na konkrétnu hodinu. V cenníku som videla, že tehotné 20 €. Skús zavolať, povedz hned, že chceš ako samoplatca a uvidíš.