Prvorodičky, rodili ste v termíne, alebo ste prenášali?
Chcem sa opýtať prvorodičiek, či ste rodili presne v termíne alebo ste "prenášali"?
Ja som mala termin podla MS 16.9. Podla utz bol 26.9. Kazdy bral ten ultrazvukovy ale musela som prenasat viac ako 10 dni doktor na porodnici nepozeral termin pytal sa ma na MS tak som mu povedala ten na mna zhrozene pozrel ze preco som este 2in1... Plodova voda total zelena a mala uz nemala ani smolku takze bola prenasana urcite... Inak porodila som na ten utz termin...
@blackcat8885 no ja som bola zhrozená a aj v TT v nemocnici! A to som bola na rizikovom.......rodila som "za 5 min 12sť" . Gŕŕŕŕ´hnevám sa na nemocnicu v PN.......no som už poučená, keby som náhodou niekedy bola zasa tehu, už by sm sa veru skorej vypýtala! A už by ma nikto neťahal za nos!
@lusinda1989 no pekne.....ja som mala prezretú placentu a pri pôrode sa mi rozpadla :-/ prenášala som takmer 3 týždne
rodila som takmer tri tyzdne pred terminom...vyvolany porod zo zdravotnych dovodov...
Ja som rodila presne na termin 🙂
Ja som chlapca prenášala 7 dní. Pôrod som mala spontánny, len mi neotiekla voda, museli mi ju prepichnúť.
@michaelamilan To bolo veľmi nezodpovedné od lekárov ked Ta nechali tak dlho 😒 Ale hlavne,že je všetko ok
ja som prenasala malu 4 dni 🙂
Ja som syna prenasala 14 dni narodil sa mi na 15 den po vyvolavacke za 5 hod.bol na svete ☹ .No teraz cakame druhe a to bude dufam v termine 🙂
@blackstrap ahoj chcem sas spytat, pocatie sa mysli den sexu alebo den ovu alebo ako?
@alchemilkazltozelena Ahoj. No nam to padlo na rovnaky den, zistila som, ze mam ovu, tak sme isli na to a podla tohto dna, ked som si vypocitala datum porodu, presne sedel.
ahoj ja som rodila presne na termin🙂)

Prenášala som 8dní,malý sa narodil vyvolávačkou
@michaelamilan tak dlho Ta nechali čakať?Mne lekár povedal,že viac ako 10dní nenechávaju prenášať-ale tak asi závisí od nemocnice