icon

Prvorodičky, rodili ste v termíne, alebo ste prenášali?

iwqa
25. jún 2013

Chcem sa opýtať prvorodičiek, či ste rodili presne v termíne alebo ste "prenášali"?

Strana
z4
blackcat8885
12. sep 2013

Prenášala som 8dní,malý sa narodil vyvolávačkou
@michaelamilan tak dlho Ta nechali čakať?Mne lekár povedal,že viac ako 10dní nenechávaju prenášať-ale tak asi závisí od nemocnice

lusinda1989
12. sep 2013

Ja som mala termin podla MS 16.9. Podla utz bol 26.9. Kazdy bral ten ultrazvukovy ale musela som prenasat viac ako 10 dni doktor na porodnici nepozeral termin pytal sa ma na MS tak som mu povedala ten na mna zhrozene pozrel ze preco som este 2in1... Plodova voda total zelena a mala uz nemala ani smolku takze bola prenasana urcite... Inak porodila som na ten utz termin...

michaelamilan
12. sep 2013

@blackcat8885 no ja som bola zhrozená a aj v TT v nemocnici! A to som bola na rizikovom.......rodila som "za 5 min 12sť" . Gŕŕŕŕ´hnevám sa na nemocnicu v PN.......no som už poučená, keby som náhodou niekedy bola zasa tehu, už by sm sa veru skorej vypýtala! A už by ma nikto neťahal za nos!

michaelamilan
12. sep 2013

@lusinda1989 no pekne.....ja som mala prezretú placentu a pri pôrode sa mi rozpadla :-/ prenášala som takmer 3 týždne

sense
12. sep 2013

rodila som takmer tri tyzdne pred terminom...vyvolany porod zo zdravotnych dovodov...

anikazia
12. sep 2013

Ja som rodila presne na termin 🙂

zuju2
12. sep 2013

Ja som chlapca prenášala 7 dní. Pôrod som mala spontánny, len mi neotiekla voda, museli mi ju prepichnúť.

blackcat8885
12. sep 2013

@michaelamilan To bolo veľmi nezodpovedné od lekárov ked Ta nechali tak dlho 😒 Ale hlavne,že je všetko ok

lionx
29. sep 2013

ja som prenasala malu 4 dni 🙂

nelllinka68
29. sep 2013

Ja som syna prenasala 14 dni narodil sa mi na 15 den po vyvolavacke za 5 hod.bol na svete ☹ .No teraz cakame druhe a to bude dufam v termine 🙂

alchemilkazltozelena
16. máj 2014

@blackstrap ahoj chcem sas spytat, pocatie sa mysli den sexu alebo den ovu alebo ako?

blackstrap
16. máj 2014

@alchemilkazltozelena Ahoj. No nam to padlo na rovnaky den, zistila som, ze mam ovu, tak sme isli na to a podla tohto dna, ked som si vypocitala datum porodu, presne sedel.

matsab
16. máj 2014

ahoj ja som rodila presne na termin🙂)

Strana
z4