Radosť, strach, beznádej a smútok
Ahojte baby zažili sme šok. Mali mi prísť moje dni 6.2. a nič tak o 5 dní som si urobila test a bol pozitívny to bol šok najprv sme zvažovali ze ako to vyriešiť lebo už dve deti máme Ninka ma 8 a Miško ma 6 ale nakoniec sme sa rozhodli správne ze dieťa bolo síce neplánovane ale je to dar tak začala radosť tak som išla k Dr. A urobil mi ultrazvuk a potom prišli obavy podľa neho nebolo nič vidno tak mi sestrička zobrala krv a na druhý deň som volala ze ako dopadli výsledky tak podľa krvi ze som tehotná .Jupí ale hneď som jej hovorila že ma bolí brucho tak nech prídem a potom sa uvidí tak dnes som bola a dr. mi urobil ďalší ultrazvuk a potom prišla beznádej podľa ultrazvuku mi dr vypísal papier na interné a sestrička mi zobrala ešte krv ze je možné že o nič nejde keď budú hodnoty vyššie tak je to dobré ale ak nie tak musím ísť na vyčistenie nič horšie som nezažila neviem prečo to tak je veď obe deti som mala bez problémov a toto neviem či je to trest za to že sme sa len zamysleli nad tým že by sme to maličké dali preč fakt neviem a už aj tá najmenšia nádej odišla ze by to mohlo dobre dopadnúť som zúfalá 😢
myslim ze vsetko bude v poriadku tuzba a chtic je silnejsia ako vsetko ostatne.Drzte sa
Baby neviete mi povedať že teraz za ako dlho dostanem svoje dni ?

Jaj baby musim sa niekomu postazovat dnes sme mali s manzelom sex ale samozrejme s ochranou a uz ked bolo po tak som sa ho opytala ze co keby sme to skusili este raz a on ze co sex a ja ze nie o babo a jeho odpoved mi zlomila srdce ze nie uz nie ja som uz stary a viac som nemohla ani slovo zo seba dostat zacala som plakat a on ze neplac ja ta milujem a otocil sa a hned zaspal a ja rozmyslam kazdy den nad tym co sa stalo a ze co bude dalej a neviem viac ako dalej chcela by som bit na jeho mieste a brat to tak z nadhladom a optimizmom 😢