icon

Reakcia okolia na pohlavie

elisadavinci
2. jún 2012

Ahojte, chcela by som si len vyliať srdce, trošku sa posťažovať ☹ . Som tehotná a práve pred pár dňami som sa dozvedela, že čakáme chlapčeka. Mne bolo uplne jedno, čo to bude, hlavne nech je zdravé, mojim jediným snom je, aby som toto tehotenstvo dotiahla do úspešného konca, keďže sme pred 2 a pol rokom prišli o babatko. Keď sa dakto opýta, čo to bude a poviem, že to bude chlapček, tak každý tak smutne, ľutostivo reaguje, že no škoda. kamoška dokonca vyše hodinu vyplakávala, že ona chcela aby to bolo dievča, lebo už vyhliadla krasne ružové šaty, ktore mi chcela kupiť. Dokonca svokra povedala, že ma lutuje, že budem mať ďalšieho chlapca a že svokor bude sklamaný keď sa to dozvie. čo je s tymi ľuďmi??? Mna tieto reakcie trapia. Stretli ste sa aj vy s takýmito reakciami, ako ste na ne reagovali?

Strana
z3
aduskatt
11. jún 2012

...ja som len zvedava, ako by reagovali na oznamenie, ze ziadne ine deti uz nebudu....
ja som sa nastastie s blbymi reakciami nestretla...nikto nekomentoval, ze cakame chlapca, tesili sme sa vsetci, a uplne najviac, ked sa maly narodil zdravy a ze sa vobec narodil...ale neskor uz zacalo rypanie, ze by sme mali mat aj dceru, ale nebolo to v zlom..zial, dalsi potomok uz nebude

malapepka
11. jún 2012

@elisadavinci Ahoj, aj ja sa zamiešam. Práve som v eufórii, lebo dnes som sa dozvedela, že tiež čakám chlapáka (ale ja som si ho aj priala). A napadla mi taká odbíjajúca veta, čo by som ja na to: "Presne to, po čom som túžila." Je tam zahrnuté všetko, a to, že je to zdravé dieťatko, pohlavie nepovieš priamo a dáš najavo, čo si praješ ty, nie oni.
Ja mne blízkym ľuďom poviem, čo/kto to je, ale oni aj vedia, čo som chcela. A cudzím... vďaka tebe som na nich pripravená, budem vedieť, že aj takí ľudia sú, žiaľ. Prajem ti všetko dobré a zdravé detičky.

paula80
12. jún 2012

@lyongirl tvoji chlapci sú krásni,perfektná fotka,nás čaká to isté,do tretice chlapček a reakcie okolia presne ako u vás,veď do štvorice to bude isto dievča a ja len vždy odpovedám,že ďalšie bábo už neplánujeme,že traja chlapci stačia / a to ešte v reále nauzaj neviem,ako budeme zvládať/.Inak ja som bola trošku sklamaná,že zas chlapčeka čakáme,tiež som chcela dievčatko,ale teraz som už šťastná,hlavne nech je zdravučký,to je najviac.

Strana
z3