Recenzia na Gynstar Prešov - 4D ultrazvuk /morfologický ultrazvuk.

michaela0709
17. feb 2020

Dobrý deň, chcela by som sa s vami podeliť o nepríjemnú skúsenosť, ktorú mame spolu s manželom v Gynstare v Prešove. Niekoľko týždňov vopred som sa objednávala telefonicky na 4D ultrazvukové vyšetrenie. Pocas telefonickeho rozhovoru so zdravotnou sestrou som sa opytala a uistila sa, či daný termín a čas vyšetrenia platí, odpovedala že áno.
V konkrétny deň a čas kedy som bola objednaná som prišla spolu s manželom na vyšetrenie. Tak ako každá mamička, aj ja som sa veľmi tešila na 4D ultrazvuk, pri ktorom uvidíme spolu s manželom naše bábätko. Radosť nám však pokazili zamestanci tejto kliniky.
Dvere otvorila sestrička s otázkou: “Čo potrebujete? My sme dnes už skončili”. S manželom sme nechápali o čom to rozpráva, keďže nás objednala v tento deň a v danú hodinu kedy sme prišli. Vysvetlila som sestričke o čo ide, že ma objednala na dnešný deň, ale tá bola maximálne odmerana, a tvrdila že chyba sa na ich strane nemohla stať pretože oni už dnes skončili a idu domov. Cely čas rozprávala len o tom že ona dnes už s pani doktorkou skončili svoju smenu, a určite ma na dnešný deň nemohla objednať. Nemala v sebe ani kusok ľudskosti aby si priznala že mohla urobiť chybu a ospravedlniť sa. Ona namiesto ospravedlnenia sa hodila chybu na mna. Neuvedomila si, že človek si musí vziať v práci dovolenku, cestovať kvôli vyšetreniu a nakoniec ho bezcitne odbiju a povedia že dnes ho zapísaného nemajú. A čo je najhoršie, hodia vinu na nho, že to on urobil chybu a zmýlil si termín.

Po niekoľkých minútach sme spolu s manželom odišli domov bez vyšetrenia ale “bohatší” o zlu skúsenosť so zdravotníkmi, ktorí majú byt v prvom rade pre nás ľudí a nie proti nám!

Ešte predtým než som sa objednávala na tuto kliniku, som bola upozornená na to, že sa tam stretneme s nepríjemnou zdravotnou sestrou a lekárkou. Ja som si však myslela a naivne som verila že sa to stať nemôže, pretože ženy ktoré pracujú v tejto oblasti by tu mali byt v prvom rade hlavne pre nás BUDÚCE MATKY, a mali by sa snažiť aby sme boli spokojne s vyšetrením a cítili sa prijemne počas návštevy ich kliniky.

Po tejto nepríjemnej skúsenosti sa viac na ich kliniku určite nevratim.

ikonica
17. feb 2020

Uff no neviem... Bola som tam pocas tehotenstva na ultrazvuk 3x... Vzdy objednana, vzdy ma zobrali s max polhodinovym meskanim a pristup tiez skvely, dr. Vaskova mila, vsetko ukazala, vysvetlila odpovedala na kazdu otazku dost obsirne... Tiez som citala negativne hodnotenia, no ja i par mojich znamych nemozu na nu krive slovo povedat... Je mi luto ze si mala takuto skusenost...

michaela0709
autor
17. feb 2020

@ikonica o pani doktorke Vaskovej som počula len to dobre, ale keď som tam bola ja bola tam ina pani doktorka. A tá bola veľmi nepríjemná, doslova som ju obťažovala už len tým že som tam prišla pretože oni s pani sestričkou už chceli ísť domov.

ikonica
17. feb 2020

@michaela0709 och tak to si asi vychyta blby den a osadenstvo.. Skoda... Ja som bola fakt spokojna...

veronika1234512345
18. feb 2020

Chod radšej do Košíc do sonoclinic a neolutujes ☺️
A mrzí ma vaša zla skúsenosť. Určite nabudúce si to dva krát toľko užijete ☺️

michaela0709
autor
19. feb 2020

@veronika1234512345 bola som v Košiciach v Šaci a ten prístup bol úplne iný ako v Gynstare. Sestrička aj pán doktor boli úžasní.

lejluska
2. aug 2020

Ja mám zlú skúsenosť z gynstarom a to som tam iba volala keďže som bola tehotná a mala som problém...moja dr.mi odporučila gynstar, s tým, že majú super sono a je potrebné ma vyšetriť s podrobnejším ultrazvukom... chcela som sa objednať, vysvetlila som sestričke, čo je vo veci no odbila ma, že aj tak nechápe z akého dôvodu ma moja dr.posiela k nim....tak som zas povedala a ona, že oni aj tak pre mňa termín nemajú ...tak som ju uprosila aby mi našla nejaký termín, že ten ultrazvuk súrne potrebujem... nakoniec veľmi neochotne našla ale povedala, že možno mi bude volať, že ma nevezmú....tak som radšej kontaktovala Sonoclinic v Košiciach a objednala sa tam ( neľutujem, maximálna spokojnosť 👍, všetkými desiatimi odporúčam) a dobre som spravila... deň pred termínom v gynstare, mi odtiaľ zavolali, že na aj tak nevezmú.... takže tak...

pralinkapralinkova
15. feb 2021

Dovolať sa do gynstaru je ťažšie ako do prezidentského paláca. Skúšam to už druhý týždeň. To tam celý deň pijú kavu alebo co?!!!?!! Prvý ultrazvuk som nemohla absolvovať keďže som mala ten istý problém a povedali mi, že volám už neskoro. Teraz sa tam nemôžem dovolať. To co je za systém??!!!! Chcela som im dat šancu, aj keď som počula skôr negatívne recenzie ako pochvalne slová, ale zrejme boli tie negatívne skúsenosti ozaj pravdivé. OTRASNÉ!!!!!!!

kikustinus
20. mar 2021

Ja sa chcem tiež podeliť, boli sme v ke - sonoclininc p. Dr. K. Hatiar a poviem vám čistá katastrofa, nikdy viac... Nato že je mladý, "krásny" ako ho ženy ospevuju tak čo sa týka praxe aspoň u mňa celé zle... Bola som v 13nastom týždni nakoľko mi z krvy vyšiel Daw. Tak sme chceli vedieť viac.. Keď som prvý krát ľahla tak babetko je zdravé všetko ok.. Hneď sa zistilo že to bude dievčatko... No len slečna sa asi hanbila a nechcela sa otočiť tak ťukal do nej, tlačil.. Ale nepomohlo, tak nás poslali na prechádzku... Prišli sme späť, ani tak nejak extrémne sa neotočila tak už bolo vidno na ňom že je nervózny asi som už bola posledná veď už bolo 5hodin,nečudujem sa... Tak tlačil, buchal... A nejak sa mu podarilo.. Ukázal mi že je veľmi slabo vidno nosnú kosť... Že do papierov musí napísať že bez prítomnosti nosnej kosti... No viac mi netrebalo... Ostala som ako obarena... Hovorim mu veď je tam.. Len je to slabšie... Nakoniec všetko sa to skončilo čakám na správu.. Ani som to nečítala veď načo veď mi to povedal a nakoniec doma polovička číta že čo mu hovorím celú cestu domov že v papieroch je niečo iné... Že ta kostička tam je... Ide o to že zaplatila som 60e za to že mi povie niečo iné a iné napíše???? Moja skúsenosť... Nikdy viac

sneiky
20. dec 2021

@michaela0709 ahoj vidím ze toto je už síce staršia debata ale chcem sa tiež podeliť o môj zážitok v tomto zariadení... Tak keď som volala zdvihla mi telefón nejaká sestrička a objednala nás na vyšetrenie síce nebola veľmi milá ale to sa ešte dalo. Keď sme došli na vyšetrenie predpokladám ze nám dvere otvorila ta istá sestrička zo slovami co tam chceme. Bola som v šoku a mala som pocit ze ta žena spí na nohách strašne odporná osoba asi 15 min mi hovorila ze nemám výsledky na genetiku ktorú odomna potrebuje lenže môj lekár mi povedal ze genetiku vyšetrujú v 16 týždni a ona chcela z 11 týždňa už som myslela ze ma nevezme ale nakoniec ma vzali doktorka bola celkom milá a všetko bolo pri nej v pohode. Potom ma znova vzala ta sestrička stým ze mi vezmú krv aby mi urobili tu genetiku keďže ju nemám a mala som volať o týždeň o výsledky tak som tam volala a na moju smolu znova ta sestrička... Vraj že čo chcem že si mam po výsledky prísť osobne tak som jej hovorila ze ved ona mi povedala ze mam volať a ja mam do PO dosť ďaleko aby som len tak behala po výsledkoch. Tak sa jej pýtam ze nech mi aspoň povie ci sú v poriadku tak ze ona nemá na také čas a už mi raz povedala ze mam prísť osobne. Ďalšia vec ktorá mi vadila že sa tam nedá platiť kartou no pri takých sumách aké tam sú a v dnešnej dobe by sa to malo dat a ešte musíte mať peniaze presne lebo ak nie tak si behajte kade tade rozmienat... Myslím ze keby tam nebola ta hnusná sestrička tak by to tam bolo všetko fajn lebo tie ostatne sú veľmi milé len ta jedna sa k človeku chová ako k psovi. Takže za mňa už nikdy viac a aj tie výsledky nech si nechá mne uroby môj lekár nové odbery keďže už nemám ani najmenšiu vôľu tam ísť kvôli tej hnusnej ženskej

venividivikinka
18. jan 2022

zeny, pocuvajte, to neexistuje normalne miesto, kde robia 3D usg??? akoze som objednana do myslavy a normalne placem nad tymi recenziami, tak pozeram, ze sa preobjednam, kuknem gynstar a najdem toto? akoze kam ma clovek uz ist,

dominika584
22. jan 2022

@venividivikinka gynstar som povedala teraz a bola to čista katastrofa a vezmu 85 eur a ešte ani fotku nemam a za video 9 eur som doplacala na ktorom je blba kvalita

barb488
26. sep 2022

@dominika584 dobre vediet 😅 premyslala som ci sa to vobec oplati ale co citam asi to cele zrusim

dominika584
26. sep 2022

@barb488 ale s prvym synom som bola v košiciach u pana doktora dosedla a tam som bola spokojna veľmi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre