icon

Rizikové tehotenstvo

milka540
30. júl 2016

Ahojte baby,som zamestnaná a chcela by som ísť na rizikové tehotenstvo,vzhľadom na moju náročnú prácu..Neviem ale ako to funguje..a ako to je platené..Či je to zatiaľ PN-ka na ktorú ťa lekár vypíše a ako to je platené...(či ako obyčajná pn-ka )...ďakujem

Strana
z2
tanag
20. jan 2017

@jaja902 protilatky voci comu ? asi vam nepovedali len protilatky, tieto protilatky su vosi rh faktorom na erytrocytoch , tak vam to povedala dr? asi by sa s vami vasa doktorka mala trosku zrozumietenjesie porozpravat , cez modreho kona to nevyriesite

selina25
23. mar 2017

Ahojte, viete mi poradiť? Som v 16. týždni tehotenstva a robím v prašnom prostredí preto by som sa chcela s doktorkou dohodnúť či by som nemohla ísť na rizikové tehotenstvo. Ak mi to vyjde, tak budem poberať už výšku materskej (75% z hrubej mzdy) alebo PN (55% z hrubej mzdy)??? Ale asi PN a rizikové tehu je rozdiel 🙂 ďakujem za rady

jaja902
24. mar 2017

@tanag zistené v krvy z ty faktory
Tak mi bolo povedane

nivea777
24. mar 2017

@selina25 ak pôjdeš na rizikové budeš PN,takže 55% hrubej mzdy od 4.dna..Prvé 3 sú 25%

selina25
24. mar 2017

@nivea777 ďakujem 🙂

selina25
24. mar 2017

Ešte by som sa chcela opýtať, že keď budem na rizikovom tak mi môže prísť kontrola normálne ako keď som na PN? Ďakujem 🙂

nivea777
24. mar 2017

@selina25 áno može,niektori dr hned vychadzky neda,dá az po nejakom case PN.niektori da hned 2 hodiny doobeda a 2 hodiny poobede..Zalezi od DR,nie kazdy je ochotny

Strana
z2