icon

Robí sa pri cytológii automaticky test na HPV vírus?

bobulka34
4. apr 2008

robia automaticky v ramci cytologie aj hpv virus. mali ste uz niekedy trojku, co to znamena

Strana
z3
koskaaa
12. júl 2015

@ deniska96 juuuuj tak toto vazne neviem...viem ze je ich strasne vela druhov/typov alebo iba cca 5 typov sa tyka krcka maternice a aky presne typ to mam to neviem, som zabudla cislo. Ale ja mam tento vírus uz asi 4- roky...Zo zaciatku to bolo aj pre mna hrozne zistenie, ale postupom casu, to zo mna akosi opadlo Na cisteni som bola v roku 2011...neboj sa, to bude dobre. Hlavne sa nestresuj nic sa zatial nedeje...a ani nebude. Vsetko dobre dopadne...

deniska96
12. júl 2015

@koskaaa dakujem pekne, dufam ze bude tak asko hovoris 😃

barbor255
8. okt 2017

@koskaaa otváram to starú tému spred 2 rokov. Ale tie mám obavy a žijem v neistotu. S priateľom máme 7 mesačnú dcerku. Genitálne bradavice som mala už pred otehotnením. V januári 2018 to budú 2 roky čo to mam v tele. Pred polrokom mi cytologia vyšla super, hpv pozitívne. Kontrola cyto o 1/2 roka. Mám sa báť? Ďakujem kočky

manamani1
15. júl 2019

@marse ahoj zaujima ma ako sa mas po tolkych rokoch od 2008?
Si uplne zdrava?

marse
18. júl 2019

@manamani1 ahoj. Ďakujem za opýtanie. Musím zaklopať. Áno od zákroku som v poriadku. Odvtedy cyto 1-2, výsledky super. 😉

beka812
5. mar 2020

@marse dobrý deň môžem sa opýtať čo všetko vás čakalo?

marchel
3. apr 2020

Poradím ako sa zbaviť hpv

olma79
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
12. apr 2020

marchel nijako. HPV sa neda zbavit. Je to ako herpess. Raz ho clovek dostane a uz s nim ostava. Je treba chodit na pravidelne kontroly kde sa spravi ster. Lekar da vzdy vediet vysledky a pokial tam budu zmeny tak sa spravi konizacia krcku maternice a tym to konci. Pokial zena vie, ze ho ma, staci chodit na kontroly a vsetko bude v poriadku.

Strana
z3