Rozdiel medzi sono a HCG je 1 týždeň. Čo to znamená?
Prosim Vas pekne, viete mi poradit v com moze byt "zadrhel" ? :-}. Dnes som bola na ultrazvuku a podla ultrazvuku to vyzera cca na 4.tt, avsak
podla krvnych tetsov som mala hlaidnu HCG viac ako 10 000 a to je zevraj viac ako 5 tt. Takze co to moze znamenat pdola Vas? Mal niekto podobny pripad, prosim pekne?
ý den chcela by som sa spýtať, 22.a23.12.2014 som si robila tehotesky test, obidva vyšla pozitivne, 23.som si dala odobrať HcG, vyšlo 320.20
o týžd neskor, som mala Hcg rovných 3000
a včera 31.12 som mala HcG zasa 5800 ☹
Gynekoog nevidel, na sone nič, len mi potvrdil, že som tehotná, pravdepodobne som asi otehotnela neskor, ako som mala menzes.
datum posl. menzesu je 4.11.2014
Nasadil mi lekár Duphaston, užívam ho druhý den
Veľmi sa bojím, nechcem prísť o dieťaťko, je to moje prvé. neviem čo to vlastne znamena.
dnešné hcg je 10 000, posl.krát mi ho brali, že mi budu robit len testy,ako tehotným ,
ze babatko je o tyzden popredu,ja to mam tiez,proste sa vyvija rychlejsie
@brumka111 Z toho si nerob ťažkú hlavu my sme tiež podľa MS o týždeň mladší ako podľa veľkosti plodu,..Budeš múdrejšia na poradni, keď ti určí aj termín pôrodu a presnú veľkosť plodu.
caute baby bola som na sono a tam mi nic nevidel ale ze mam zvetsenu maternicu a bral mi krv a mam 306 hcg sestricka mi povedala ze som tehotna aj test som si robila zo zaciatku ma bolelo brucho a teraz mam strach ked mi nebyva ani zle ci je to dobre
@viktorkanikolka na usg vidno prve zmeny az ked hcg je nad 1000. Takze je vsetko ok, urcite si tehotna, prve sono staci v 6tt
dakujem mala som len strach ci je vsetko v poriatku
tak uz mame prvy obrazok fazulky 🙂
Ahojte kocky v 6 tyzdni hcg 55200 je to o.k????
Ty to mas dobre ja mam hcg 55200 a vidno plodik a srdiecko nie a to som v 6tt
Ja som v 5tt podla lekara a mam 35000 hcg.. Hmm??
@dadus_ka tak drzim palceky aby si pocula krasne bit srdiecko, je to krasny pocit. Ak to je tvoje prve tehu.
Moje prve dopadlo missed.. A teraz som v 9podla mojich vypoctou a poslednej ms.. Ale podla doktora asi podla velkosti plodu v 8..😊
A pocula som srdiecko je to krasny pocit a bola som pred 2dnami na kontrole a mali sme hlaavku, nozicky ruzicky 😊😊😊😊maly chrustik
@dadus_ka v 8tt a dovod bol ze nebilo srdiecko.. Nevyvijalo sa.. Aj to som bola na pohotovosti a oznamila mi to dr tak jak na beziacom pase.. Ze co som neprisla rano ze som to mohla mat za sebou.. No strasne daco.. Niektory dr su bezcitny.. Ale neboj mozno si mala posunutu ovulku. Niekomu az v 9tt ukaz3 srdiecko 😊😊😊
Hlavne bud kludna.
A mas nejaake priznaky, bolesti? 😊😊
@tinka0000 to mi je luto 😞.. Ach nechapem takyto pristup ved to je taka citliva zalezitost... Ja som si merala teplotu takze cca asi viem kedy bola ovulka aj priznaky mam bolesti v podbrusku unava zle mi je ked som hladna aj ked sa najem... Aj testy mam hned uplne silne kolajnice ale tak v 6tt+4 mi prislo ze to bolo este malicke kukni na fotku..

Posielam tabulku ktora je super, su tam hodnoty hcg, inak stranka Babymed je cela v anglictine, kto ju nevie nech si da do googlu prelozit tuto stranku, je tam cely priebeh tehotenstva od zaciatku po koniec...
Hodnoty HCG maju velke rozhranie,ale preto su tam take odchylky,ale ked niekto napise, ze ma HCG 10 000, iste to nezodpoveda 4 tt ale 6 a viac.... tehotenstva..Samozrejme su aj vynimky, kedy je to inak, ale to vacsinou nekonci dobre...alebo je to zazrak...Este by som chcela podotknut kedze som od fachu, tyzdne tehotenstva sa nikdy nepocitaju od pocatia, je to hrozna blbost!!Pocitaju sa od prveho dna poslednej menstruacie.Ja zasnem ked tu niekto pise hodnoty hcg a rozprava o tyzdnoch od oplodnenia...AJ gynekolog ktory va robi usg vzdy pocita na sone velkost plodu od prveho dna poslednej menstruacie...
Po 5 tyzdni sa meria velkost gestacneho vaku/GSD/, od siesteho zltkoveho vaku/YS/ a neskor sa meria CRL velkost embrya od hlavicky po kostrc.. DO 12 tyzdna je najpresnejsie urcit podla CRL velkost plodu a to hlavne u zien, ktore maju nepravidelny cyklus a nevedia kedy cca ovulovali...To je najpresnejsie meranie a podla toho by sa malo riadit az do konca tehotenstva datum porodu..V druhom a tretom trimestri sa robia merania ako BPD, FL, HC,AC, ale uz sa nema upravovat termin porodu, pretoze v tychto tyzdnoch kazde dietatko rastie inak a su to len orientacne udaje na vypocet vahy babatka...Termin porodu ma byt vzdy stanoveny v prvom trimestri!
Radila som sa so spickovym gynekologom, ktory mi povedal, ze tehotenstvo je vtedy zdrave a fyziologicke ked NAJNESKOR!! 33-36 dni od oplodnenia je vidiet gestacny vak, zltkovy vak a akciu srdca plodu...
To iste najdete aj na tejto super stranke.
JA som sa am vela dozvedela..
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=e...
A este jedna super tabulka, ktora hovori o tom, kedy je mozne prve zachytenie vnutromaternicoveho tehotenstva na ultrazvuku/12-17 den od oplodnenia.../
http://www.babyweb.sk/vyvoj-babatka.aspx