icon

Rozdiely medzi krvnými testami v tehotenstve

19. jún 2025

Ahojte. Aky je, prosim Vas rozdiel medzi testami z krvi, ktore sa robia okolo toho 11. tyzdna a potom o mesiac neskor? Lekarka mi vobec nedala nic do ruky, takze neviem. Tam sa zistuju uplne tie iste parametre?
Prvy mi vysiel down 1:65 tusim, takze presne podla veku... Druhy mi len napisali, ze zase vysiel pozitivny... na trisomny asi nejdem, cakam na morfo ultrazvuk a okrem toho sme mali ivf s predimplantacnou genetikou a aj parovu genetiku.
Len teda neviem, ci tento druhy test je niecim iny ako prvy alebo sa to len kvoli niecomu opakuje....

Dakujem.

simona1998
•
19. jún 2025

Prvé testy sú len krvný obraz, HIV, krvná skupina . Také “info” o tebe a druhé odbery sú tie Tripple testy kde ti robíš tie testy na downa a pod

autor
•
19. jún 2025
@simona1998

Prvé testy sú len krvný obraz, HIV, krvná skupina . Také “info” o tebe a druhé odbery sú tie Tripple testy kde ti robíš tie testy na downa a pod

@simona1998 to sa robi pri prvom odbere. toto bol druhy a treti.

simona1998
•
19. jún 2025

Druhý si mala klasiku Tripple testy a tretí ti robili očividne na skúšku či ti to vyjde opäť .

autor
•
19. jún 2025
@simona1998

Druhý si mala klasiku Tripple testy a tretí ti robili očividne na skúšku či ti to vyjde opäť .

@simona1998 teraz som nasla v inej diskusii, ze to prve je screening a druhe triple. to robia kazdemu. nie len mne na skusku.

autor
•
19. jún 2025

@simona1998 to som videla, ale mna zaujima, co konretne sa tam meria, ake parametre v tych jednotlivych testoch.