icon

S kým čakám dieťa?

lenka1583
25. júl 2013

Ahoj vsetci,prosim vas neviem si rady a dost ma to trapi,zistila som,ze som tehotna,teraz som v osmom tyzdni. prvy den poslednej menstruacie som mala asi 24maja..s priatelom som bola len tri dni od 31.5 do 3.6. potom asi ja neviem desat dni cca potom som mala silne pichanie v podbrusku asi dva dni, asi sa uhniezdovalo vajicko ako som potom zistovala. potom to ustalo a zase za par dni ma uz tak tupo nie moc pichalo par dni a potom som uz menzes nedostala kedy som mala, len slabe spinenie dvojdnove. tolko k priatelovi.

s kamaratom som bola raz a vobec neviem kedy, mohlo to byt od 20aprila az do 10maja v tom rozmedzi... dost som pila, tak si to nepamatam, ale on mi vravel, ze som ho chcela, ale on nechcel...a ja stale rozmyslam nad tym, ci neklamal v tom, ze sme naozaj spolu nic nemali. ,,po nom,, som este menstruovala, ale vravi sa, ze napriek tehotnosti sa moze tiez menstruovat.

takze napisem to jednoducho-cakam to s mojim priatelom podla vas? je to pravdepodobnejsie?

ps: dlzka plodu zodpoveda 8tyzdnu...8tyzden tehotenstva to vychadza na to obdobie stravene s priatelom nie?

dakujem ak sa na to mrknete a narychlo preratate, ja mam z toho haluze... ale sedi to na priatela, ale aj tak..boze...nemam sa komu zdoverit.

Strana
z4
katy1979
25. júl 2013

Priatelove. Takze mu pogratuluj ze bude tatinkom a uz nepi

sissy27
25. júl 2013

@lenka1583 mno ak si nepamätáš čo sa dialo cca 3 týždne v tvojom živote, tak to už story hodná istej I.B. 😝 a ako my máme vedieť, keď ty si sama nepamätáš, čo bolo a nebolo? och bože, keď už neviazaný život, tak aspoň s ochranou...
no ale aby som aj niečo k veci - pravdepodobne to bude tvojho "priateľa", ale 100% istotu budeš mať až po dna testoch...

danjelca
25. júl 2013

@lenka1583 teda baba..ty si nepamätáš? to kolko si mala promile?
no ale tak povedz tomu známemu že si tehotná a hned ti povie že nič nebolo.
Ale ak si "po" menstruovala tak iste nič..

ewisam
25. júl 2013

@lenka1583 jaaaj moja, no co ti mam napisat, ze rob si presnejsie zaznamy s kym spis? A naco to vobec riesis? Oznam priatelovi, ze bude tata a na romanik zabudni, hoci vieme, ze sa to vo vztahu nerobi 😉

fra
25. júl 2013

@lenka1583 lekári rátajú veľkosť plodu nie podľa termínu počatia, ale podľa termínu poslednej menštruácie, takže ak to teraz má podľa nich 8 tyzdnov je skoro isté že je priateľovo, dávam tomu vyše 99,9%... ale alkohol je svinstvo, zapamataj si to

lenka1583
autor
25. júl 2013

tak co, no nepamatam,nepila so vela, ale nezvykla som pit casto, tak asi ma to dost zobralo a mala som okno.

ribelina
25. júl 2013

@katy1979 riadny záchvat smiechu mám :D že gratulujem a už nepi :D nemôžem z toho :D

lenka1583
autor
25. júl 2013

@katy1979 dakujem, uz len za to, ze si k veci...

lenka1583
autor
25. júl 2013

@ribelina ehm, fajn...a odpoved?

lenka1583
autor
25. júl 2013

@ewisam jasne, budem si to uz pisat, v pripade, ze sa to stane pravidlom ano? a co si teda myslis ty, okrem toho, ze si mam pisat. diky...

ribelina
25. júl 2013

@lenka1583 ja si myslím že si z nás robíš dobrý deň, nepočula som v živote o tom že by si niekto nepametal či mal sex alebo nie, jedine možno keby si bola zdrogovaná. A keď je to fakt pravda tak sa opýtaj doktora kto je otec nech sa aj on pobaví 😀

andy09
25. júl 2013

@lenka1583 to bude priatelove, ved to ak aj vychádza podla výpočtu tt v ktorom si. Tak veľa šťastia 🙂

lenka1583
autor
25. júl 2013

@andy09 dakujem, tak som to len s niekym chcela prebrat nakolko nemam v okoli nikoho takeho...dik.

lenka1583
autor
25. júl 2013

@ribelina no, moze sa aj pobavit, ale predpoklam, ze ked mu polozim ako komukolvek otazku a poziadam ho o nazor, tak okrem toho, ze sa pobavi, to na prvu supu pobere a odpovie k veci. a stryko, alebo stary otec ti povedia co to znamena mat okno..nejde o sex, nepamatas si cely nejaky usek nie? fakt stryko to da, skus..skandal, ze? tak caw.

andy09
25. júl 2013

@lenka1583 nemáš za čo. To Ti verím ak nemáš s kým a trápi Ta niečo je to tažké. Ale tak bud v klude, priatelovi to oznám a tešte sa spolu.

lenka1583
autor
25. júl 2013

@andy09 vdaka.

lenka1583
autor
25. júl 2013

@katy1979 diky

kinna
Odpoveď bola odstránená
lenka1583
autor
25. júl 2013

@kinna jaaaaaaaaaaaaaaaj vsak ja nepijem, inak naposledy od toho aprila som pila jeden pohar sampusu na silvestra, to je cele moje ,,pitie,, no co mam robit...takto sa mi to stalo.

irriss
25. júl 2013

@lenka1583 tomu nerozumim..ty nevis kdy jsi byla s pritelem? od 20.aprila az 10.maja mas "OKNO"??
To byla nejaka dlouha opice 😅

kinna
Odpoveď bola odstránená
irriss
25. júl 2013

@lenka1583 no porad to nejak nevychazi .....bud jsi jeste opila a nebo si z nas delas PRDELky.. 😅
a to uz je skoro august...😀
Nejsi ty nahodou Ivetka??..mrkni jestli nemas plavky "opacne"

lenka1583
autor
25. júl 2013

@irriss 🙂 ne... niekedy v tom casovom rozmedzi som bola s kamaratom ktory prisiel po dlhej dobe z talianska, no neviem presne kedy sme sa stretli, bolo to cca 20april-10maj...

alal
25. júl 2013

odporúčam piť ďaľších sedem mesiacov 😎 a ani nebudeš vedieť,kedy porodíš 😀

irriss
25. júl 2013

@lenka1583 jeste ze to nebyl muj manzel, v te dobe byl doma😀 a se mnou..v Taliansku

jsem se ale lekla ..fuuuj takto strasit na webu..😝

lenka1583
autor
25. júl 2013

@irriss nerobim si srandu, pytam sa vazne a myslim, ze je mozne to pochopit tak ako je to napisane a vyjadrit sa k tomu, nakolko asi tri baby to zvladli... ale dakujem aj tak...

irriss
25. júl 2013

@lenka1583 Nezlob se na mne..ale baby se vyjadrily z pocatku ke Tvemu pripadu tak, protoze jeste to nebylo jasne...
Ted z toho vychazi BLBOST..pises, ze jsi byla opita od 20.aprila az do 10.maja..to je blbost, pri sklenicce sampanskeho..i kdybys tu sklenicku pila celych 20 dni, muselo by to byt "piticko" po lzickach ne-li kapickach..ale z kapicek sampanskeho nikomu z opiti nevlezes do postele🤐, aniz bys to vedela, ale kapicka lasky staci k oplodneni..takze jestli jste delali neco s jinym druhem "kapicek" celych 20 dni..tak ano, mohla bys byt tehotna, protoze kapicka Lasky staci k oplodneni.., kapicka sampanskeho k opicce ne..

sense
25. júl 2013

...nech ziju prazdniny....

lenka1583
autor
25. júl 2013

@irriss coze? citaj poriadne.

lenka1583
autor
25. júl 2013

no ok, keby nahodou by ste mi chceli odpovedat vazne, tak sa drzte mojho prveho prispevku resp otazky, ak to dalsie uz len dezinformuje a mota sa to a nerozumieme si.myslim, ze sa z toho da vyvodit zaver, nazor, nakolko par ludom sa to podarilo . dik.

Strana
z4