S kým čakám dieťa?
Ahoj vsetci,prosim vas neviem si rady a dost ma to trapi,zistila som,ze som tehotna,teraz som v osmom tyzdni. prvy den poslednej menstruacie som mala asi 24maja..s priatelom som bola len tri dni od 31.5 do 3.6. potom asi ja neviem desat dni cca potom som mala silne pichanie v podbrusku asi dva dni, asi sa uhniezdovalo vajicko ako som potom zistovala. potom to ustalo a zase za par dni ma uz tak tupo nie moc pichalo par dni a potom som uz menzes nedostala kedy som mala, len slabe spinenie dvojdnove. tolko k priatelovi.
s kamaratom som bola raz a vobec neviem kedy, mohlo to byt od 20aprila az do 10maja v tom rozmedzi... dost som pila, tak si to nepamatam, ale on mi vravel, ze som ho chcela, ale on nechcel...a ja stale rozmyslam nad tym, ci neklamal v tom, ze sme naozaj spolu nic nemali. ,,po nom,, som este menstruovala, ale vravi sa, ze napriek tehotnosti sa moze tiez menstruovat.
takze napisem to jednoducho-cakam to s mojim priatelom podla vas? je to pravdepodobnejsie?
ps: dlzka plodu zodpoveda 8tyzdnu...8tyzden tehotenstva to vychadza na to obdobie stravene s priatelom nie?
dakujem ak sa na to mrknete a narychlo preratate, ja mam z toho haluze... ale sedi to na priatela, ale aj tak..boze...nemam sa komu zdoverit.
@irriss hej, mala som to napisat inak, mas pravdu... neviem kedy som s nim presne bola, niekedy v tom rozmedzi ake spominam, ale dovod, ze si nepamatam presny den kedy sme spolu boli nie je ten, ze som dvadsat dni pila 🙂 proste neviem, bolo to davnejsie, niekedy v tom useku, neviem ktory to bol presne den... nepamatam si co sa stalo v ten den, pretoze v ten den som pila.
@lenka1583
k 16:24 ....
ale tak snad neco by Ti melo pomoci dostat se k blizsimu datu..
20 dni je HODNE a Ital asi blb, kdyz Ti rekl jen toto...naopak si myslim, ze tim, ze jsi ho odmitala, tak Ti chtel dat jen brouka do hlavy, jako ze Te stejne dostal.. 😖
A ty ses ho ptala az ted, kdyz vis o tehotenstvi? nebo Ti to rekl uz pri odjezdu??toho maja?? Dej mi adresu, pristi tyden jedu domu(do Italie),..ja si ho najdu 😢 😉
@irriss možno pre teba z toho vyplýva blbosť, preto to musíš znosiť pod čiernu zem, pre ňu to blbosť zjavne nie je. A vysvetli mi ty, z akého dôvodu by som mala ja pre tvoje uspokojenie rozoberať tento problém, čo sedí a čo nie, keď sa mňa vôbec netýka? Odpovedala som tak, ako si myslím a tým to pre mňa hasne.
@irriss asi ano, keby to bolo pred 2-3 tyzdnami. Ja by som teraz fakt nevedela spatne povedat, ze kde sme boli nejaky konkretny vikend pred 2 mesiacmi (nesedime cez vikendy doma, stale sme niekde). Asi by som musela pozerat napr. sms, maily, fotky a pod., aby som si utriedila cas. Mozno som len ja taka a vacsina ludi si pamataju, kde boli pred 8 tyzdnami, ale teda ja nie.... no just, skusim pozriet do kalendara, ci ma osvieti... 😉 ......to vychadza na 30.maja.... tuho premyslam, vo stvrtok asi na plavani, lebo tam sme kazdy stvrtok... a mas pravdu, vikend si pamatam, ale len preto, lebo bol Den deti, a my sme boli v Tatralandii este s asi dalsimi 150 tis. ludmi, na to sa neda zabudnut 😀 ale kde som bola vikend pred tym, tak to fakt neviem.... 😉
@denae Nechapu kam smerujes....blbosti jsem to nazvala prave podle toho, co ted sama Lenka upresnuje a sama ona uznavam ze bylo napsane zle v jejim uvodnim Tematu...
proste neodpovidam povrchove..jen tak..ale kdyz uz, tak jdu hloubkobve..spolecne s Lenkou jsme nasly poroblem, snazime jit do hloubky, ty jsi pristala na povrchu..a tak mne tu "povrchove nerozmazavej"..nejsem soucasti problemu ja ani muj manzel..i kdyz je Ital 😔 🤐
alebo takto-skusim to co najpochopitelnejsie napisat. posledny mozny den ked som mohla byt teoriticky s ,,italom,, je 10 maj. menzes som potom mala, zaciatok menzesu bol 24.maja. s priatelom som bola 31.maja-3.juna, viem, ze tesne po menzese. asi desat dni potom co som bola s priatelom som dostala to pichanie v podbrusku co mohlo byt uhniezdenie... menzes som uz nedostala, len dvojdnove spinenie.
tu sme neni vestice, ziadna z nas ti nepovie s kym cakas dieta..mala si byt verna jednemu 😠
@irriss veď hej, moja mama tiež mala ms celý prvý trimester a preto jej zle určili tp.... skrátka porodila ma a v porodke pak vypisovala papiere na žiadosť o MD 🙂 nakoľko v deň pôrodu normálne pracovala a o MD ešte ani nesnívala 🙂
lenže vtedy sa nerobilo sono a dnes sa podľa sonografu dá vcelku slušne zistiť týždeň tehotenstva.... ak by to podľa tej poslednej ms nesedelo, pravdepodobne by dr. povedal, že plod je priveľký na "predpokladaný týždeň otehotnenia" ....
preto som napísala, že 2 "omyly" (menzes počas tehu a veľkosť plodu) sú nepravdepodobné 😉
@lenka1583 upokoj sa - ak je "len" to tvoj hlavný problém.... mala by si veriť gynekológovi, ktorý ti určil dĺžku gravidity na základe vyšetrenia a nie svojim fantáziám... asi ťa trápi svedomie, ale 100% istotu možeš mať až po testoch DNA
tu ti môžu baby potvrdiť len to, čo ti povedal doktor.... a s ostatnými reakciami si musela počítať, keďže si sem opísala svoj problém... za situáciu, kedy spíš (možno) s dvoma chlapmi a napokon nevieš, s kým čakáš dieťa a to všetko pod vplyvom alkoholu - za to určite obdivné komentáre nezožneš 😅 taká je realita
@jaja018 no neviem, mne osobne dr. vždy rátal tehu aj podľa poslednej ms, aj podľa veľkosti plodu.... bola tam odchýlka cca 3 -4 dni.... ak by sa jednalo o takú dlhú dobu (zrejme celý mesiac) doktor by to musel vidieť na sone.... predsa plod v počiatočných týždňoch gravidity nie je identický veľkosťou s plodom o niekoľko týždňov (4 napr.)
otázne je, či dr. robil sono @lenka1583... ak nie, požiadaj ho

@hrasiak hmmm jasne.., ale to rozmezi 20ti dnu..kdyz se opijeme JEDNOU...mame nejake zachytne body ne?? k rozpoznani presnejsimu datu.. 😉