icon

Skoršie tehotenské príznaky pri druhom dieťati

katarinanana
4. nov 2025

Ahojte,
Som par dni po pozitivnom teste, kratko po vynechaní menstruacie, test je zreteľný, ciarka tmava. Pichanie v podbrusku ovela castejie a intenzivnejsie ako v pri 1. Tehotenstve. (Nie krce, ale pichanie). Nie je mi zle ani nic, ale najdivnejsie na tom vsetkom je, ze mi vidno ciaru na bruchu, ktoru som pri prvom tehotenstve mala az v druhej polke tehotenstva. Napiste mi prosim skusenosti tie, ktore ste boli viackrat tehotne ci je toto normalne alebo mi uz nacisto sibe.
Dakujem

anonym_a04402
4. nov 2025

@katarinanana nie každé tehotenstvo je rovnaké, takze odlišne príznaky ako pri prvom tehu sú bežne.

deti95060810
4. nov 2025

viac krát tehotná, ale čiaru som mala pri každom tehu až v druhej polovici tehu.
ostatné príznaky ako nevolnosti, bolesti prsníkov a pod. boli pri každom tehu iné.

anonym_3d812e
4. nov 2025

a aku chceš odpoved? Nerozumiem čo čakáš za odpovede

anjelicek26
4. nov 2025

Ciara hned po vynechani MS tam urcite nie je cez brucho... ale priznaky ako rast maternice moze byt trochu rychlejsi, telo uz vie, co robi, ked zacne stupat hcg

zuzi0911
4. nov 2025

Mne ta čiara nezmizla od prveho porodu .. Len mi viac stmavne,počas tehotestiev Túto čiaru ma aj moja 16r dcera od narodenia .
Príznaky bolest atď všetko môže byť intenzívnejšie. Ale nemusí